🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba juz wszystkie jestesmy na etapie -fajnie bo jestesmy w ciazy, jest bobas niech poczeka do 37tc i moze sie wyprowadzac bo wszystko boli-.
U mnie najgorsze są wieczory. Doslownie siedze i co chwile coś mnie boli. Jest mi az wstyd. Wieczorem musialam 2 manti 3w1 brac bo az tak zgaga mi dokuczala. W nocy brzuch mnie czesto boli.dzis wstalam to kregoslup od rana.
Ja na swieta kupilam 2 polowki ciasta od znajomej, salatke zrobilam i goląbki. Jajka ugotowalam i nam wystarczylo. Swieconki kawalek i spoko. Bedziemy jeszcze 2 dni jesc teraz xx
-
Ja nie jestem fanką wielkanocnego jedzenia więc tylko sałatka, bigos I pyszne ciasto 😉 mój bobas chyba zadowolony, bo o dziwo zgagi po tym żadnej 😀 na szczęście my większość czasu w domku i u rodziców wiec swobodnie mogę wygodnie leżeć.
@Lavariavel ja bym chciała wytrwać tak do 39 tyg, bo 37 to już zaraz, nie jestem gotowa 😜
Czytałam o planowanych cc, że ustalają je głównie na 39 tydzień wiec mam nadzieje, że u mnie też tak będzie i doczekam.
Mokrego Dyngusa Dziewczyny! 😀
Kassialka, Natt99 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj już noc lepsza, chociaż w nocy mały mnie obudził i nie wiem co tam robił ale w pewnym momencie taki ból podbrzusza mnie przeszył 😳 Na szczęście trwało to ze 2 sekundy.
Co ciekawe po jedzeniu wczoraj nie mam zgagi, w ogóle od kilku dni jakos mi przeszła. A zmieniłam w sumie głównie chleb, wcześniej jadłam razowy na drożdżach, ale czy to faktycznie miało wpływ to nie wiem🤷♀️
Co do porodu to chcę dotrwać do 37 ale idealnie byłoby zaraz po 38 😄
Dzisiaj goście przychodzą do mnie więc chociaż będę mogła na kanapie wygodnie usiąść hahaWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:25
-