🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak patrzę i na 5 Maja mamy 5 dziewczynek i ani jednego chłopca póki co haha 😀 ale super to zrobiłaś ! Bardzo przejrzyście ! Szacun 😊
Kassialka, Monika33 lubią tę wiadomość
1 cykl na leku Clostilbegyt i od razu niespodzianka 🥹
⏸️ 23.08.25
1 kontrola 17.09 ✅ 0,87cm szczęścia i bijące ❤️
2 kontrola 06.10 ✅ Mini Człowieczek ma 3,58cm ❤️
Prenatalne 27.10 idealne USG , złe wyniki z krwi z PAPPY
12.11 wyniki z NIPT - niskie ryzyka ❤️ i dziewczynka na pokładzie 🩷
3 kontrola 14.11 ✅ i 11,5cm 🩷 szczęścia 😊
17.12 II prenatalne ( 475g ) 🩷 20+1

-
Czy tylko ja nie robię 3 prenatalnego☹️moja gin mówiła że nie muszę robić bo ma nowoczesny sprzęt i wszystko przejrzyście widzi i że nie widzi potrzeby robić ale widzę że robicie ☹️w każdej ciąży robiłam tylko w tej nie zapisałam się ☹️
5 maj owocuje w dziewczynki same😁
Lavariavel lubi tę wiadomość
-
Super pierwszy post, cześć. 😊
U mnie:
10.02 - wizyta
19.02 - III prenatalne (nie wiem, czy nie będę przesuwać trochę dalej, ale to dam znać)Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:46
-
Monika33 wrote:Czy tylko ja nie robię 3 prenatalnego☹️moja gin mówiła że nie muszę robić bo ma nowoczesny sprzęt i wszystko przejrzyście widzi i że nie widzi potrzeby robić ale widzę że robicie ☹️w każdej ciąży robiłam tylko w tej nie zapisałam się ☹️
5 maj owocuje w dziewczynki same😁
Ja mialam nie robic ale chyba dla swohego spokoju zrobie u tego samego lekarza co robilam teraz. Tylko po to by poznac inną opinie odnosnie calosci. Zastanawiam sie nad opcją vbac gdyby mi pozwolili sprobowac czy to duze ryzyko.
Dziewczyny kawał naprawde dobrej roboty:) podziwiam.
Ja dzis znowu w pepco ale tylko jedne body. -
Dzięki za nowy wątek 🥰
Do trzech razy sztuka 😃
U mnie data i płeć się zgadza. Proszę o dopisanie wizyty u gin 26 stycznia 😊 -
Hej dziewczyny!
Póki co głównie podczytywałam - lada moment wybieram się na L4 i zakładam, że będę miała więcej czasu na aktywne uczestniczenie. 🥰
U nas termin 27.05.2026, dziewczynka - Marcelina 💖
II prenatalne za nami - mieliśmy 19.01.2026 r. To był akurat 22+0 tc, z malutka wszystko ok, całe 440 g człowieczka 🥰
Kolejna wizyta 10.02.2026 - a przed wizyta krzywa do zrobienia 🤢
III prenatalne nieumówione, ale u nas termin na końcówkę maja, więc mamy czas. ☺️
Ania 93 lubi tę wiadomość
27.05.2026 🧑🧑🧒 -