Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Lila777 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę i na 5 Maja mamy 5 dziewczynek i ani jednego chłopca póki co haha 😀 ale super to zrobiłaś ! Bardzo przejrzyście ! Szacun 😊

Kassialka, Monika33 lubią tę wiadomość

1 cykl na leku Clostilbegyt i od razu niespodzianka 🥹
    ⏸️ 23.08.25
    1 kontrola 17.09 ✅ 0,87cm szczęścia i bijące ❤️
    2 kontrola 06.10 ✅ Mini Człowieczek ma 3,58cm ❤️
    Prenatalne 27.10 idealne USG , złe wyniki z krwi z PAPPY
    12.11 wyniki z NIPT - niskie ryzyka ❤️ i dziewczynka na pokładzie 🩷
    3 kontrola 14.11 ✅ i 11,5cm 🩷 szczęścia 😊
    17.12 II prenatalne ( 475g ) 🩷 20+1

preg.png
  • Monika33 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko ja nie robię 3 prenatalnego☹️moja gin mówiła że nie muszę robić bo ma nowoczesny sprzęt i wszystko przejrzyście widzi i że nie widzi potrzeby robić ale widzę że robicie ☹️w każdej ciąży robiłam tylko w tej nie zapisałam się ☹️
    5 maj owocuje w dziewczynki same😁

Lavariavel lubi tę wiadomość

• Monika33 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 wrote:
    Tak patrzę i na 5 Maja mamy 5 dziewczynek i ani jednego chłopca póki co haha 😀 ale super to zrobiłaś ! Bardzo przejrzyście ! Szacun 😊
    Też tak właśnie patrzę 😁

• dracaena Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super pierwszy post, cześć. 😊

U mnie:
    10.02 - wizyta
    19.02 - III prenatalne (nie wiem, czy nie będę przesuwać trochę dalej, ale to dam znać)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:46

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

Wanda ❤️ - 26.05.2023, 3620g, 55cm ❤️ 41+3

age.png

preg.png
  • Lavariavel Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika33 wrote:
    Czy tylko ja nie robię 3 prenatalnego☹️moja gin mówiła że nie muszę robić bo ma nowoczesny sprzęt i wszystko przejrzyście widzi i że nie widzi potrzeby robić ale widzę że robicie ☹️w każdej ciąży robiłam tylko w tej nie zapisałam się ☹️
    5 maj owocuje w dziewczynki same😁

Ja mialam nie robic ale chyba dla swohego spokoju zrobie u tego samego lekarza co robilam teraz. Tylko po to by poznac inną opinie odnosnie calosci. Zastanawiam sie nad opcją vbac gdyby mi pozwolili sprobowac czy to duze ryzyko.

Dziewczyny kawał naprawde dobrej roboty:) podziwiam.

Ja dzis znowu w pepco ale tylko jedne body.

• anilewe Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za nowy wątek 🥰
    Do trzech razy sztuka 😃
    U mnie data i płeć się zgadza. Proszę o dopisanie wizyty u gin 26 stycznia 😊

♀️1994 ♂️1990 ⛪2022

1️⃣
    04.2025 ⏸️🤩
    05.2025 poronienie zatrzymane😭 (11 tydz./ 8+0 💔)

2️⃣
    08.2025 ⏸️🌈😍
    10 dpo- beta 43,90, 13 dpo- beta 302,00
    05.2026 czekamy... 💙

preg.png
  • S. Frytka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Póki co głównie podczytywałam - lada moment wybieram się na L4 i zakładam, że będę miała więcej czasu na aktywne uczestniczenie. 🥰

U nas termin 27.05.2026, dziewczynka - Marcelina 💖
    II prenatalne za nami - mieliśmy 19.01.2026 r. To był akurat 22+0 tc, z malutka wszystko ok, całe 440 g człowieczka 🥰

Kolejna wizyta 10.02.2026 - a przed wizyta krzywa do zrobienia 🤢

III prenatalne nieumówione, ale u nas termin na końcówkę maja, więc mamy czas. ☺️

Ania 93 lubi tę wiadomość

27.05.2026 🧑‍🧑‍🧒
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ