Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • Ania 93 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moira wrote:
    Dziewczyny mam kryzys, muszę się trochę wyżalić. Jak widzicie jest po 4, ja znowu nie śpię. Wcześniej przeplakalam pół wieczoru. Mały kopie, nie mogę spać, robią mi się siniaki na brzuchu, każda pozycja jest niewygodna. Hormony szaleją bo oczywiście wszystkie pretensje świata spadają na mojego partnera, wczoraj powiedział mi wprost, że jestem już nie do zniesienia bo jestem nerwowa i nic nie można mi powiedzieć, w dodatku były jego urodziny, on jest chory, a mnie denerwował nawet jego oddech. Jesteśmy po przeprowadzce, w domu jest armageddon i praktycznie on wszystko przygotował, a ja się wkurzam że na nic nieam.sily, aktualnie mały męczy mnie do tego stopnia , że zrobienie prania było moim największym wyczynem... Czy wy już też tak bardzo macie dość?

Jeśli nie jesteś jeszcze na zwolnieniu to koniecznie na nie przejdź. Mnie też mała budzi w nocy w dodatku synkowi wychodzą ostatnie ząbki. Pomaga drzemka w ciągu dnia. Co do humorów, mi przeszlo po pierwszym trymestrze. Myślę,że twój mąż wie co robią hormony. Ale warto z nim na spokojnie porozmawiać. Powiedzieć, że doceniasz to co robi tylko po prostu nie panujesz nad emocjami. Wbrew pozorom mężczyźni muszą często usłyszec, że się dostrzega ich starania. Będzie dobrze, to już ostatnia prosta 😉

-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
    - grudzień 2022 ⏸️
    - wrzesień 2023 Staś ♥️👶
    - październik 2024 starania o rodzeństwo
    -listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
    - grudzień 2024 ⏸️
    - luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
    - kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
    - maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna

25 .08 .2025 ⏸️
    30.08.2025 pozytywna beta
    2021 Nadczynność tarczycy
  • Cavarathiel Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się dalej w dwupaku. Na razie nic się nie dzieje i nuda, czyli dobrze. Chociaż dalej przygotowują mnie na to, że coś sie zadzieje szybciej niż później, z racji anemii dostaje kroplówki z żelazem by szybciej podbić morfologię. I milion innych kroplówek, bez przerwy jestem do czegoś podłączona 😅
    Odliczam każdy dzień teraz 😁

Agat99, Ania 93, Acmvj, Sosenka93, IT_Girl lubią tę wiadomość

Starania na luźno od 01.2023, świadome starania od 06.2024
    32👩 34🧔
    ◽ AMH 0,56 (11.24)
    ◽ Adenomioza
    ◽ immunologia ❗

📅 11.2024 Bocian Szczecin
    ◽04-21.01.25 🥚3->3 MII: ❄️ 4AA i i 3BB
    20.02.25 - FET - beta<2,3 ❌
    24.03.25 - FET - beta<2,3 ❌

◽02-17.05.25🥚7->2 MII:❄️4AB
    22.05, 20.06, 17.07 diphereline i hydroxy
    13.08.25 - FET - Encorton, Acard, Prograf, Accofil
    5dpt ⏸️, 6dpt 31, 8dpt 57,4, 10dpt 122, 14dpt 527, 21dpt 7274, 27dpt CRL 0,41 i❤️
    nifty pro - zdrowa dziewczynka 🩷
    12+3 - I prenatalne 6,2cm
    20+2 - 324g
    21+1 - II prenatalne 424 g
    24+2 - 629g
    28+2 - 1235g

preg.png
‹‹ 49 50 51 52 53
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ