Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • Lavariavel Ekspertka

Wysłany: 21 lutego, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika33 wrote:
    Widzę że nie tylko ja mam takie zdanie 😁 bo mąż już komentuje że się tak napaliłam na taki stelaż nie wiadomo po co jak i tka nie będę jeździć od razu na spacery ale też nie będę czekać aż jesień będzie 🤣🤣 dzięki dziewczyny ❤️

Kup stelaż ma 2 dzieci, jedną gondole i jedną spacerówke:) sprawdz a moze jakims cudem bedzie spacerowka z innego wozka pasowac. 13miesieczne dziecko tez potrzebuje by jeszcze na spacerze sie drzemnac. Niby są te rozne hamaczki do wozka ale dla mnie to slabo wyglada.
    A nie rozwazalas np. Wozka gdzie z 2 osobnych mozna zlozyc blizniaczy podwojny? Nie pamietam jaka to firma byla.

preg.png
  • dracaena Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hamaki są akurat super, ale przy różnicy min. 2,5-3 lata kiedy starsze dziecko potrzebuje wózka jak się nogi zmęczą. Przy mniejszej brałabym rok po roku, spacerówka i gondola.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego, 22:05

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

Wanda ❤️ - 26.05.2023, 3620g, 55cm ❤️ 41+3

age.png

preg.png
  • Lila777 Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo bym chciała żeby mąż był ze mną przy porodzie, ale że raczej będzie to CC - to nie ma takiej możliwości u nas w szpitalu. Przy naturalnym porodzie na początku chciałam strasznie żeby był - ale ostatnio naoglądałam się filmików i chyba jednak bym mu darowała takie przeżycia 🙈 sama nie wiem.. a z drugiej strony może Ci nasi chłopcy powinni widzieć ile nacierpieć się musimy ? 🤣

1 cykl na leku Clostilbegyt i od razu niespodzianka 🥹
    ⏸️ 23.08.25
    1 kontrola 17.09 ✅ 0,87cm szczęścia i bijące ❤️
    2 kontrola 06.10 ✅ Mini Człowieczek ma 3,58cm ❤️
    Prenatalne 27.10 idealne USG , złe wyniki z krwi z PAPPY
    12.11 wyniki z NIPT - niskie ryzyka ❤️ i dziewczynka na pokładzie 🩷
    3 kontrola 14.11 ✅ i 11,5cm 🩷 szczęścia 😊
    17.12 II prenatalne ( 475g ) 🩷 20+1
    22.01 900g 🩷 25+3
    12.02 1300g 🩷 28+3

preg.png
  • Moira Koleżanka

Wysłany: 21 lutego, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do porodu to mój chce być cały czas ze mną. Mój partner ma swoje dzieci. Poprzedniego małżeństwa i wcześniej był wypraszany z sali przy najgorszych momentach teraz powiedział , że nie odpuści i ze mną będzie cały czas. Zresztą pisałam Wam jaka ze mnie panikara i że mam praktycznie zerowy próg bólowy.

Jak Wasze szczepienia na krztusiec ? Moje było we wtorek i nadal ręką boli w dodatku dziś pojawił się dość spory rumień i jakby blizna? Hm czytałam, że raczej po tym szczepieniu się nic nie dzieje..

Cholerka nie mogę już wcale spać.. kolejny dzień snuje się od 4 rano po domu i nie wiem co ze sobą zrobić, mały kopie jakby bronił wszystkie bramki świata. Jest mi okropnie już z tym ciężko i marudzę tylko, żeby już wyłaził..

Lila777 lubi tę wiadomość

1.09. Pozytywny test
    5.09. Pęcherzyk ciążowy 5mm
    15.09. Zarodek 🥹
    09.10. 28mm
    22.10- I prenatalne - 53mm ❤️
    10.12. - II prenatalne - 253 gram chłopiec 💙
    26.01. - 764 gram 🥰
    02.02. -909g 😍
    16.02. - 1426g 💪💙

preg.png
‹‹ 47 48 49 50 51
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ