Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • Moira Koleżanka

Wysłany: 28 lutego, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agat99 wrote:
    @Ania 93 śliczny brzuszek! ❤️

U nas pogoda też przepiękna, prawdziwa wiosna, aż nie moglam uwierzyć, bo tydzień temu w sobotę padał jeszcze śnieg, a dziś można zdjąć kurtkę 😀 pół dnia na słoneczku i maluch też zadowolony, kopie jeszcze mocniej 😉

Próbowaliśmy ustalić w końcu imię dla bobasa ale wyszło jeszcze gorzej, rano miałam w głowie 3 propozycje, a teraz po wspólnym analizowaniu spisu istniejących imion mamy 8! więc ja potrzebuję jeszcze dużo czasu do porodu 😀
    A u Was już wszystkie imiona wybrane?

U nas była na początku walka, ale ok 23 tygodnia stanęło już, że będzie Teodor ;)

Lila777 lubi tę wiadomość

1.09. Pozytywny test
    5.09. Pęcherzyk ciążowy 5mm
    15.09. Zarodek 🥹
    09.10. 28mm
    22.10- I prenatalne - 53mm ❤️
    10.12. - II prenatalne - 253 gram chłopiec 💙
    26.01. - 764 gram 🥰
    02.02. -909g 😍
    16.02. - 1426g 💪💙

preg.png
  • Lila777 Autorytet

Wysłany: 28 lutego, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym prasowaniem to też nie dla mnie haha 🤣 ale może kupię parowe żelazko bo aktualnie w domu nie mam nic!
    A pytanie takie poza tematem ciąży :
    Używa ktoś z Was mopa Hizero albo coś z AliExpress co odkurza i myje jednocześnie ? Wiem że z hizero są koleżanki zadowolone ale kurde 3tys to nie mało 😁
    Plus drugie pytanie: mega betonowy twardy brzuszek mam, szczególnie jak się pozginam i coś popracuje , bardzo się tym trzeba przejmować?

1 cykl na leku Clostilbegyt i od razu niespodzianka 🥹
    ⏸️ 23.08.25
    1 kontrola 17.09 ✅ 0,87cm szczęścia i bijące ❤️
    2 kontrola 06.10 ✅ Mini Człowieczek ma 3,58cm ❤️
    Prenatalne 27.10 idealne USG , złe wyniki z krwi z PAPPY
    12.11 wyniki z NIPT - niskie ryzyka ❤️ i dziewczynka na pokładzie 🩷
    3 kontrola 14.11 ✅ i 11,5cm 🩷 szczęścia 😊
    17.12 II prenatalne ( 475g ) 🩷 20+1
    22.01 900g 🩷 25+3
    12.02 1300g 🩷 28+3

preg.png
  • Lavariavel Ekspertka

Wysłany: 28 lutego, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My uzywalismy glownie dada i lupilu. Tylko ze to juz tyle lat ze to sie zmienia. Testowalismy wtedy tez rozne inne bo dostawalismy w prezencie. Slyszalam opinie ze podobno dady są bardzo dobre na poczatek bo maja wyciecie na pępek, pampetsy są podobno wieksze nieco i bardziej chlonne wiec na noc idealne. Wszystko trzeba dopasowac do dziecka bo jednak jazde tez ma ciut inna budowe. Jedne bedzie bardziej pulchne, drugie dlugie a szczuple a to tez ma znaczenie. Najgorzej wspominam pampersy z rossmana. One wogle jakby nie wchlanialy.
    U nas tez byl taki etap przez jakis czas ze kupa czesto doslownie wylatywala poza. W domu to nie oroblem bo pod wode i po problemie ale na wyjazdach juz gorzej. Wtedy mialam p
    Płyn do prania persil baby i w nim moczylam ipralam.i pampersa pamietam ze sie w taką kieszonke zawijalo lekko.

Ostatnio u poloznej byl temap pielegnacji malucha,fizjologii etc. I bylo o pierwsxych kupach. Ten "zapach" pamietam do dzis.xD z dziewczyna z sali smialysmy sie ze taki maly bobas a taki smrod :D

preg.png
‹‹ 58 59 60 61 62
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: