MAJ 2027 💛 🐝
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina, a w którym jesteś tygodniu i dniu? 😊 może po prostu było za wcześnie i potrzebuje trochę więcej czasuPonad 2.5 roku starań 🤍
🙋🏻♀️ 30 | Endometrioza | Adenomioza | PCOS, zrosty i niedrożności i inne pokemony
🙎🏼♂️ 28 | Czynnik męski - OAT | HBA 30%
🥚 29.06 • 30 oocytów • 20 MII
🧊 14 jajeczek zamrożonych • 3/6 zapłodnionych
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
04.09 • pierwsze blade kreseczki w życiu ⏸️🥹
08–15.09 • Beta: 95,8 → 1494,9 📈
21.09 • CRL 2,1 mm 🥹 z 💓
29.09 • 9 mm jagódki 🫐 z pięknym ❤️🔥
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️🔥

-
Ja po wizycie zobaczyłam 3mm Naszej Kropeczki i migoczące serduszko ❤️ dzisiaj 5+5, wiek zgodny z Usg, aż łza mi poleciała.
@paulina teraz już się raczej na takim etapie nie słuvha serduszka, w poprzednich ciążach też słuvhaliśmy a teraz mi lekarka mówiła, że nie zalecają i posłuchamy za jakiś czas
także na spokojnie.
PannaKota, Strelicja, paulina9408, Chochlik12, Default.owa, second time mom, Peachy, MarTyna, GórskaDziewczyna, amani_96, AniulkA, Yumi24, xmadziax, Choko, Jadzia12 lubią tę wiadomość
-
Co do słuchania serca potwierdzam, lekarka mi też mówiła, że na takim wczesnym etapie się nie słucha tylko patrzą na obraz czy widać bijace serce.
-
paulina9408 wrote:6+2 z miesiączki, a 5+5 wychodziło z usg
Może owulację miałaś nieco później
Mi 5+5 też nie biło, a 5+6 już tak 😁
Może trzeba poczekać 💖
paulina9408 lubi tę wiadomość
Ponad 2.5 roku starań 🤍
🙋🏻♀️ 30 | Endometrioza | Adenomioza | PCOS, zrosty i niedrożności i inne pokemony
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
21.09 • CRL 2,1 mm 🥹 z 💓
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am experiencing this miracle within me. God, the Maker of all things, is creating a new life. ❤️🔥

-
Aaleksaandraak jak tam Twoja dzisiejsza wizyta? 😊Ponad 2.5 roku starań 🤍
❄️ 4AA, ❄️ 4BB, ❄️4CB
31.08 • transfer
21.09 • CRL 2,1 mm 🥹 z 💓
__

-
A dziewczyny które mają w planach badanie nipt, wykonujecie przed prenatalnymi czy po? I najlepiej kiedy to robić aby frakcja była ok? W poprzedniej ciąży nie robiłam, ale w tej mam zamiar.
-
👑Chochlik - jak coś to zmieniłam nick - i tym samym wizytę mam dopiero za tydzień 😉 także poproszę o wpisanie na 7.10 na wizytę serduszkową 💕
👑J.SS ja będę robić od razu jak się da, czyli jak zdecyduje się na panoramę to w 9 tygodniu a jak inne to w 10 więc wypada przed prenatalnymi 😉
W poprzedniej robiłam równo w 10 i była dobra ilość frakcji do zbadania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września, 20:06
Chochlik12 lubi tę wiadomość
-
Chochliczku przepraszam, że ostatnio nie uzupełniam kalendarza, ale mam jakiś nieogar ostatnio 😅 chyba depresja jesienna mnie dopada 🤦♀️😂
-
Nicola22, z_piasku powodzenia dzisiaj 😊 O której wizytujecie?
Ja dopiero 16:40 🙃 -
Hej dziewczyny
Ja postanowiłam jechać dzisiaj do pracy i porozmawiać z kierowniczką i dyrektorką o ciąży i o tym jak się czuję i po rozmowie będę dzwonić się umawiać do innego ginekologa bo ten u którego byłam poprzednio dzisiaj nie pracuje. Okropnie się stresuje tą rozmową z uwagi na urlop kierowniczki w najbliższym czasie 😩 trzymajcie kciuki 🤞
Dodatkowo mam dzisiaj straszne mdłości które nie pomagająWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:26
Choko, PannaKota, GórskaDziewczyna, Iskiereczka00, MarTyna, Chochlik12, Jadzia12 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia, mocne kciuki za rozmowę 😊Kokonik wrote:Hej dziewczyny
Ja postanowiłam jechać dzisiaj do pracy i porozmawiać z kierowniczką i dyrektorką o ciąży i o tym jak się czuję i po rozmowie będę dzwonić się umawiać do innego ginekologa bo ten u którego byłam poprzednio dzisiaj nie pracuje. Okropnie się stresuje tą rozmową z uwagi na urlop kierowniczki w najbliższym czasie 😩 trzymajcie kciuki 🤞
Dodatkowo mam dzisiaj straszne mdłości które nie pomagają -
J.ss wrote:A co myślicie o Veracity?
Poczytałam trochę i chyba wybiorę Sanco.
Też myślę o SANCO, ale muszę to skonsultować z infolinią, bo ja jestem po szczepieniach limfocytami. Więc pewnie wtedy dowiem się kiedy najlepiej.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach i Tobie Kokonik na rozmowie. Wszystko będzie dobrze! 🤞🏻🧑🏻🦲 35 👩🏽 31 🐶 5
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.10
💔 08.11 Nasza iskierka 🩵
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Nasz kochany chłopiec 🩵
2 cs
⏸️ 22.08
💔 26.11 Nasz chłopczyk zgasł w 14 tc 🩵
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
💉Allo-mlr 0%
2 cs
⏸️ 22.08
🩺 14.09 - zarodek z uwidocznioną akcją serca 🩵
🩺 22.09 - 13 mm misia Haribo z FHR 165 🩵

-
Kokonik wrote:Hej dziewczyny
Dodatkowo mam dzisiaj straszne mdłości które nie pomagają
Powodzenia! -
Kolonii, powodzenia na rozmowie! Oby wyszła pozytywnie dla Ciebie ☺️
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞
U mnie się znowu jakieś czarne myśli pojawiły że znowu będzie źle 😢 -
GórskaDziewczyna wrote:Kolonii, powodzenia na rozmowie! Oby wyszła pozytywnie dla Ciebie ☺️
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞
U mnie się znowu jakieś czarne myśli pojawiły że znowu będzie źle 😢
Rozumiem to. Ja mam dziś wizytę w przychodni przy szpitalu i się zaczęłam trochę martwić czy będzie okay.🧑🏻🦲 35 👩🏽 31 🐶 5
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.10
💔 08.11 Nasza iskierka 🩵
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Nasz kochany chłopiec 🩵
2 cs
⏸️ 22.08
💔 26.11 Nasz chłopczyk zgasł w 14 tc 🩵
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
💉Allo-mlr 0%
2 cs
⏸️ 22.08
🩺 14.09 - zarodek z uwidocznioną akcją serca 🩵
🩺 22.09 - 13 mm misia Haribo z FHR 165 🩵

-
Default.owa wrote:Rozumiem to. Ja mam dziś wizytę w przychodni przy szpitalu i się zaczęłam trochę martwić czy będzie okay.
Trzymam kciuki 🤞☺️
Default.owa lubi tę wiadomość
-
Górska, łączę się w bólu, dodatkowo śniły mi się chore dzieci co potęguje mój strach dotyczący badan prentalanych. Chciałabym mieć to już za sobą, bo paraliżuje mnie strach przed obliczaniem tych wszystkich ryzyk ☹️
-
Dziewczyny powodzenia na wizytych. Wszystkie czekamy na dobre wieści

Myślę że każda stresuje się prenatalnymi, zwłaszcza że te ryzyka są wyliczane. Ale będzie dobrze i nie ma co być negatywnie nastawionym.
U mnie dziś dzień na umawianie badań u położnej i prenatalnych, liczę na jakieś dobre terminy. A córka właśnie odstawiona do żłobka po 6 dniach nieobecności. Nawet nie zapłakała jak ją oddawałam 😥
GórskaDziewczyna lubi tę wiadomość