Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś w restauracji byłam nażarlam się jak świnia ale pyszne było.
Odebrałam gbs- ujemny
I uszyłam kokonik. Nie wiem czy się przyda ale taka miałam wenę na uszycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03791d637e13.jpgFeeva, kamciaelcia, Wowka, kattalinna, Fatalita, Kira91, Fermina, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Nikt dziś nie urodził? Jakiś przestój mamy.
Ja dziś po ostatniej wizycie, na ktg nic ciekawego - bo w sumie co miałoby być jak przepowiadających nie mam, jedynie napinania niebolesne a z tego porodu nie będzie.
Szyjka od poniedziałku bez zmian, trochę skrócona, miękka, ale rozwarcia nie ma.
Dostałam skierowanie do szpitala, mam się stawić 7.05 jak do tego czasu nie urodzę.
No i jeszcze nieco ponad 4h i oficjalnie będę pierwszą przenoszoną.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualnyWiecie jak cudownie mieć już dzidziusia przy sobie
już po wszystkim, w domku. Klusia zjadła i spi jak aniołek przy piersi.
jangwa_maua, kamciaelcia, Feeva, Kwiatkowa24, Saperek, Wowka, Mycha666, kattalinna, Mała Matylda, Mała Matylda, Cola87, D_basiula, Katy, pawojoszka, kasiia_p, amygdala, XKamaCX, Kira91, Hoope, Nynka, Sela lubią tę wiadomość
-
Fermina, mega niskie, naprawde
Kamcia, no to cie w ciula zrobili, u nas zamowione pierogi wlasnie pochlonelam
Macie problemy z bolem glowy? Od kilku dni codziennie boli mnie glowa, sa to mocne bole, takie ze przy podnoszeniu mam wrazenie ze mi sie w niej kreci... mierzylam cisnienie przed chwila i mam 126/90 a dwie godziny wczesniej bylo 137/78 czyli to nie od cisnienia...Pije duzo wody itp juz nie wiem od czego to
ale meczy mnie okropnie
-
J.s.
Niewybaczalny błąd pizzerii
Ale tak mi się chciało tej pizzy
I nagle mąż wniósł do pokoju wielki sos pikantny z jalapeno ktory kupiliśmy 30minut wcześniejwniebowzieta!!!!!
Dobre było
Ale jakoś tak mało
Nieważne że sos mi się przytkal i jak nacisnelam to z pół szklanki na koszulkę polecialo
Zagryzlam właśnie kielbachą polską mniam
Ciiii
Ale już krowke schowalam za plecami gdyby cukry wyszly super
Cukier średnio ale w notmieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 20:29
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kamcia Tobie nie dali sosów, a mi ostatnio przywieźli wymemłaną pizze. Chyba się dostawcy wywalila, bo była w jednej stronie pudełka taka jakby zgnieciona. Nie wiedzieliśmy jak kawałek urwać
Zobaczycie, ruszymy z porodami od poniedziałku -
J.S. mnie boli od wczoraj - u mnie bardziej wkurzający ten ból, niż dokuczliwy, bo nie jest silny, ale trwa cały czas, nawet w nocy jak się budzę. Tak naprawdę nie wydaje mi się, że to od ciśnienia, bo to u mnie norma. Piję też dużo, dziś poszłam się natlenić bo pomyślałam, że może to od tego, że pogoda do d.. i ciągle siedzę w domu, jest troszkę lepiej, zobaczymy jak będzie dalej. Może to od tego co się dzieje z pogodą? Nie mam innych pomysłów.
Asix, bardzo ładny - mam takie cieniutkie kocyki dla Małego, w te jeżyki.
Kamcia! Skandal! Mi trochę zostało, oddałabym Ci, bo moja pizza też na ostro.
Feeva, ja kiedyś dostałam pizzę złożoną na pół. Śmialiśmy się, że callzone.kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość