Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S to się nasiedzialas w tym domu serio
Jak masz tyle do szpitala to ja bym jechała. Pal licho benzynę itd nawet jak Cie odesla.
My zaczynamy 40 tydzień, a Mała siedzi i siedzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 08:17
-
JS, ja też bym uderzała na szpital. Najwyżej puszczą Cię spowrotem. Ja wiem, że to nie jest coś o czym marzysz, ale tak chyba będzie lepiej dla Was.
Ja też się czuje paskudnie. Była nocna dwójka, jest ból spojenia łonowego (BARDZO!), ale tak falowo co jakieś 15-20 minut, a najważniejsze że kilka minut temu odszedł cały czop z brązową krwią. Żeby było śmieszniej to na ktg płaska linia skurczy, a dół brzucha, spojenie i krzyż napieprzają równo. I chyba po raz pierwszy w tej ciąży rzygne
To Wam opisałam tak milutko do śniadaniato za te wszystkie zdjęcia gofrow hłe hłe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 08:27
kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, czekam na mojego az wroci z pracy za 30 min i jedziemy skontrolowac, wlasnie tym bardziej ze to jednak 80 km wiec jest kawalek, a mam nadzieje ze to jakis falszywy alarm. Bralam teraz kapiel i nic nie przeszlo, a mialam wrazenie ze tylko ta pozycja siedzaca nasila ten bol. Mam nadzieje ze to takie bolesne przepowiadacze sa.
-
J.S. Z tymi skurczami to nigdy nic nie wiadomo lepiej pojechać i sprawdzić dla własnego spokoju bo jak nie to będziesz się stresować co się dzieje a to nie pomoże poza tym jak są regularne co 15 to szybko to może przejść w częstsze lub się wyciszyć .ja w pierwszej ciazy często jeździłam bo nie wiedziałam co jest grane ostatnia wizytę zaliczyłam o 20- stej i mnie odesłali a o 23 odeszły mi wody i wróciłam
tak ze nigdy nie wiadomo
-
Wowka, polubiłam za złośliwość i odejście czopa
za paskudne samopoczucie już nie... A na pewno ten sprzęt dobrze działa? Niedawno, któraś pisała (Fatalita?), że skurcze się nie pisały bo coś nie łączyło...
Feeva, 40 tydzień to robi wrażenie! Czyli jesteś w pierwszej piątce teraz.
Weekend w trakcie, czekamy na efekty, ciekawe która będzie pierwszai ciekawe kim będzie pierwsze majowe dzieciątko
JS, kciuki! I może już nie wracaj w dwupaku, co? Znowu będziesz torbę szykować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 08:53
-
J.S. dostarczasz nam nieustannych emocji.. też bym jechała, nigdy nie wiadomo jednak a lepiej i bezpieczniej sprawdzić. Czekamy na wieści!Trzymam mocno kciuki!
No Wowka, widze że u Ciebie też ciekawie.. Może się rozkręci.
Pawojoszka, ja też tak zaklinam rzeczywistość, jak coś się dzieje.
Spałam jak suseł, głową nie boli, pleśniak w piekarniku, drożdżowe rośnie. U mnie nie jest źle.kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Jestesmy w drodze, mamy jeszcze 20 km ale oczywiscie korki.
Dzieki, kattalina, mam nadzieje jednak ze to falszywy bo chcialabym jeszcze majowke przezyc w dwupaku, ale juz sama zaczybam w to watpic...
Dzieki za kciuki, zobaczymy co tam sie swieci... az mi glupio znowu jechac do tego szpitala, jak jakas psychcizna.
Mierze skurcze na preglife i pokazuja sie co 7,5 minuty. Napiecia, mocne twardnienie i bol ktory sie rozlewa, a bol miesiaczkowy caly czas w dole jest -
J.S kochana niech ci nie bedzie glupio, macie daleko, bardzo dobrze ze jedziesz nawet jesli to falszywy alarm.
Mam nadzieje ze jednak wrocisz z dzieciatkiem, trzymam mocno kciuki !!!
Wowka biedna jestes, moze tez zaczyna sie cos dziac u ciebie, moze popros o jakies lakarstwa na bol?Wowka lubi tę wiadomość
-
J.S wiec juz raczej nie ma watpliwosci skoro Czas miedzy skurczami sie skraca
na majowke juz pewnie bedziecie w domku :* trzymamy kciuki!!!
Wowka, biednaprzykro ze tak sie meczysz
za Ciebie tez kciuki!!
Wowka lubi tę wiadomość