Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S, trzymam kciuki. Wydaje mi się, że Igorek zdecydował, że to dobry dzień na narodziny
Wowka, u Ciebie też już chyba się zaczyna… ktg czasami zawodzi. Kciuki zaciśnięte
A my właśnie zaczynamy 37 tydzień
Kattalinna, Hoope nic nie pisze bo jest zajęta wbijaniem szpileczek w kukiełki J.S i Wowki, a przecież ma tylko dwie ręceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 10:30
Wowka, Hoope, kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Hoope wbija szpileczki konkretnie.
Jestem na porodowce!!!!!!! Aaaaaaaa!!!jangwa_maua, Feeva, Paula95, kamciaelcia, Mała Matylda, Kira91, kasiia_p, Ola_Ola, Nynka, Hoope, Kamska, kattalinna, Fatalita, XKamaCX, D_basiula, Saperek, Katy, Asix, Witch15, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Wiem wiecej. Spokojna akcja. Rozwarcie na 3cm, skurcze się piszą jeszcze nie duże. Mam nadzieję że się rozkręci. Jak na razie skurcze są tylko dołem brzucha, podobno jeszcze bym zdążyła zjeść obiad na oddziale
mąż jeszcze nie przyjechał, ale na wszystko mamy czas.
Mała Matylda, Nynka, Hoope, kattalinna, Jagoda14, Kira91, D_basiula, Katy lubią tę wiadomość
-
wowka to odpoczywaj ile mozesz, bo jak juz dojdziesz do 5cm lub jak akcja sie rozkreci to bedziesz potrzebowac duuzo energi.
Ola jak tak najlepiej to nie ma sie co martwic, lekarze wiedza co robia.
Ja tu teraz bede co chcwile wchodzic sprawdzac czy juz urodzilyscie czy nieWowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka, zbieraj siły, mam nadzieję, że po przyjeździe męża pójdzie już sprawnie. Życzę lekkiego porodu
Ola_Ola, przykro mi, że nie będzie tak jak chciałaś. Najważniejsze jednak jest bezpieczeństwo Twoje i maleństwa. Rozumiem, że takie czekanie jest nieprzyjemne gdy wiesz, że i tak będziesz operowana, dla dziecka jest to jednak znacznie lepsze niż cesarka na zimno. To już ostatnia prosta, niedługo maluszek wszystko Ci wynagrodzi
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowodzenia dziewczyny
Mnie od 6 rano boli brzuch jak na 2, robiłam podejście 3 razy i nic, przed chwilą zaliczyłam rzygankomam nadzieje, że u mnie nic się nie zacznie dziać. Chce jeszcze chociaż tydzień wytrwać w 2-paku.
Wowka lubi tę wiadomość
-
jedna gondoa juz z prześcieradłem
inwentaryzacja pampersów i kosmetyków zrobiona
zaraz ubieram łózeczko i kołyskę
dopakowuję torbę, tzn zrobie reklamówkę na IP i torbe do góry-bo sama rano pojadę do szpitala
dziś kupię-wody do picia, konfiturkę oraz soczek i dopakuję
a tak to dokumenty i glukometr na bieżąco
moja torba spakowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 11:53