Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
XKamaCX wrote:To ile przed terminem trzeba zacząć stosować 3xS żeby wyszło w terminie?
bo nie wiem kiedy faktycznie zacząć
a nie chce przed
Już
J.S niech to będzie już trakt porodowy. Tego Ci życzę
Tanda może taka Twoja urodaChoć drugi poród z reguły jest łatwiejszy. Życzę Ci jak najlepiej.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
No właśnie czuję, że tak może być bo póki co historia się powtarza i jak porównałam karty ciąży to dokładnie taką samą dojrzałość szyjki mam na tych samych etapach co w pierwszej ciąży. Na ostatniej wizycie też to samo usłyszałam od lekarza co poprzednio.
Liczę jednak na mniejszy opór ze strony tej mendy, biorąc pod uwagę, że po jednym porodzie już jest.
A no i tym razem nie dam sobie tak szybko podłączyć oxy, gdyby wody odeszły. Będę chciała, żeby dali szansę naturalnym skurczom trochę podziałać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 14:38
Matylda
-
Oficjalnie jestem zestresowana. Z trzech tygodni spokoju nagle zrobił mi prawdopodobny tydzień. Nie chcę, chyba że młoda zechce. A tak to nie
mam iść do szpitala na ktg i pochwalić się cukrzycą i insuliną. Tam zdecydują, ale faktycznie powinnam się nastawiać na 38tc bardziej niż 40
ja mam plany jeszcze! I nie wszystko gotowe, ja na pewno nie...
Póki co, prawie 2 godziny temu nie wskazywało nic na poród. Zapowiedziałam mężowi, że będzie seks, bo jak mam rodzić wcześniej to niech to będzie sn bez wywoływania, musimy więc spróbować wszystkich sposobów. Nie skomentował, chyba trawi, wiem, że jak trzeba to nie będzie protestował
JS, Wowka, kciuki wciąż trzymane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 14:43
Wowka lubi tę wiadomość
-
Hej
Powodzenia dziewczyny, jestescie coraz bliżej do tulenia swoich dzieciaczkow :*
A ja sobie siedze z chlopakiem w altance, a Kamilek spi w wozku obokNie wierze, ze jutro bedzie mial juz 3 tygodnie :p
Mycha666, Feeva, amygdala, XKamaCX, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Katy jak noce? Smoczek używacie?
Tanda no i właśnie moja szyjka po dwóch porodach zamknęła się na trzy spusty. Jakim cudem? Jak szybko podali Ci poprzednio oksy?
Kattalinna pisz jaśniej bo nic nie kumam.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Kattalinna - wat?
Katy, ale fajnie, zazdroszczęTeż bym sobie posiedziała na dworze, ale na społeczniarskiej ławce na osiedlu z babami mi się nie widzi
Mam dziś fazę na słodkie. Cukier, dużo cukruKaty lubi tę wiadomość
-
Hoope wrote:Katy jak noce? Smoczek używacie?
Tanda no i właśnie moja szyjka po dwóch porodach zamknęła się na trzy spusty. Jakim cudem? Jak szybko podali Ci poprzednio oksy?
Kattalinna pisz jaśniej bo nic nie kumam.
Duzo lepiej odkad nie probuje go odkladac do lozeczka :p Dzisiaj bylo kilka pobudek, ale na chwile dostal cycka i spal dalej wiec spoko, a w poprzednie nawet moge powiedziec, ze sie wyspalam bo tylko dwa razy sie budzilSmoczka jeszcze nie uzylam ani razu, ale ostatnio byliśmy u brata chlopaka i zalowalam, ze nie wzielam bo maly troche dal nam popalic..A lekarz ostatnio sam kazal nam dac smoczek bo maly sie darl i byl zdziwiony, ze nie mamy :p A Ty juz smoka dawalas Bartusiowi?
Hoope lubi tę wiadomość
-
J.S wytrwasz, już niedługo będzie nowy rozdział w Waszym życiu ❤ No mówiłam,dwa dni w domu i na porodówkę. Wszystkie emocje dozwolone, jesteśmy z Wami!
Katy nie dałam. Myślę czy nie dać. Junior cycaty bardzo się zrobił, trochę to męczące. Obserwuję go.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Ciecie na 17, taki stres ze zwariuje. Blagam prosze was o kciuki zeby wszystko poszlo dobrze!! Witamy sie dzisiaj na swiecie juz
ale emocje
Feeva, kasiia_p, Hoope, Asix, Katy, XKamaCX, kamciaelcia, kattalinna, Fermina, jangwa_maua, Kira91, Kwiatkowa24, efwka83, Mała Matylda, Fatalita, Kamska, Tanda, Jagoda14, Ola_Ola, Mycha666, D_basiula, Nynka, BrumBrumek, pawojoszka, Cola87, Wowka, Sela, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
J.S wrote:Ciecie na 17, taki stres ze zwariuje. Blagam prosze was o kciuki zeby wszystko poszlo dobrze!! Witamy sie dzisiaj na swiecie juz
ale emocje
Czekamy na zdjęcie tego niecierpliwcaCola87 lubi tę wiadomość
-
Ja juuuuuż
jesteśmy we dwoje, później wpisze wiecej
Feeva, J.S, Hoope, kasiia_p, Katy, Asix, Lukrecja, XKamaCX, kamciaelcia, kattalinna, Fermina, jangwa_maua, Kira91, Uli, efwka83, Mała Matylda, amygdala, Fatalita, Kamska, morowa, Jagoda14, Ola_Ola, Mycha666, D_basiula, Paula95, Nynka, BrumBrumek, pawojoszka, Cola87, Sela, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
No to ładnie się weekend majówkowy zaczął
A pełnia dopiero za 2 dni
Wowka gratuluję, czekam na dane do aktualizacji
Wy rodzicie, a ja sobie siedzę i tylko kasę wydaję i żrę ciastki. Już prawie 100zł w koszyku OriflameZabierzcie mi te internety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 15:51
Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość