Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMatylda u mnie dł szyjki sprawdza na fotelu gin...
Wiecie co, z tym brakiem seksu to jedyne pocieszenie jest takie, że nie jestem sama w tym "cierpieniu"
Paula, Istar gratulacje
Jagoda to trzymamy kciuki za WasMała Matylda lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Hej. Próbowałam nadrobić, ale cały czas oczy mi sie zamykają z niewyspania. Może jutro się uda.
Kubuś jest już z nami. Pojawił się dziś w południe. Waży 3500g, mierzy 57cm. Poród wywoływany i zakończony cesarką. Nie wiem czy będę o nim pisać, bo był raczej traumatyczny.
Edit: 10/10Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 21:47
Katy, Wowka, Nynka, jangwa_maua, Sela, Mała Matylda, amygdala, malwka08, Jagoda14, Paula95, Hoope, D_basiula, MajowaMamusia, Kira91, Feeva, XKamaCX, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje cieszcie się maluszkami .
Cieszę się że nie ja jedną mam problemy z imieniem dziś mój M ogłosił konkurs w rodzinie ale też jakiejś sensownej propozycji nie dostał . Coś czuję że będzie ciężko wybrać imię bo każde jakoś mi się kojarzy i żadne nie pasujeMycha666 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Mycha :* Zdrowka dla Was
Spalam dzisiaj dosyc dlugo ( z przerwami oczywiscie), a i tak juz padamBoje sie, ze zaczynają nam sie kolki
Kamilek od wczoraj ma problemy z kupka, strasznie krzyczy przy robieniu i prezy sie..Na chwile cycek pomaga, ale przerywa i co chwile jest taki ryk,ze az strach normalnie...Dalam mu dzisiaj espumisan, ale raczej jedna dawka niewiele pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 22:03
Mycha666 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mycha, super, że już po
gorzej, że traumatycznie
ja w ogóle nie rozumiem idei wywoływania - po co, skoro i tak tną??? Nie lepiej od razu na stół?
Wowka, dla swoich z dzielni mają inne zasady w szpitalua słowo "insulina" ma magiczną moc... Mogłam się nie przyznawać bo nigdzie w karcie nie mam takiej informacji nawet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 22:50
-
efwka83 wrote:Patk Twoje jest duże?? U nas przewidywana waga to 4300-4500..
W 37t i 5d klucha waży 3300g. Także myślę że jak wcześniej jej nie wykurzę to też dobije do takiej masy. Małżonek stwierdził że dobrze że ma kartę Multisport dla rodziny to zapisze ją na redukcje.Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
No nie wiem, Mój w 36+2 ważył 3100 a ma przewidywaną wagę 3600. Są jakieś standardy tych przewidywań? Bo ja się przyzwyczaiłam do myśli o urodzeniu przeciętnego dziecka a nie małego sumo.
Mycha, przykro mi, że poród wspominasz, jako traumę. Tulaj dzieciątko o staraj się zapomnieć.
Istar, gratuluję! Duży chłopak.
Jagoda - kciuki już na jutro!
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje wam dziewczyny też! U nas już w nocy się zaczęło ale tylko takie wrażenie że chce mi się kupę, o 6 już było coraz mocniej wytrzymałam do 8 pojechałam do szpitala tam jak pisałam wam 4cm ale do 9 zero postępów więc kazali wracać do domu, byłam zalamana, po 11 pojechałam do domu a już po 13 znów skurcze co 5 minut bardzo bolące wytrzymałam do 15 wróciłam do szpitala a tam nadal 4cm no i od 15:30 do 17:07 zrobiło mi się pełne rozwarcie no i urodziłam.niestety małemu spadło tętno więc nagle pełno.lekarzy się koło mnie pojawiło i próbowali mi pomóc i się udało! Nie popekalam nic naszczescie.teraz uczę się na nowo małego człowieczka:) ale nigdy w życiu już hehe. Jutro dodam zdjęcia . Dobranoc i dziękuję wam za kciuki trzymane:)
Kira91, malwka08, Feeva, Witch15, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co komu bo nie śpię od trzech godzin i zaraz kogoś uduszę.
Zarejestrowałam, że Mycha urodziła, gratuluję! Miało być szybko i lekko a wyszło jak zwykleMycha666 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka