Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patk, kciuki za szybkie postępy, niech Ci oksy lekką będzie! Jak masz ochotę to płacz, nikim się nie przejmuj, pytaj też co i dlaczego Ci robią. Ale bądź dobrej myśli! Jesteśmy z Wami
Kwiatkowa, powodzenia, może w szpitalu coś sprawdzą.
Uli, mało optymistyczne jest to co piszesz... Mam nadzieję, że u Ciebie zaraz będzie po, a my też nie będziemy chodzić w ciąży jeszcze tygodniami
Nat, do dzieła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 17:00
-
My już 5 dni po terminie, ktg nic nie wykazuje. Rozwarcie na 1,5 palca czyli żadne i miękka szyjka. Jak nic się nie wydarzy to w poniedziałek wywołujemy, choć wolałbym tego uniknąć. Oksytocyna równa się ból okropny przy porodzie17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
-
Efwka, moja polozna mowila ze tyle ma zjadac, ale twoj jest duzo wiekszy od mojego, nie? Ile wazy? Pytalas poloznej ile powinien zjadac?
Kamcia, moj tez mial jedno ucho do powtorki, nie martw sie, na pewno wyjdzie wszystko dobrzeu nas na powtorce juz bylo oki
-
Czemu ta moja córka nie chce wyjść ... Kolejne km zrobione i nic...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/370d28422612.jpg
Będzie dobrze. Podobno po oxy bardziej boli, ale nie wiem jak jest bez. Mimo tego dobrze wspominam swój poród i oby szybko poszło Patk
kattalinna, Wowka, Mała Matylda, kamciaelcia, Katy, Hoope, D_basiula, Mycha666, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Tanda, Hoope ciesze sie ze potwierdzilyscie slowa kolezanki
Jangwa,.super wygladasz!
Patk,kciuuuukiiii!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 18:10
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Jangwa, jaka elegancka mamusia
brzuch zdecydowanie nisko. Leniwe Twe dziecko...
Ufff, byliśmy w biedrze na zakupach. O tej porze i w ulewę w sklepie pustowrzucałam do koszyka jak na wojnę, nie poród... Jestem na etapie, że nie boję dźwigania - moja mama się nadzwigała i następnego się urodziłam
przyszliśmy do domu a tu wkładka cała brązowa. Czyli dobrze
Ps. Lovela 27 zeta za 3,2kg to pewnie bez szału? Ale i tak wzięłam, na jakiś czas mam z głowy bo zapasy dużeMała Matylda, Sela, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Tanda, bardzo się cieszę, że usg bioderek Matyldy wyszło idealnie
Jangwa, brzuszek piękny, kształtny, z tego co widzę już dość nisko
Kattalinna, chyba powoli coś się u Ciebie rozkręca
Od wczoraj mamy w domu wózek (zwlekaliśmy z odbiorem, bo trochę zagraca mieszkanie, a sklep 3 minuty od domu), jestem zadowolona z wyboru, ale chłop mi zwariował – kilka razy dziennie odbywa triumfalny przejazd z salonu do kuchni. Leczyć to czy jeszcze czekać?
Katy, kattalinna, Sela, Kira91, D_basiula, Mycha666, Feeva, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Hahaha Mała Matylda, padłam
widzę, że Twój wykazuje entuzjazm za kilku innych, za mojego na pewno
dla mnie teksty jak np. wczoraj, że ciekawe jak młoda wygląda, albo że już by chciał, żeby wyszła to już szczyt jego wylewności, nie poznaję szanownego małżonka
PS. Sezon szparagowy w końcu otworzyłamchyba jest urodzaj w tym roku bo tanie bardzo na straganie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 19:03
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
J.S wrote:Efwka, moja polozna mowila ze tyle ma zjadac, ale twoj jest duzo wiekszy od mojego, nie? Ile wazy? Pytalas poloznej ile powinien zjadac?
W poniedziałek ważyła go położna to miał 3960, mówiłam ile zjada to powiedziała że on wie ile potrzebuje
-
Kattalinna, ja się zastanawiam czy to jakieś niespełnione marzenie z dzieciństwa (jako chłopiec, jedynak, nie miał dostępu do wózeczków
) czy fascynacja 4 kółkami
. Niestety podobnej werwy nie odnotowałam w odniesieniu konkretnych zadań związanych z potrzebami naszej córki i bieżącymi obowiązkami. Ogromne pudło po wózku wciąż „zdobi” nasz salon, podobnie jak siedzisko spacerówki, które miało trafić do piwnicy. Mimo wszystko staram się cieszyć z tego co jest i żyję nadzieją że równie entuzjastycznie będzie wychodził na spacery z Małą
. Na chwilę obecną małżonek ignoruje moje narzekania i życzy sobie, aby córka posiedziała w brzuchu aż do terminu – chyba chce mieć wózek tylko dla siebie
Też muszę w końcu kupić szparagi
kattalinna, Fatalita, Mycha666, Sela lubią tę wiadomość
-
Patk sie nie odzywa, pewnie sie dzieje
Kattalina, Ty serio maks w piatek urodzisz
A ja dzisiaj umylam okna na gorze po remoncie (w sumie nie skonczonym),bylam z psem u weta (waga 42kg, nie przyzwyczajona do miasta), naszarpalam sie z nia, I co... cisza
MalaMatylda, a ja w piatek dopiero bede miec lozeczko I wozekHehe, no fajnie ze sie tak chlop zafascynowal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 19:45