Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patk, Kwiatkowa, nie puszczam kciuków!
Kira, moja ciekawość co do jutrzejszej kontroli wzrasta. Może faktycznie sezam się otworzy do piątku
Mała Matylda, musicie mieć dużo miejsca skoro da się jeździć wózkiem między pudłami
U nas wózek już na klatce, za to stoi łóżeczkoKira91, Kassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patk, mam nadzieje, ze sie rozkreci :p
A ja mam nie za fajny wieczor..Kamilek mi dwa razy zwymiotowal i to naprawde duzona dodatek dalej kupki nie zrobil. Az napisałam do poloznej bo strasznie mnie to martwi to napisala, ze moze nawet 3 dni kupy nie byc, a wymioty moga byc od przepelnionego brzuszka...Ale za nim mi to napisala ja zdarzylam juz spanikowac i sie poplakac bo na dokladke przy przebieraniu maly sie tak rozplakal, ze sie zrobil caly fioletowy i myslalam, ze sie udusi ;( Cos okropnego..
-
Olaboga! Zostalam mama po raz drugi!!!
Ale moj syn ma jajca :o
Jest duzo bardziej cichy od brata, ale jest tez mruczkiem
Spi i mruczy
Zle znioslam cc - samo cc bo juz te 12h "pi" calkiem spoko, tyle ze jestem zmeczona i gdybym mogla to bym wziela cos na sen bo spac nie moge. Syna wzieli na noc do siebie zebym sie zrelaksowala hihi
Zjadlam jakies 7 biszkoptow i czuje ze zyje.
Fotke wrzuce jak bede w domu bo nie potrafię przez telefon.
Pewnie wszystkie mnie od rana wspieralyscie, wiec dziekuje!Mama32, Kira91, Hoope, Mycha666, Sela, Kwiatkowa24, Ela84, Cola87, Katy, Mała Matylda, jangwa_maua, malwka08, pawojoszka, kamciaelcia, Wowka, BrumBrumek, D_basiula, amygdala, kattalinna, Fermina, Paula95, Feeva, XKamaCX, pumka1990 lubią tę wiadomość
Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Dobranoc.
Jestem tak zmęczona, że przeczytałam, że Katy ma w suwaczku imię dziecka Kondor.
Kwiatkowa24, Sela, Katy, malwka08, Wowka, kattalinna, Fermina, J.S, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Kattalinna, u nas ma klatka schodowa jest mikroskopijna, dwie osoby ledwie się mijają, nie ma najmniejszych szans aby trzymać tam wózek. Mieszkanie też bez szału, bo ok. 45 m2, na szczęście w salonie jest trochę wolnej podłogi
. Pudło wielkie, ale jedno, więc pozostał plac manewrowy dla wózka
, dalej trasa przejazdu obejmuje kawałek przedpokoju i kuchnię. Sypialnia, jako jednokierunkowa ślepa uliczka nie jest uwzględniana
Koralowa, gratuluję synka! Napisz więcej porodzie i maluszku: imię, o której się urodził, waga, długość, ilość punktów
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała Matylda ale się uśmiałam z tego twojego chłopa
koralowa gratuluje ;**
kwiatowa24 sprawdź na siatce jak to wygląda moja mała jest znowu za duża waży jakieś 3500
a ja jestem dumna z siebie dziś na aniballu osiągnęłam 29.5
A przed chwilą puściłam wielkiego pawia A raczej 4 wszystko poszło ledwo do wc doleciałamMycha666, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Saperek czyżby i u Ciebie się coś zbierało??
Mój dzieć w poniedziałek ważył 3150g
Mąż jakieś 2 h zapytał czy mam zamiar rodzić, bo chce się piwa napić, odp mu żeby pił, bo nigdzie się nie wybieram. A teraz mały tak strasznie napiera na szyjke, że aż mnie boli, co chwile latam do łazienki, bo mam wrażenie, że strasznie chce mi się sikać. Jeszcze się tak dziwnie rusza, tak mocno i za każdym razem uderza w tą szyjke no szok... zero litości dla mamusi
Chyba się zdenerwował na to piwo tatusioweWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 00:02
W końcu się udało...