Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja juz nie wiem. Mama sama mi mówiła, że na tym etapie u każdej kobiety rośnie inaczej, ale wolałaby, żeby był wiekszy... No nic zrobie jutro tą bete, w nd usg i zobaczymy. Ale dzięki wielkie za słowa otuchy, troszkę mi lepiej :*
malwka08 lubi tę wiadomość
-
Właśnie dzieci zasypiają i jeszcze wpadłam na chwilkę zanim sama się połozę
Cola87 u mnei w 5t3d był sam pęcherzyk 6,8mm. W 6t2d pojawił się zarodek z serduszkiem. Nos do góry i proszę się tutaj nie zamartwiać!malwka08, Katka. lubią tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
MysiaMarysia to mnie trochę pocieszyłaś, może ja za bardzo panikuje...ja mam jeszcze tyłozgięcie i kiepsko widać przez to. Muszę wziąć głęboki oddech. Jutro beta i zobaczymy co będzie. Dzięki dziewczyny :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 22:02
-
Cola87 ja uważam ze wymiary mieszczą sirw normie. Spokojnie
Cały dzień czuję się zmęczona, marzę o tym aby się położyć. Jak już sie położe to nie mogę spać ... Do tego czuję ze zaczyna mnie boleć gardło. Znacznie jakieś sposoby jak sobie z tym radzić? -
Ha wrote:Cola87 ja uważam ze wymiary mieszczą sirw normie. Spokojnie
Cały dzień czuję się zmęczona, marzę o tym aby się położyć. Jak już sie położe to nie mogę spać ... Do tego czuję ze zaczyna mnie boleć gardło. Znacznie jakieś sposoby jak sobie z tym radzić?
płukanie gardła wodą z solą lub wodą z wodą utlenioną
prenalen ma na gardło
jeszcze (chyba) tantum verde, nie stosowałam -
Dziewczyny pamiętacie mój przypadek? 6 tc i pecherzyk 8,7 mm z żółtkiem i dr mówi że to źle wróży bo na tym etapie to pecherzyk powinien mieć min 9 mm i zarodka nie ma. Przez tydzień wszystko się zmieniło póki co na lepsze! Wczoraj byłam na usg, okazało się oczywiście że ciąża jest młodsza o tydzień i dlatego ta beta hcg była średnia tzn rosła ale wyniki powinny być większe biorąc pod uwagę datę ostatniej @.
Sumując jest zarodek z serduszkiem dostałam luteinę bo nalegałam że chcę, po wcześniejszych poronieniach lepiej się dodatkowo zabezpieczyć. Narazie odetchnęłam, oby tak zostało.Rillia, kamciaelcia, Angel1988, malwka08, Ola_Ola, Hoope, MysiaMarysia, karolcia87, Jagoda14, Katka., Monifah lubią tę wiadomość
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
Ja piłam Bavarie i to nie raz,zwłaszcza latem.
Nie rozumiem po co komentarz o piciu alko i paleniu, skoro autorka zapytała o piwo BEZalko...
Na ból gardła tantum verde i ogólnie profilaktycznie mikstura mleko, miód i czosnek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 09:35
Pajka, mmb, malwka08 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Ja już po wizycie, wszystko jest super Pęcherzyk 15 mm, CRL 3 mm i serduszko bije - widziałam
Teraz pozostaje mi już na spokojnie cieszyć się brakiem objawów No chyba, że takowe się pojawią...
Trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze wizyty. Mam nadzieję, że rozpoczynając dzień takimi nowinami już cały dzień będą tylko takiekamciaelcia, J.S, Hoope, Rillia, malwka08, MysiaMarysia, MamaDi, karolcia87, Jagoda14, Katka., Fatalita lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Kelegena, gratulacje! Piękne uczucie widzieć serduszko, co?
Oby więcej takich wiadomości.
Dla tych co się martwią zbyt małymi pęcherzykami - każda ciąża rozwija się inaczej, głowa do góry
U mnie znowu mdłości + wymioty. Jak do tej pory wymiotowałam tylko rano, tak teraz męczy mnie i w dzień Nawet po moich płatkach na mleku A najgorsze jest to, że chcę puścić tego pawia, a tylko mną miota i nic nie idzie i się męczę Do tego mam taki krwisty posmak w ustach
Ogólnie to nie mam nawet siły na nic, gary w zlewie leżą, ale mi się nie chce.
Mówią ciąża to taki piękny stan, haha
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści -
Hoope, znaczy nerwowo, bo ogolnie wstalam juz lewa noga. Wszystko mnie wkurza a do tego jakiś gryzoń chyba albo ptak wpadl mi w kratke wentylacyjna i za nic w swiecie nie moze wyjsc, a sama kratki nie otworze, bo nie wiem co tam jest i chyba przyjdzie mi czekac na mojego do wieczora az wroci z pracy... Pol nocy bolal mnie krzyz, juz sie zastanawialam czy to nie jakis zly zwiastun, ale jak wstalam to jest w miare ok, moze to zbyt malo ruchu? Sama nie wiem. Wybaczcie mi taka zla piatkowa aure, czekam dziewczyny na same dobre wiesci!