Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w trakcie kąpieli też się zaczęły nieregularne, dość silne skurcze, bóle krzyża i ud. Na cuda nie liczę ale mam cień nadziei, że to oznacza, że moja pancerna szyjka zaczyna się skracać.
Sela, Mała Matylda, kattalinna, Katy, Wowka, Kira91 lubią tę wiadomość
-
A ja na dnie wanienki kładę pieluszkę i jak maluszek jest już w wanience to przykrywamy go tą pieluszką i się uspokaja, może komuś to pomoże..
Kiedy na pierwszy spacerek najlepiej się wybrać?
A ja się dzisiaj przestraszyłam bo jak byłam na kibelku na 2 to jak się podcierałam to była krew świeża..zaniepokoiłam się..
Dziewczynki śliczne macie brzuszki -
Mycha, ja planuję chustowanie, będę próbowała złapać jakieś warsztaty czy coś, ale póki co będę się posiłkować yt. Tylko na razie ani chusty, ani wkładu do niej...
Nat, zajebiście!Może uda się ekspresem na piątek załapać
Koleżanki przed 39 tc proszę nie wciskać się w kolejkęFermina, Ty możesz się szykować
U mnie skurcze nawet regularne ale co z tego, że co prawie pół godziny... No i słabe do tego, pewnie na poziomie 40-50.Wowka, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
-
Dzięki za pozwolenie Kattalinna. To dużo dla mnie znaczy.
Jednak my chyba jeszcze nie dziś, niestety, skurcze są, ale bez regularności, zaraz pewnie pójdę spać.
A u Ciebie, skoro są regularne, to dobrze, czas pomiedzy zawsze może zacząć się skracać, przecież, czego Ci życzę.Ja miałam nadzieję przez godzinę bo były co 9-11 minut ale sprawa się rypła.
Ja też chcę chustowac, ale nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać. Jako pakiet startowy mam chustę z odzysku. I tyle.Będę zgłębiać temat po porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 23:39
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kamcia, nie pomyslalam zeby wstawac z lokcia, tylko sie meczylam probojax rozne pozycje
w szpitalu lozko na pilota regulowane ale tak czy siak zle mi sie wstawalo
Mleko kupilam hipp wlasnie, dokladnie to hipp bio combotic, licze na to ze po nim wszystko wroci do normy, teraz oczekujemy kupy czy zrobi po nim czy jednak nie
Spal, obudzil sie po 3h i znowu poszedl spac, moze jest nadzieja na sen dzisiaj... oby
Kattalina, ja przed mialam nieregularne skurcze, bole delikatne cala noc, takie bole ze jeszcze sie z nimi przespalam od 3 do 7 i dopiero wszystko sie rozkrecalo, takze jest nadzieja
Kamcia, a co do ceny mleka to jak bedzie pasowac malemu, to zobacze w niemczech ile kosztuje bo widzialam, ze tam tez jest wlasnie hipp i moze cenowo sie rozni, bo biore tam chusteczki i wychodzi duzo duzo taniej z hippWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 00:08
-
Jestem po bardzo długim i bardzo gorącym prysznicu. Na razie ciesza, nie nastawiam się na nic w ciągu najbliższych dni, a godzin to na pewno.
Fermina, proszę bardzotyle się naprałaś, naprasowałaś, o gościach i porządkach nie wspomnę, że należy Ci się teraz szybki poród
Nietypowe pytaniekociary, które urodziły, czy Wasze koty zachowywały się inaczej przed porodem? Bo ja mam wrażenie, że mój coś wie i mnie pilnuje
po moim pobycie w szpitalu zaczął znowu spać mi w nogach, ale dziś to pół dnia nie spał, tylko chodził za mną i mnie obserwował. Albo mam obsesję i nadaję się do leczenia
JS, jest bardzo duża szansa, że w Niemczech będzie taniej. Polska jest naprawdę drogim krajem...
Wow! A dopiero było 16%
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3535416906d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 00:34
-
Katalina ja mam psa, i mój stary spokojny pies bez agresji, chciał ugryźć smieciarza, którego zna od zawsze, ale jak zobaczył że zatrzymał się i zaczął że mną gadać to tak się wkurzyl, że dwukrotnie na niego ruszył. Mało tego na dworze wieczorem każdy potencjalny żul był zagrożeniem, i pies całkiem inna postawę przyjmował przechodząc obok nich.
Pytałam o to weterynarza i mówił że to całkiem normalne, że zwierzęta wyczuwaja hormony i stąd wiedza co się święci. Ciekawa jestem jak zareaguje na nasz powrót z tym żyjątkiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/978380471183.jpgkamciaelcia, Nynka, Wowka, Mała Matylda, Katy, D_basiula, kattalinna, Mama32, Hoope, Cola87, Kwiatkowa24, pumka1990, pawojoszka, Feeva, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
J.s.
Moim źródłem jest rossmann. Mm w promocji(nie dotyczy hipp1)fajnie tu brzmi. Ale nigdy się nie zawiodlam. Ale czy ty Igorka dopajasz??Piotrek nie chcial pić, kupy były u niego wysilkowe bo wg pediatry musial po prostu nauczyc się je robić. A sprawnie poszło po rozszerzeniu diety.
Sprobuj dopajac letnia wodą -
Wszyscy śpią
Maleńki również
Jest źle z cyckami. Idę je ratować...żadnej ciąży pod tym względem nie było mi dane spokojnie kończyć. Chce mi się ryczec. Już nie tylko z bólu. Bo ten minie, wiem jak ostatecznie działać...znam go! Ale moja zmora zawsze zmorą zostaje. EchWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 01:20
-
nick nieaktualnyJangwa moje gratulacje!
My właśnie skończyliśmy cycac, czekam aż stwór zaśnie z szumisiem ale chyba szybciej ja odpadne
Piękne brzusie, ja sie pytam gdzie mój!
My pierwsza noc poza domem u dziadków, wyobraźcie że ukradli nam torbe która została koło samochodu, no świat schodzi na psy, cudze gacie kraść.... -
nick nieaktualny
-
No czesc
a ja nawet nie zasnelam. Mecza skurcze dosc mocne, twardnienia, Maly ostro wierzga. Moja szyja chyba tez w koncu mięknie. Rano (o ile dotrzymam) zadzwonie do poloznej, przyjedzie,zbada.
Wlasnie wcinam. Jakis wilczy glod mnie dopadl. Pierwszy raz o tej porze w ciazy
kattalina I fermina I reszta czekajacych na "godzine 0" : Mam nadzieje ze weekend bedzie naszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 02:36
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:A Wowka siedzi z cateringiem i tylko klika, że lubi z ukrycia
mogę w wolnej chwili zamówić aktualizację Skrzata?
Kolejny posiłek u nas
Zgodnie z zamówieniem Skrzacik. Ostatnio był wycieczkowy, dzisiaj śpiący, bo jest noc
Obydwie panie na K i pani na F- tak bardzo bym chciała żeby weekend był Wasz. W ciąży byłam czarownicą, ciekawe czy moce mi się utrzymałyliterka F już rodziła, i tylko jedna została, ostatnia była Jangwa na J, to teraz pasuje K, w szczególności że już Kamcia zaczęła literkę w ostatnich dniach
Efwka, idź na spacertzn. niekoniecznie o 3 w nocy, ale w dzień już najbardziej. Jedynym przeciwwskazaniem jest mróz, ale chyba jutro nam nie grozi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 07:48
J.S, Katy, Mycha666, kamciaelcia, kattalinna, Hoope, Cola87, pumka1990, efwka83, Feeva, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Od ok. 1 Adaś z nami. Po pomiarach mocixh i małego decyzja o cc. Wszystko ubnas ok. Jest najcudowniejszy na świecie. 10pkt, 54cn 4060. Resztę opowiem jak nabiore sił. Dziękuje za kciuki
Katy, Mycha666, Kira91, Nynka, Ola_Ola, Fatalita, kamciaelcia, Mała Matylda, Uli, D_basiula, Wowka, jangwa_maua, kattalinna, Mama32, Hoope, amygdala, ibishka, Sela, Kwiatkowa24, pawojoszka, Feeva, XKamaCX lubią tę wiadomość