Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Nat i reszta Dziewczyn! Tyle się pojawiło w ostatnich dniach dzieci, że już nie wiem komu gratulowac
Ja będę chybajedna z ostatnich. Na razie nic się nie dzieje, chociaż od wczoraj czasami ćmi mnie lekko podbrzusze, więc to coś nowego no i krocze boli przy zmianach pozycji spania. Siedzę jak na bombieA większość z Was tuli już swoje Maleństwa:-)
-
Dziewczyny, bo my jeszcze nie mamy wózka, tzn mamy jeden pobdziecku siostry A nowy chcemy zakupić po porodzie. Czytałam różne opinie i zglupialam. Możecie polecić jakiś z dobrymi amortyzatorami, tak żeby dzieckiem nie wytrzeslo w gondoli? Wy już zaczelyscie spacerki więc możecie ocenić swoje wózki;-)
-
Aaaa wody zaczęły płynąć
mąż robi śniadanie, ja się zbieram
ibishka, kamciaelcia, Mała Matylda, Fermina, Wowka, Patk, amygdala, Hoope, Sela, Kira91, Katy, Fatalita, Mama32, J.S, jangwa_maua, D_basiula, Kwiatkowa24, Uli, pawojoszka, Mycha666, Nynka, Feeva lubią tę wiadomość
-
Nat Gratulacje!!!
Kira musisz się zabrać za porządny masażmoże ruszy
Cola kciuki za wizyte
Amygdala jeszcze ja cicho czekam na skurcze i coś mi się wydaje, że jak tak dalej pojdzie to będzie czerwiec heh
Och Kattalinna !!!!!!! Kciuki zaciśnięte, nawet nie wiesz jak się cieszę. Cholercia co Wy z tymi sutkami robiłyście hehekattalinna lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Kattalina trzymam kciuki :*
Mój patent na odejscie wod: 17 kilogramowy pies musi usiasc cielskiem na brzuchu w srodku nocy, wtedy nad ranem odchodza wody :p A tak serio to w ta noc co mi odeszly pies faktycznie polozyl mi sie na brzuchu i troche go obwiniam o przyspieszenie porodu chociaz nie wiem czy to możliwe haha xdkattalinna, Sela, Patk lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, aż krzyknęłam z radości
ohh! Bezbolesnego życzę
Amygdala, my zdecydowaliśmy się na x-pulsa x-landera, jest świetny, amortyzatory w porządku i jest wózkiem stosunkowo małym i lżejszym. No i ma ledy na widoczność w stelażu, co totalnie ujęło mojego mężaamygdala, kattalinna lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.