Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Pisz jak będziesz po wizycie.
Och Kira, Fermina!!! chyba ktoś tu się szykuje na weekendTrzymam Kciuki za Was
Katy powodzenia na wizycie, daj znać jak będziecie po
ja dzisiaj jadę na ktg, wczoraj wieczorem męczyły mnie skurcze i mocne twardnienie brzucha ale jak zwykle ucichło...Kira91, Katy lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Ktoś się rozpakował? Czy tylko ja mam wrażenie że dzień trwa 5 minut? Wstaje wcześniej kładę się później...
My nadal na cycku i mm. Wniosek- z dużych cycków mało mleka.
Słuchajcie a z tymi bioderkami to jak jest? Ja mam iść do ortopedy ok 6 tyg. Czy gdzieś wcześniej powinnam iść? Ja jestem w ogóle nie w temacie. I okulista ok 3 miesiąca... -
patk
ortopeda wczesniej jesli sa wskazania
a tak norma 5/6 tż
warto isc tam, gdzie od razu robia usg, bo czesto ortopeda bada recznie a potem odsyła na usg np do radiologa
u nas min 3 wizyty pteluksacyjne
sa miasta gdzie jedna
u nas okulista po 4mż
no i ja mam ulubionego prywatnego
mega lekarz
jest z nami od poczatku
mysle o nim i terazWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 10:36
Lukrecja lubi tę wiadomość
-
A ja jeszcze mam pytanie z innej beczki, wiekszosc z Was juz jest po zalatwieniu tych wszystkich papierow,a dla mnie to poki co czarna magia. Jak urodze I dostane akt urodzenia, to kolejny krok- zalatwienie macierzysnkiego. Planuje wziac 100% przez pierwsze pol roku,a potem 60% z ta mozliwoscia dociagniecia do 1000zl (tak mi sie oplaca). Wiecie ktore to sa druki te z zusu? Patrzylam ten o macierzysnki ale tam nie ma nigdzie rubryczki czy chce 100,czy 80% przez caly rok..... typowo kadrowej u mnie w zakladzie nie ma, takze wole Was predzej spytac
-
Fermina ja również trzymam kciuki, rozpakuj się w końcu
Kira ja składałam na cały okres 80% i tam tez nie było zapytania jaki % wybieram, ale wydaje mi się ze to jest tak że jak od razu składam wniosek na urlop macierzynski i rodzicielski to jest 80%, a Ty musiałabys chyba złożyc na razie na macierzynski 26 tyg a przed jego zakonczeniem złożyc dopiero o rodzicielski.
Dziewczyny po cc, stosujecie coś juz na bliznę?jakąś maść, krem?Fermina lubi tę wiadomość
-
efwka
ja nic nie stosuje
wzięłam wewnetrznie w czasie cc
a do bliznowców (np) nie mialam tendencji
poza tym trzecie szycie uz nie będzie piękne
dziewczyny polecały plastry silikonowe, mega drogie, ale niby fajne, do przycinania na blizne
ja po wypadku sam. wiem, ze tak naprawde super specyfika na blizne nie ma ...od chirurga plastycznego, który nawet chirurgicznie nie widział dla mnie pomocy -
nick nieaktualnyKamcia zazdroszcze, że Patrykowi pielucha nie przeszkadza, mój puści coś z pierdkiem i pospane...w nocy cycanie, przewijanie, usypianie ostatnio zajmuje nam prawie dwie godziny. Masakra...
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi z tymi truskami, mały na szczęście bez żadnych rewolucji więc mogę jeść na razie
Byłam wreszcie ogarnąć paznokcie, i wypoczelam jak nigdya histeryk jak mnie nie bylo spał jak anioł mama wróciła i śpi owszem na mnie...
-
Kira, ja na swoim wniosku dopisałam, że biorę na rok, pierwsze pół roku 100%, a drugie 60% i w pracy przyjęli i powiedzieli, że wszystko ok
Oto mój słodziak, kiedy nie drzy papuchy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0011e80747a.jpgkamciaelcia, Kira91, Uli, Nynka, jangwa_maua, Feeva, Katy, Fermina, J.S, malwka08, Hoope, D_basiula, pumka1990, Sela, Cola87, pawojoszka, Mała Matylda, efwka83, Wowka, Mama32, Mycha666, DobrejMysli lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
kamciaelcia wrote:ola
podnosisz Michałka? mozna zapytac ile wazy?
Nie, chciałabym jak najdłużej tego nie robić. 13 kg waży
Kamcia, przy wychodnym w szpitalu zapytałam o to lekarza, powiedział że po 2 tygodniach mogę go nosić, ale dla mnie to za wcześnie, a położna jak była u nas powiedziała żeby nawet te 6 tygodni się wstrzymać, jak tylko się da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:37
-
Kamcia, serio nie przebierasz? A wy dziewczyny jak robicie?
Ja co karmienie czyli co 2-3h w nocy... i sie drze jak obdzierany, rozbuda sie wiec u nas wszystko tez trwa
Fatalita, wspaniala
Nynka, nam tez czasami tyle zajmuje 2hWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 13:19
Fatalita lubi tę wiadomość