Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zaczal mi odchodzic czop sluzowy, bez krwi, no ale I tak sie ciesze!!!
dZisiaj wizyta, sprawdzamy czy szyjka sie dalej rozwiera I skraca. Jeszcze przed chwila bylam pewna ze nic sie nie dzieje a tu jednak
chociaz wiem ze to moze jeszcze trwac I trwac
naczytalam sie wczoraj o wywolywaniu porodu I chyba podzialalo. Nie chce...
trzymajcie kciuki!
olciabos, kamciaelcia, Fermina, malwka08, Uli, Katy, Mała Matylda, Sela, pumka1990, Fatalita, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Witam sie po super nocce
dzis jednak Piotrus wstał pierwszy, Patryczek jeszcze spi
czekam na kolejne dzieciaczki
niewiele nas zoastało, ale w zblizonym terminie, więc w końcu bedzie sie działo!
Kira91, Fermina, Mama32, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kira, gratulacje! Mi odszedł wczoraj chyba już cały, bo było tego bardzo dużo. Też jeszcze bez krwi ale ważne że w ogóle.

Mama32 - to może być zatkany mieszek wlosowy, one się bardzo długo potrafią utrzymywać, ja mam taką twarda krostke w pachwinie ze trzy tygodnie. Możliwości jest dużo poza opryszczka.
Przepraszam, że na wszystko nie odpisuje ale budyń mi się zagescil i już w ogóle nie ogarniam. Ale czytam cały czas i przesyłam dobre myśli. :
Aktualnie czekam na obchód i decyzje, co dalej. Było ktg wczoraj, było dzisiaj, tylko lekarz musi zinterpretować, oczywiście. Nie wiem co bym wolała, zostać i być pod kontrolą czy wyjść, i mieć spokój w domu. Zatem wszystko mi jedno, byle mnie nie chcieli kłaść na stół i ciąć.
Kira91, Mama32, malwka08, Katy, Mała Matylda, Sela, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Ten szpital teoretycznie od skonczonego 41 tygodnia, z tego co mówi sąsiadka. Chociaz chyba nie zawsze, bo ona już jest później ale ma od kilku dni silne skurcze i rozwarcie więc narazie dają jej szanse. Wiele mi do tego poniedziałku, w który i tak będę przyjęta, nie zostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 08:22
-
Był obchód. Ordynator powiedział: "No to Panią zbadamy i w razie czego pójdziemy w poród bo na ktg wystepuja dylatacje" i poszedł.
Nie ma to jak jasny i zrozumiały przekaz.
Dam znać po badaniu.
Kira91, malwka08 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Fermina Kira wasza kolej wiec do roboty niech się ta kolejka do przodu przesowa bo jakoś zastój się zrobił
u mnie coś tam zeszło dwa dni temu chyba kawałek czopu i póki co cisza No ale w końcu tak czy inaczej się doczekamy
ale powiedziałam dziś do męża ze się boje ze się mała duża urodzi i większość tych pięknych malutkich ciuszków nawet nie założymy i trzeba będzie lecieć na zakupy po nowe
Fermina, Kira91 lubią tę wiadomość

-
Moje dziecko wczoraj zasnęło po karmieniu o 22:00 i o 3:00 musiałam ją przystawić, bo by mi cycki pękły. Tak smacznie spała, że ani myślała jeść, ale udało mi się ją przekonać.
Fermina, Kira - no to kciuki, żeby u was ruszyło i poszło gładko i sprawnie
Kira91, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
Matylda

-
No i po badaniu. Rozwarcia nie ma, ale jak to powiedział lekarz-zrobimy. Mam założony balonik i czekam. Nie bolało w ogóle, w sumie nawet nie czułam zakładania, ale chyba działa bo teraz zaczęło mnie mocno boleć podbrzusze. Niech działa! Dziękuję za kciuki, przydadzą się. :*
Katy, powodzenia na usg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 09:20
Kira91, Feeva, Katy, pumka1990, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość

[

jest temat wyspany rodzic,czy to w ogole mozliwe? Cos dla Was