Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zaczal mi odchodzic czop sluzowy, bez krwi, no ale I tak sie ciesze!!!
dZisiaj wizyta, sprawdzamy czy szyjka sie dalej rozwiera I skraca. Jeszcze przed chwila bylam pewna ze nic sie nie dzieje a tu jednak
chociaz wiem ze to moze jeszcze trwac I trwac
naczytalam sie wczoraj o wywolywaniu porodu I chyba podzialalo. Nie chce...
trzymajcie kciuki!
olciabos, kamciaelcia, Fermina, malwka08, Uli, Katy, Mała Matylda, Sela, pumka1990, Fatalita, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Witam sie po super nocce
dzis jednak Piotrus wstał pierwszy, Patryczek jeszcze spi
czekam na kolejne dzieciaczkiniewiele nas zoastało, ale w zblizonym terminie, więc w końcu bedzie sie działo!
Kira91, Fermina, Mama32, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kira, gratulacje! Mi odszedł wczoraj chyba już cały, bo było tego bardzo dużo. Też jeszcze bez krwi ale ważne że w ogóle.
Mama32 - to może być zatkany mieszek wlosowy, one się bardzo długo potrafią utrzymywać, ja mam taką twarda krostke w pachwinie ze trzy tygodnie. Możliwości jest dużo poza opryszczka.
Przepraszam, że na wszystko nie odpisuje ale budyń mi się zagescil i już w ogóle nie ogarniam. Ale czytam cały czas i przesyłam dobre myśli. :
Aktualnie czekam na obchód i decyzje, co dalej. Było ktg wczoraj, było dzisiaj, tylko lekarz musi zinterpretować, oczywiście. Nie wiem co bym wolała, zostać i być pod kontrolą czy wyjść, i mieć spokój w domu. Zatem wszystko mi jedno, byle mnie nie chcieli kłaść na stół i ciąć.Kira91, Mama32, malwka08, Katy, Mała Matylda, Sela, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Ten szpital teoretycznie od skonczonego 41 tygodnia, z tego co mówi sąsiadka. Chociaz chyba nie zawsze, bo ona już jest później ale ma od kilku dni silne skurcze i rozwarcie więc narazie dają jej szanse. Wiele mi do tego poniedziałku, w który i tak będę przyjęta, nie zostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 08:22
-
Był obchód. Ordynator powiedział: "No to Panią zbadamy i w razie czego pójdziemy w poród bo na ktg wystepuja dylatacje" i poszedł.
Nie ma to jak jasny i zrozumiały przekaz.
Dam znać po badaniu.
Kira91, malwka08 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Fermina Kira wasza kolej wiec do roboty niech się ta kolejka do przodu przesowa bo jakoś zastój się zrobiłu mnie coś tam zeszło dwa dni temu chyba kawałek czopu i póki co cisza No ale w końcu tak czy inaczej się doczekamy
ale powiedziałam dziś do męża ze się boje ze się mała duża urodzi i większość tych pięknych malutkich ciuszków nawet nie założymy i trzeba będzie lecieć na zakupy po nowe
Fermina, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko wczoraj zasnęło po karmieniu o 22:00 i o 3:00 musiałam ją przystawić, bo by mi cycki pękły. Tak smacznie spała, że ani myślała jeść, ale udało mi się ją przekonać.
Fermina, Kira - no to kciuki, żeby u was ruszyło i poszło gładko i sprawnieKira91, Fermina, Sela lubią tę wiadomość
Matylda
-
No i po badaniu. Rozwarcia nie ma, ale jak to powiedział lekarz-zrobimy. Mam założony balonik i czekam. Nie bolało w ogóle, w sumie nawet nie czułam zakładania, ale chyba działa bo teraz zaczęło mnie mocno boleć podbrzusze. Niech działa! Dziękuję za kciuki, przydadzą się. :*
Katy, powodzenia na usg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 09:20
Kira91, Feeva, Katy, pumka1990, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość