Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Kolejna noc za nami i nadal w dwupaku
Przed trzecia mam wizytę to może się coś dowiem
Mam nadzieje ze coś u was dziewczyny ruszyło się któraś rozpakowała przez noc
Powodzenia w końcu wekkend nadchodzi jakieś prezenty na dzień matki albo pelnie księżyca -
hoope
dziś mogę powiedzieć, ze są już prawie normalne, tzn mniejsze, mało bolesne, ale przede wszystkim miękkie i bez tych grudek, zgrubień i twardych miejsc
czuję (z maleńkim na rekach czy przy płaczu Piotrusia) że spod lewej pachy jeszcze napływa (Patryś wolał lewą pierś) ale to pikuś
najważniejsze, ze bez goraczki, antybiotyków czy szpitala (ten groził mi przy córce a teraz było duuuużo gorzej)
ale chyba nie muszę pisać że małe i wiszą???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 08:29
-
Kamcia następnym razem wezmę pod uwagę nożyczki
Szybko piersi dochodzą do siebie, szczęściem w sumie, bo to się potrafi faktycznie pokomplikować strasznie. Dobrze, że jest dobrze
J.S ja bym nażarła się ketonalu. Znam ten ból po wyrwaniu trzonowca, trzy dni wycięte z życiorysu. A tu jeszcze dziecko czeka. Ja wyrywałam w 4 miesiącu ciąży. Mogłam tylko paracetamol...kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nie czekajcie. Chyba naprawdę idę na rekord. Skurcze meczyly mnie do 2.00, potem oslably i zasnelam. Teraz leżę pod oksy i też szału nie ma. Położna mówi, że jak po paru godzinach nie będzie postępu w rozwarciu to wracam na salę.. zaczynam się zastanawiać czy się nie zapisać do czerwcowek.
Może Kire ruszyło.Ktoś musi przejąć weekend.
J.S. oby to ostatnia noc z bólem. Raz w życiu bolał mnie ząb i współczuję.
Nie uwierzycie, ale naprawdę zazdroszczę nawet rykoszetu z kupy. ;P
Kwiatkowa, śliczności! Gratulacje!J.S, Hoope lubią tę wiadomość
-
Melduję rozpakowanie majowego maluszka!
Emilka 23.05 cc bo pośladki 3550 59 cm 10 pkt godz. 9.00
Ból po cesarce tragiczny leki nie działały już jest trochę lepiej ale wolałabym rodzić naturalnie.
Martwię się trochę laktacją pokarm zaczyna się pojawiać ślę jest go mało. Jak myślicie pomagać laktatorem czy samo przystawianie maluszka wystarczy?kamciaelcia, Katy, Fermina, Sela, Mała Matylda, Kwiatkowa24, Nynka, Feeva, Hoope, Mycha666, kattalinna, pumka1990, D_basiula lubią tę wiadomość