Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To było moje drugie usg. Pierwsze było w 5tygodniu, wtedy było widać dwa pęcherzyk, jeden z zarodkiem drugi znacznie mniejszy pusty. Lekarz mówił że pusty może się rozwinąć ale raczej się wchłonie bo jest znacznie mniejszy. Dziś na wizycie już u swojego ginekologa, 8tydzień były dwa piękne zarodki z bijącymi ❤❤ każy z bobasków ma swój worek owodniowy i swoją kosmówke A no i słyszałam serduszka moich maleństw ❤❤ Mają po 1,89cm. Dodam, że sama jestem z bliźniąt. Wszyscy zawsze mi wróżyli bkiźniaki jednak ja się zapierałam przed tym, że tp co drugie pokolenie a tu proszę. Mąż mega szczęśliwy ja z kolei pełna obaw. Dziękuję za gratulację :*
kamciaelcia, J.S, KateKum, Klaudiia87, Katka. lubią tę wiadomość
-
Pajka. To dobrze, że dwuowodniowe i dwukosmowkowe
To na pewno szok, ale po początkowych trudnościach fajnej mieć w domku dwójkę w tym samym wieku:)
Ja wracam z ostrego dyżuru po mocnym krwawieniu. Nastawiona na najgorsze. A tu dzidzia z bijącym serduchem
Jestem taka szczęśliwa
Krwawienie najprawdopodobniej z pochwy, a nie z szyjki.
Tutaj pocieszenie dla bezobjawowców bez bolących cycków. Mnie w ogóle nie bolą,a wszystko graRillia, Katka. lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Cześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Też spodziewam się majowej pociechy, choć pewnie pojawi się pod koniec kwietnia, bo termin mam wyznaczony na 9 maj
Niestety mąż oddelegował mnie w tej ciąży do domu, w poprzednich dwóch pracowałam, więc postanowilam dołączyć do forum
Będę co jakiś czas coś pisać nie mam za wiele czasu przy trójce moich dzieci, ale postaram się udzielać.
A jak jest z grupą na fb? Bo tam byłoby mi łatwiej mieć z Wami kontak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 17:14
Katka., Monifah lubią tę wiadomość
-
Pajka gratuluję mam córeczki z ciąży bliźniaczej też byłam przerażona, jak ogarnę dwie dzidzie na raz i starszego synka; ) ale jak widzisz przezyłam i spodziewam się 4 pociechy. Choć teraz jestem jeszcze bardziej przerażona niż poprzednio, bo muszę się oszczędzać a przy 3 w domu jest ciężko.
-
Witam wszystkie mamusie i starające się o dzidzię właśnie dziś dowiedziałam się że jestem w ciąży. W sumie przeczuwałam to od paru dni. Jednak wcześniejsze dwa testy wyszły negatywne. Dopiero dzisiaj jest pozytywny. Niby kreseczka delikatna,ale jest. Według kalendarza termin mam na 31 maja 2018. Jestem w ogromnym szoku. Popłakałam się jak ujrzałam drugą kreskę. Nie planowaliśmy tego z chłopakiem. Ale mam nadzieje że wszystko się jakoś ułoży. Oboje mamy już ponad 30 lat więc to chyba najlepszy moment. Los zdecydował za nas Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 17:34
karolcia87, Katka., Monifah lubią tę wiadomość
-
Kamcia no właśnie siłę bałam bo od strony męża sa ciąże mnogie. Jego tata jest z trojaczkow, niestety jeden zmarł po urodzeniu no i mój m ma 5 rodzeństwa, z czego jedne bliźnięta. No i my mamy dziewczynki i siostra m chłopców ogolnie niezły cyrk.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Własnie na facebooku zaczelam obserowwac dziewczyne, ktora spodziewa się trojaczków, to dopiero gromadka
U mnie w rodzinie tez sa bliznieta, podobno co drugie pokolenie, niby teraz na mnie wypada, ale mam nadzieje ze bedzie jedno malenstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 17:51