Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva wrote:A fiszbiny to w sumie co to jest
dla mnie stanik to stanik, nigdy nie zwracałam uwagi czy na fiszbiny czy nie i nie zaglebialam się w to
To te druty.
Bez pieluszki na przewijaku z podkładem i tetrą. Polecam wietrzenie, w taką pogodę zwłaszcza.
Korzystając z drzemki pierworodnej zrobiłam przegląd potencjalnych ciuchów. No najlepiej nie jest... Na szczęście tragedii też nie ma. Niestety doopa mi urosła i dolne ciuchy włażą do udale mam nadzieję, że w miarę szybko uda trochę zrzucić tego... Póki co -10kg, w dniu wypisu było wieczorem -3. Tylko od pasa w dół zawsze miałam tendencje tylko do rośnięcia...
Ed: smart mamy, jakieś apki do obsługi dzidziusia macie, polecacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 13:41
-
Myślicie, że 11 dni po porodzie, 6 od pojawienia się pokarmu rozmiar już mam ustalony? Marzy mi się wybrać do brafiterki bo jak tak dalej pójdzie to będę musiała zarzucać cyce na plecy. Chociaż jeden porządny stanik do mojej mleczarni jest potrzebny
-
No ja po jednym zapaleniu już nie eksperymentuję, kupiłam cyckonosze do karmienia bez fiszbin
Jakoś nie bardzo lubię mieć cycki zapalne
Kamcia gdzie się chowasz, poszłam za Twoim przykładem, zaopatrzyłam wczoraj syna w kolejne bodziaki. Teraz mam ponad 20 sztuk i wreszcie czuję się usatysfakcjonowana.
Kattalinna ja jeszcze nie mam. Poprzednio miałam jakoś po 3 miesiącach ale piersi i tak rosną i maleją w czasie kp. Dlatego stanik musi być elastyczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 14:53
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wróciłam do domu z wielkiej wyprawy. Miałam ktg (córcia jest w doskonałej formie, ma silne poczucie własności brzucha więc zawzięcie atakowała peloty, skurczów brak), usg (wyszło 3150 g czyli 50g mniej niż 3 dni temu na innym sprzęcie, afi 9.5, przepływy dobre) i wizytę u lekarza, który mnie nie zbadał – kazał masować sutki 3 razy dziennie po 30 minut i zgłosić się ponownie w sobotę, żałuję że nie wiem co z szyjką. Rano ta różowa wydzielina znikła w ciągu godziny, potem była biała, a teraz na wkładce mam różowo-beżowe ślady, ale nie jest tego dużo, sama nie wiem co o tym myśleć. Poza kłuciem w szyjce, które pojawia się nieregularnie, na zmianę z uciskiem w spojeniu lub na odbyt nie dzieje się nic więcej. Byłam na długim spacerze, zjadłam ostrego kebaba, a teraz ledwie żyję.
Olciabos, jak Twoja wizyta?
Też mnie martwi to milczenie KamciHoope, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy wrote:Mamy wlochatych dzieci:p Zdarzylo im sie chwycic za te wlosy i sie drzec z tego powodu? Kamila musialam juz kilka razy ratowac przed samym soba xd
Hahaha takCodziennie
Katy lubi tę wiadomość
-
My skierowanie na bioderka dostalismy od pediatry.
Kicha i czczka czesto a ja zastanawiałam się czy się nie przeziębiłNasz w bodziaku dzisiaj, bez pieluchy nie wyobraza sobie go zostawić, zaszczaniec mały. Ostatnio jak położna go ważyła to obsikał całe wagę i stół
Oczka też się wywracają u małego, a raczki drżą jak się denerwuje -
nick nieaktualnyLadylna nie strasz...Mój wywraca oczami, drzą raczki nóżki. Nawet nie szukałam czy to coś złego, dorosłym sie takie rzeczy zdarzają...
Katy Twój opis darcia włosów z głowy mnie rozbawiłmy tak nie mamy, ale Filip ma mniej włosów też
Katy lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 12:41
Katy, Feeva, kattalinna, Mała Matylda, efwka83, Wowka, J.S, Mycha666, Nynka, Cola87, malwka08, Sela, Lukrecja, Fermina lubią tę wiadomość
-
Smieszne to jest troche jak sie widzi, ale ja za pierwszym razem tylko uslyszalam potworny wrzask bo akurat mnie nie bylo w pokoju i lecialam na zlamanie karku bo nie wiedzialam co sie dzieje :p Swoja droga biedne te dzieciaczki, ze same sobie sprawiaja bol xd
-
Haha Katy padłam
Moja lubi sobie wsadzac palce w oczy
Co do snu to moja też dyga i przewraca oczami. Do tego przez sen czasami otwiera i ma jedno oko na Maroko, drugie na KaukazKaty, Hoope, Nynka, Mała Matylda lubią tę wiadomość