Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPajka wrote:Paulettaa u mnie na pierwszej wizycie w 5t2d też było widać dwa pęcherzyki z czego jeden z zarodkiem a drugi znacznie mniejszy i pusty. Lekarz u którego byłam też mówił że raczej się w chłonie. Na ostatniej wizycie w 8t0d były dwa zarodki z pięknie bijącymi Tak więc wszystko jest możliwe A kiedy kolejna wizta/
Ja sama wątpię, że coś jeszcze się rozwinie bo to już 9tydzień . Ale chciałabym zawsze chciałam mieć bliźniaczki kolejna wizyta za 2tyg. Jak mi się uda to zaraz zdjęcie wstawię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tymi wzdęciami mam tak samo. Oprócz tego ciągle mi się odbija i nic, zupełnie nic nie jest wystarczająco lekkostrawne. Żołądek mam na wylocie nawet po wodzie. I nigdy tak nie miałam w poprzednich ciążach. Dlaczego zatem mam teraz?❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Z tymi wzdęciami mam tak samo. Oprócz tego ciągle mi się odbija i nic, zupełnie nic nie jest wystarczająco lekkostrawne. Żołądek mam na wylocie nawet po wodzie. I nigdy tak nie miałam w poprzednich ciążach. Dlaczego zatem mam teraz?
-
nick nieaktualny
-
Witam! Ja swój pierwszy test zrobiłam w środę, drugi wczoraj czyli w niedzielę - oba pozytywne!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z moją połówką BBF wyliczył mi termin na 29 maj. Trochę się jednak boję bo właśnie od maja tego roku mieszkam w Irlandii a tu zupełnie inaczej jest niż w Polsce. No ale będzie dobrze! Przynajmniej czytam dużo pozytywnych opinii że choć tu jest mniej badań i wizyt u lekarza to opieka jest bardzo dobra Pozdrawiam no i gratuluję pozostałym przyszłym mamom
Lunitari, Katka., Feeva, malwka08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Dziś mam pierwszą wizytę. Na nfz u mojego gina ktorego znam od 18 lat wiadomo, że usg nie będzie, a jak będzie to tylko dla podglądu gdzie i czy w ogóle jest pecherzyk. Powinnam dziś oficjalnie stać się ciężarna...
No i muszę znów iść z synkiem mąż dopiero jutro wraca. Zobaczymy na ile wizyta się uda fotel na pewno zalicze a
Troszkę mam stresaMamaDi, Fiorek87 lubią tę wiadomość