Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy śliczny awatar
Tez staram się jeść wszystko, po prostu ją obserwuje.
Karmie raz spod pachy, raz w pozycji klasycznej, raz na leżaco, zazwyczaj jest to nad ranem jak chcę jeszcze pospać
Właśnie siedzę u teściów na tarasie, dzieckiem mi się zajmują a ja pije kawęKaty lubi tę wiadomość
-
Ja tez robie 120 ml wody i 4 miarki i tez hipp ale zaczyna być mało bo jak pustą butelkę wyciągam z buzi to jest ryk, a i tak przed mlekiem dostaje jakies 10- 20ml wody. Pocieszam sie tylko tym ze jest około3h przerwy pomiedzy karmieniami i w nocy dłużej śpi. Wczoraj zrobilam 2x ze 150ml wody to przerwa byla juz 4h.
Na opakowaniu mleka pisze ze w 3 miesiacu powinien jesc ze 150ml wody ale tylko 5x dziennie
-
J.S czy ja Ci już nie mówiłam, żebyś robiła więcej mleka tak żeby zawsze trochę zostało? Sknero, mleka dziecku żałujesz?
Będzie bicie doopy!
Wowka no biedna ta mama, biedny jej synek, drugi w domu też maluch biedny. Niesprawiedliwe to wszystko. Co światu takie dziecko zawiniło.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, blagam cie
Robilam 150 ml wody + 5 miarek, wieczorem tyle zjada ale potem te karmienia wygladaly tak, ze wylewalam, bo zjadal np 60 ml kladl sie spac, reszte wylewalam, budzil sie za poltorej godziny. Tylko w sumie to bylo juz dawno, musze znowu to przetestowac
-
Bosz.. znowu dziecko jakieś opętane.
Jest 18.00 a on wstał o 5, zaliczył jedną dwugodzinną drzemkę i dwie po 15 minut. Poza tym już od dawna robił po jedna, dwie kupy dziennie a dziś już pięć. Biegunka? Jak poznać, skoro on zawsze robi takie wodniste koopy?
O i ssac kciuk się nauczył a nie pięść, jakoś obfituje w nowe umiejętności ten tydzień.
Feeva, zdrówka dla siostry. :* Przykro mi, że ma takie przejścia.
Katy, Mój też tak się odpycha jak szalony na przewijaku. Jeszcze śmieszniej jest jak sie karmimy na lezaco, odpycha się od moich nóg, traci cycek sprzed buzi bo się przesuwa w górę i histeria.
Kwiatkowa, ja usypiam cycem najczęściej. Długość snu jest zależna od tego, jak długo przy nim z tym cycem leżę.
Katy lubi tę wiadomość
-
j.s.
jestem
i dobrze, że juz jestem
ty sknero!
120 to ja robię niejadkowi i jak dochodzi do dna to na szybko dorabiamy 60ml
wczoraj na noc wypił 210ml gotowej mieszanki
rano 180ml
pIOTREK ZJADAŁ W TYM WIEKU (TO ON DOPADŁ KLAWIATURĘ)co Patryk nawet 6x170ml
twój starszy
czasem wiecej, czasem wylewałam
zasady dwie: nie czytaj co na opakowaniu (ile w jakim wieku bo jeden wpadnie w kompleksy a drugi sie zmartwi że dużo) i że dziecko ma się najeść
na hippie też jest napisane ze dawać na żadanie bo zawiera tylko laktoze
nakarm dziecię w nocy i pewnie z czasem da ci pospać
Hoope lubi tę wiadomość
-
Boze Kamcia, serio 210 ml?
Ja wlasnie sie sugeruje tym na opakowaniu, w koncu wychodzi tak, ze budzimy sie co poltorej godziny i robie i tak znowu tyle samo, czasem zjada czasami nie.
Sugerowalam sie tym co na opakowaniu, a i tak zjada wiecej, no wlasnie sie denerwuje ze zjada za duzo, ze tyle tyje, masakraJa mu daje na zadanie, bo za kazdym razem co sie budzi to dostajw, to nie jest tak ze ja go glodze, zebyscie nie odniosly takiego wrazenia, bo az mi glupio jest
Na wieczor robie mu 170 ml oczywiscie to troche trwa, bo on tez je troche tak na raty, ale dzisiaj sproboje nornalnie te 170 w ciagu nocy. Jak robie mu 120 ml i on je, potem zaczyna plakac i widze ze mu brakuje to od razu dorabiam kolejna porcje ale to jak zaczyna plakac, a tak to nie wpadlam na to
Kurde moze faktyczie ja za bardzo sie zasuerowalam tym na opakowaniu...
Zobaczymy dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 18:44