Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy się martwicie że wasze dzieci tyja, nasza się urodziła 3640 a teraz waży prawie 6,5 kg, a dwóch miesięcy jeszcze nawet nie ma. Ja się już śmieje że w cyckach zamiast mleka to mam chyba śmietane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 20:13
Sela lubi tę wiadomość
-
Adaś dwa tygodnie temu miał 5 kg więc teraz na pewno już więcej. Ja karmię w dzień piersią plus dokarmiam hippem i dojada ok 70-80ml. Na noc daje sama butle i zjadał 135ml a od 2 dni robię mu 170 ml i prawie wszystko zjada. W nocy pierwsze karmienie sama butla, robię 135ml zazwyczaj zjada ok 100ml a nad ranem mam napełnione cyce w końcu to mu starczają same i nie daje wtedy butli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 20:25
Mama32 lubi tę wiadomość
-
Hoope, pokaz, ja z kupy odczytam co on chcial ci waznego przekazac
Ale ja jestem niewinna i go nie naslalam, nie mam racjonalnego wytlumaczenia na jego zachowanie, ale dawaj fotke ja w kupie jestem ekspertem od prawie 3 miesiecy
Robila ktoras banka chinska cellulit? Czy to serio cos daje jak systematycznie sie robi? Bo chce zamowic. Wiem ze boli, ale nie moge patrzec
Edit:
Moi sasiedzi zrobili sobie jakas mega imprezke i zeby nie slyszec tej muzyki musialabym zamknac okno, a chyba sie udusze. Nie chce robic afery bo w sumie to sie nie zdarza, ale troche mam nerwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 21:20
-
No moja dzisiaj wypila po myciu rekordowo 170 A tak na dobę ok 700 ml wypije, wczoraj 800. Zjadłam 2 kiełbasy i się trochę boję czy ich na małej nie odczuje teraz jeszcze jadła to co odciagalam przed. Może na noc dam mm a to zostawię na dzień wolę jak coś w dzień rewolucje niż w nocy.
Ja to bociany omijam już szerokim łukiem :-d
Ale tak sobie myślę że to chyba musiała duża kupa być :-d -
Chwile czlowieka nie bylo, a tu jakies srajace bociany :p
Dziekuje za komplementy na temat awatara :p Feeva Twoj tez piękny;)
Stwierdziłam, ze naucze Kamila zasypiac duzo wczesniej (wczesniej to byla 22-23) i nawet jako tako mi zaczyna wychodzic, co prawda dzisiaj zaczelam o 20, a zasnal 21.20, ale moze z czasem bedzie to krócej trwalo :p
W ogole jest lepiej niz bylo wiec nie wiem czy to nie byl jednak jakis skok chociaz nie widze zeby nabral jakis nowych umiejetnosci :p Do lekarza i tak pojde bo z jedzeniem dalej jest srednio, ale
chyba juz zostaniemy przy karmieniu na lezaco...
Edit: I dupa..Wlasnie sie obudzilWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 22:05
-
Koopa była ogroooomna. Nie chcecie tego widzieć
TZ wiaderkiem traktował
Edit: Katy i właśnie dlatego ja kładę na noc koło 22, żeby spaćWłaśnie usnął. I na mnie pora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 22:10
Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
U mnie nad domem też latają bociany, dobrze że samochód schowany, bo też bym się bała podpaść JS
Mój je niewiele. Zazwyczaj max 120, ale dzisiaj raz wtrąchnął 180. Rekord.
Ja nie mam żadnego wpływu na to kiedy usnie moje dziecko. Skrzat nie lubi być usypiany na siłę, musi wybić jego godzina. Dobrze że zazwyczaj to 20ale dzisiaj byliśmy na zakupach i taki był zafascynowany wszystkim, że usnął o 21
ale usnął tak mocno, że przez chwilę zastanawialiśmy się czy nie iść do kina, z nim oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 22:30
Sela, Feeva, Lukrecja, Cola87, J.S, Patk, D_basiula, kamciaelcia, Katy, Hoope, Fatalita, Mała Matylda, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
J.S ja przed ciążą kupiłam bańke, po tygodniu masowania wyczytałam, że nie wolno używać jak się ma żylaki i dooopa z tego. A żylaki mam, a teraz po ciąży to masakra.
Nie chce zapeszac ale chyba mi się dziecko naprawiło po ponad tygodniowym darciu dzisiaj jest cisza...płakał tylko jak sobie nie dospał a ja głupia go do cyca dołożyłam. Dospał 15 min i ładnie zjadł... w nocy mi ładnie spał, w dzień jakieś dłuższe te drzemki. Ciekawe czy to aby czasem nie cisza przed burzą.kattalinna lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Wowka piekny Skrzacik
Mania standardowo usnela 21:30. Zeżre batona i też idę
Mala zjada 120-160ml. Zależy od dnia
Łapie się na tym, że płakać mi się chce jak patrzę na Mała bo tak ja niesamowicie kochamWkurza mnie czasem ale nie wyobrażam sobie życia bez niej
Wowka lubi tę wiadomość