Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszliśmy na poranny spacer. W kierunku mojej znajomej co ma ten sklep z uzywkami wszelkimi. Po drodze plan obmyslilam-bo Patryk pezysypial. Ze ja wejde ba kawę a oni (Zuzia mąż i dzieci)pójdą dalej
I dostalam od znajomej chlebek cebulowy-wypiekany w prawdzimym piecu w pobliskiej wsi. Ale pychaaaaaakattalinna lubi tę wiadomość
-
Tez nie lubie tych wczesnych pobudek :p
Bylismy na spacerze, oczywiście powrót biegiem bo ryk jak zwykle
Wasze dzieciaki tez sie tak odpychaja nogami na przewijaku, ze w koncu im miejsca brakuje? xd
Ja sie poki co poddalam i nie karmie na siedzaco tylko caly czas na lezaco i jest ciut lepiej... -
J.S nasi to nawet są do siebie z buzi podobni w typie. I Katy też. Kudłaci i wredni
Szybcy i wściekli
Obawiam się, że minie kilka lat, zanim prześpimy całą nocKaty lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
U nas w noCy też najdłuższe to pierwsze spanie do pierwszej pobudki, trwa nawet do 4h a później pobudka co 2-2,5h
I cycamy też w 90% tylko na leżąco. Teraz spacerujemy, niby śpi ale się przebudza jak jakiś dźwięk z ulicy nie podpasuje. Może chociaż do 13.30 pośpi Bo nie chce mi się wracać do domu bo tam będzie pewnie marudzić -
Moje dziecko przestawilo się na tryb nie spania a ja siedzę jak z krzyża zdjeta, 3 nocka daje się we znaki. Najgorsze w macierzynstwie? Brak snu. W ogóle mam dzisiaj jakieś doły i niemoc.Mąż chce grilla a mi się nie chcę bo i tak go nie jem to co będę się patrzeć? A wy jecie z grilla przy np? Bo ja się jeszcze nie odwazylam
-
Znowu staram się nadrobić, ale nie daję rady narazie. Chciałam w nocy, ale Kubuś tak walczy z cycem, że ciężko mi trzymać komórkę.
Mój mąż jest przeziębiony, a wiadomo, że u mężczyzn to stan zagrażający życiuwszystko na mojej głowie. Na szczęście Kubuś grzeczny. Mieliśmy dziś jechać ze znajomymi do parku na spacer, ale oczywiście nie dało rady przez męża. Idę zaraz na spacer na osiedle i do teściów. Zajmą się trochę małym a ja posiedzę i popachnę
Katy śliczny awatar<3
Katy lubi tę wiadomość
-
Hoope, straszne że lekarze nie wiedzą co temu chłopcu dolega... dużo siły dla tej mamy, biedny chłopczyk... cały czas pewnie są w szpitalu?
skoro już trochę przybył, to oby przejście na mleko zadziałało...
Laurka, jem grilla normalnie. Od pierwszych dni po szpitalu. Ja wogole już jem normalnie wszystko. Może tylko ograniczam ilość cebuli i czosnku, ale jem i to. Przynajmniej z ust mi nie śmierdzi
Katy, super zdjęcie
Mi nie przeszkadzają nocne pobudki na jedzenie, tylko też za wczesna pobudka dzienna...
A czy łysolki pierwsze prześpią noc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 13:55
Katy lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:wowka
natura
wystaw na słońce
No dokładnie tak zrobiłam. I tylko mam nadzieję że Skrzat jeszcze trochę pośpi
Edit. Mąż przypomniał mi że można włożyć baterie do laktatora. Bardzo śmieszne, nie mamy baterii. Jedzie do sklepu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 14:26