Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Siostrze zostawili jakieś 4 kawałki...
Kurczeeeeeeeeeeeee ja nie mam blisko lidla
Najbliższy mam na Hynka w Warszawie. Chyba teścia w poniedziałek wyślę
Czy mając wykupiony pakiet medyczny a nie dodatkowe ubezpieczenie to czy kasa za pobyt w szpitalu też się będzie należeć czy nie?
Liiiiiiiiiiiii przysłali becikoweWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:10
-
Ja pienicze, to kiedy moje dziecko przestanie sie tak budzic? Jak ja wam zazdroszcze...
U nas 19-22;30 to szok bo zawsze byla 24... potem 22:30-2, 3-4:30 i od 4:30-7 i widze ze on sie budzi bo ciagle jest glodny, za kazdym razem zjada cala butle
Wykonczy mnie to durne wstawanieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:39
-
nick nieaktualny
-
Kamcia wiem, że trudno ale trzeba to zwalczyć, dla dzieci. No i co marudzisz jak zjadł za dwoje
J.S u nas najgorsze są poranki, bo ostatnio 5-6 idzie kupa i albo potem odeśpi albo nie. A ja baaaardzo źle to znoszę. Dziś pierwszy raz przysnęłam w trakcie karmienia w nocy. Poza tym standard, przestał jeść co godzinę i mamy o 1, 3 i 5. Chociaż bywa i coś pomiędzy ale słabo to rejestruję
Feeva ile czekałaś na kasę i decyzję?
Wowka pytałaś o tego chłopca. Dostaje żywienie do serca, przybrał do 3 kg (ma dwa miesiące!) i będą powoli zmieniać proporcje, mniej kroplówek, więcej mleka. Ma na to dwa tygodnie, jeśli nic nie da taka zmiana, mama będzie musiała zostać pielęgniarką. Diagnozy brak nadal. Biedny taki jest strasznie, oczy ma tak smutne, że się serce kraje.kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kwiatkowa, mam wrażenie, że opisałaś moje dziecko
Patk, zostań i ciesz się, że masz mniej do dźwiganiapóki jest w siatce to jest ok. Nie wierz forumowym trollom
Nie mogło być ciągle idealnie. Dzisiejsza noc tragiczna. Na brzuchu nie, na pleckach tak, ale w ciągłym stękanie i budzeniu się. Wstawałam co godzinę bo nie wiedziałam czy to już czy nie, więc jadła po 3 minuty. Winna wszystkiemu kupa, której nie było cały dzień i noc, dopiero o 7. Ale teraz śpi.
Wowka, zawsze musi być jakiś wagarowicz w klasieKwiatkowa24, Wowka lubią tę wiadomość
-
Moja dzisiaj taka kupę walnela, że jej na plecy wyplynelo i całe body uwalone.
W ogóle to będziemy przechodzić już na pieluchy 3, bo 2 już ściskają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 11:28
-
Hoope, ja tez okropnie znosze pobudke o 5 jak nie chce juz zasnac. Masakra jakas.
Widze ze ten pierwszy sen ma jak nasz dluzszy, a potem co dwie godziny u nas nawet co poltora nadal. Masakra. Jak myslisz kiedy tez sie pochwalimy, ze przespaly cala noc?