Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, jaki cudny maly
Sela, duzo wlasnie przeciwwskazan, ale ja w sumie patrzylam i zadne mnie nie dotyczy. Nie mam zylakow, zadnych pajaczkow itp jedyne co mnie przeraza tylko, to bol tego masazu, bo na pewno boli cholernie, ale wczytalam sie w neta i niby skiteczny i nie wiem czy nie zdecydowac sie na toPocierpie troche w imie urody.
Oby tak dalej, ale napady niestety wroca, oby tylko rzadsze.
A u nas co, no co. Jajeczko jak zwykle.
Moje dziecko skonsumowalo jak zawsze 170 niecale, bo juz zostalo na dnie, bo nie mogl. Obudzil sie o 22:30 i dojadl sobie tak na oko z 40 ml. Zasnal az do teraz, a teraz zjadl 100 ml. Takze ten. I jeszcze musze go lulac, bo hrabia sam nie mogl usunac. Takze pozdrawiamy wszystkie spiace, my jak zwykle nie spimg, cholerka.
Wowka lubi tę wiadomość
-
Sela, bede probowac
Kamcia, tak robie, ciagle robie wiecej mm w razie w, ale dzisiaj slabo mu idzie. Ostatnio jak zjadal do dna praktycznie, to teraz zjadl 70ml i sie kreci, nie moze zasnac, ale nie chce wiecej. W sumie spal od 1 do 4, wiec nie narzekam na razie. Chociaz juz znam ten rytm, teraz bedzie co 1h.
Edit:
Postanowil byc aktywny -.- i robi wlasnie kupe, takze nie wiem kiedy on zasnie.
Ma na celu mnie wykonczycWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 04:49
-
J.S. bańka potrafi dać fajne efekty, ale musi być wykonywana regularnie. Mnie to nie boli jakoś bardzo. Wewnętrzna strona ud jest faktycznie bolesna ale robiłam ja po prostu lżej, skóra też się potem przyzwyczai. Na początku jest najgorzej, potem już luzik
-
Kiedyś to my się wszystkie wyśpimy
Za kilka lat i nie wszystkie noce.
Cycek wrócił do normy, 1,4,6 koopa.
Ja myślę, że ten bocian nas osrał, żeby dać nam znak, że to już koniec naszej misji rozrodczejAlleluja
Kwiatkowa24 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope.
U nas bocian rok temu usiadł na dachu domu. I proszę..
Sliczne Skrzaciątko.
Dziecko moje pobiło rekord spania bez pobudki - 4 godziny. Wiem że przy Waszych osiągach to marny wynik, ale mi daje nadzieję. U nas też karmienie 1,4,6, po czym zarządzonych został początek dnia. Zatem: dzień dobry.Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek,
Noc z tylko jednym jedzeniem zawitała do nas. Ugościłam jak mogłam, mam nadzieję że zostanie u nas na dłużejco prawda dosypialismy na kanapie, ale i tak jest dobrze. A to akurat niedziela- dzień kiedy tata zajmie się Skrzatem i mogę odespać. Problem w tym że nie mam czego dzisiaj odsypiać
Cola87, Fatalita, Katy, Mała Matylda, Sela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole to kupilam ostatnio na wypróbowanie pieluchomajtki Pampers i chyba jednak wole te zwykle pieluchy Babydream bo tamte strasznie odciskiwaly sie na brzuszku i jak dla mnie smierdzialy chemia ;p Jedyny plus to, ze byly troche bardziej chłonne xd
Ubralam dzisiaj Kamilkowi body od mojej siostry niby 68, a sa idealne :p Do kompletu ma polspiochy, ale za wielkie...Chyba ma dlugi tulow, a krotkie nogi xd