Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Patk zapomniałam napisać - słodka dziecina
Mala Matylda u nas takie fontanny z doopy też się zdarzajądlatego teraz czekam kilka minut aż się dosra do konca
Weszłam na wagę sama i zaraz z Manią. Wychodzi na to, że waży już 5,5kgCiekawe czy duża różnica będzie w środę na bilansie przed szczepieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:06
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Ja pisalam ostatnio, ze przez chwile uzywalismy pieluchomajtek Pampers niby 6-11kg, a tez jakos sie strasznie odgniataly na brzuszku :p
Trojek uzywamy jakos mniej wiecej odkad skonczyl 2.5 miesiacaW ogole przez dwójki mega szybko przeszlismy xd
A w ogole zapomnialam wspomnieć zeby nie zapeszac, ze ok. 10 bylismy na spacerze, na ktorym Kamil zasnal i udalo mi sie nawet zjesc zapiekanke i lodaOczywiście wracalismy tradycyjnie z marudzeniem, ale to nic :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:51
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Feeva, spokojnie, jest pod opieką. Wszystko będzie dobrze
pewnie przez kilka dni będzie bardzo słaba i będzie potrzebować pomocy, dacie radę odciążyć ją w opiece nad Małą i w domu?
U nas imię nie jest używane ani w domu, ani na forum. Pewnie większość z Was nie pamięta jak oryginalnie Skrzat ma na imię -
Wszystkie wymienione przez Was mydełka na plamy to zdaje się mydełka galasowe właśnie
Wowka, Janek Dzbanek, a co
Ja używam imienia czasem żeby dziecko wiedziało jak się nazywaale równie często w użyciu jest Bożenka oraz Hermenegilda
Dziś mnie wyprowadziła z równowagi. Ja rozumiem zmęczenie, rozumiem gorąc, rozumiem nawet że niemowlę. Ale jak mama mówi, napij się z cyca i śpij to trzeba słuchać a nie wrzeszczeć...Wowka lubi tę wiadomość
-
Wowka wrote:Feeva, spokojnie, jest pod opieką. Wszystko będzie dobrze
pewnie przez kilka dni będzie bardzo słaba i będzie potrzebować pomocy, dacie radę odciążyć ją w opiece nad Małą i w domu?
Tak, mama nie pracuje wiec jest na miejscu cały czas. Zostanie na noc, bo Mąż siostry też nie spał 2noce z rzędu i musi się wyspać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 16:33
-
Feeva zdrówka dla siostry i dużo siły, będzie dobrze
Aftin gdzieś na forum wyczytałam że ma coś w składzie szkodliwego, ale nie pamiętam co, a po 3 nam nie pomaga. Ja też ścieramy te plesniawki tetra. Sutkow nie przecieram bo nie karmię bezpośrednio z piersi
My już dawno na pieluchach 3
Pojechałam dziś kupić porządny cyckonosz i z synem do fryzjera a Emilka została z babcią. Stanika nie kupiłam bo nic nie dopasowalam, syna nie obcielam bo wszędzie kolejki ale kupiłam sobie jeansy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny.
Nynka no właśnie na Żelaznej w Wawie. Niby najlepszy szpital i co...
Miala mega krwotok przy porodzie, lyzeczkowali ja i oni teraz się tłumacza, że nie wiedzieli czy usunęli wszystko do końca, bo przez krwotok nie było widać. No ale kurde od czego jest przepraszam bardzo usg?! Chyba powinni jej zrobić kontrolne w dniu wyjścia ze szpitala, a nie 2 tygodnie po porodzie się okazuje, że nie wszystko usunęli i zrobiły się 4 skrzepy. Głupie tłumaczenie.
Teraz znowu krwotok... I zagrożenie życia było.
Też tam rodzilam, byłam zadowolona i byłam pewna, że drugie dziecko też chcę tam rodzic, ale chyba jednak podziękuję. Straciłam zaufanie do tego szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 18:44
-
Kurcze Feeva kciuki za siostre. Będzie dobrze. Daj znać jak tam po zabiegu się czuje. Oj szkoda słów co do niektórych lekarzy ale sama widzisz, że się nie przewidzi, Ty byłaś zadowolona to kto by przypuszczał, że się tak stanie. Jeszcze raz powtórzę, b.dobrze, że Cie ma i możesz dać swoje mleko...
Dużo zdrówka dla siostry i maluszka.
Feeva lubi tę wiadomość
W końcu się udało...