Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj tez konczymy 2 miesiace, juz po pierwszym szczepieniu. Goraczki rzeczywiscie poki co nie ma, ale caly dzien byla marudna, pytanie tylko czy przez szczepionke czy przez pogode.
W kazdym badz razie przysnela dzisiaj ok 18, a o 19 zwykle jest kapiel. Taka byla marudna ze nie chcialam jej wybudzac. Poszlam za metoda Kamci, kiedys mi pisala ze mam udawac noctak tez zrobilam. Zmienilam na spiocha pieluche i ubralam dziecie w pidzamke bo mysle sobie, przeviez na noc nie zostawie w samym pampersie. Odlozylam do lozeczka, przebudzila sie o 20.15, trzasnela kupe i oczy jak 5zl. Ja dalej udawalam ze jest noc, dostala butle i spi caly czas.
Czy to mozliwe ze po tym szczepieniu jest taka senna??
Od 3 dni zauwazylam ze mimo tych upalow, spadla mi liczba karmien na dobe z 15 do 12. Czyzby mi dziecko dorastalo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 22:11
Sela lubi tę wiadomość
-
Nynka 10km z wózkiem?? Mój w wózku nie ujedzie 1 km, bo zaraz ryk. Też liczę jak Kamska, że pałąk pomoże... Chociaż te 3km błagam...
Feeva nie podaje nic oprócz cyca. Niby na początku leci rzadkie i tego się trzymam. Położna starej daty kazała przepajać wodą. Na szkle rodzenia zabronili.
A i okresu tez jeszcze nie dostałamW końcu się udało...
-
Moja mama od początku: przepajasz? przepajaj! Nie i nie mam zamiaru. Już tu też pisalysmy: soczek od 3 miesiąca... strach się bać! Aczkolwiek trzeba przyznać, że wychowaliśmy się w większości na tych metodach i żyjemy, dobrze się mamy
Nynka, właśnie uściślij te 10 km. Bo ja zrozumiałam, że biegasz. Swoją drogą, ostatnio minęła mnie dziewczyna z wózkiem - biegaczka. W taki upał! Szacun -
nick nieaktualny
-
Mata Bright Stars.
Nie no mata jest ok ale ja tu nie widzę co kosztowało 300 zł.
Ja też nie mam okresu.
Dzieci cycatych się nie poi ani wodą ani wódą. Tylko cyc. Picie dajemy dopiero dziecku jedzącemu pokarmy stałe.
Dobranoc.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Ja nawet nie wchodzę na stronę nie stać mnie . Właśnie wykąpałam mała na śpiocha prawie się nie obudziła zjadła i śpi zawsze staram się kąpać puzno bo w tedy idzie spać o tej godzinie co i ja więc ze mną też wstaje takim sposobem nawet się wysypiamy.Jeszcze się trochę ogarnę i też idę spać ,mała śpi całe noce już tak długo że nawet moje piersi się nauczyły i nie przepełniają się nad ranem więc się nie budzę w mokrym łóżku . Ula jest tak bezproblemową że to niedo uwierzenia jest normalnie . Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 23:33
-
Feeva Ty na ciuchy a ja kupiłam kolejną chustę haha xD stary z domu mnie wyrzuci jak się dowie xD .
Pawjoszka - moja pierwsza taka była. Budziła się może ze dwa razy. Spała do 8 spokojnie... Teraz też śpiochem jest. Ciekawe jak będzie ze wstawaniem do przedszkola. Druga budzi się częściej ale tragedii też nie ma, ale tak koło 5-6 jej pora na uśmiechy i dłuższa przerwę w spaniu. Wstajemy potem koło 8 już...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 23:36
-
Katy - ja miałam coś a la okres chyba miesiąc po porodzie. Na razie cisza. Do tej pory zastanawiam się czy to było krwawienie w połogu czy normalnie @ ( bo była jak w zegarku praktycznie jak w cyklach przed porodem) . Ginka niczego nie rozjaśniła więc nie oznaczyłam tego jak nowy cykl.
-
nick nieaktualnyJa mam jeszcze fitap, ale na razie używam endomondo bo pomagam tymi moimi kilometrami (mam nadzieję, że faktycznie tak to działa).
Czekam na dzidziusia bo się wierci a ten w kime dalej poszedł.
Zrobiłam zakupy, mąż mnie karte zabierzeostatnio była mowa, że oszczędzamy
kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość