Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chuda ale cellulitem tez moge sie pochwalic
Dzis chyba przez ten upal maly zasypia przy cycku po kilku minutach memłania.
Sela ja juz tez zamowilam ten pałak i tez z tiny love. Oprocz tego mate i lezaczek. Zobaczymy co ksiaze na to bo w dzien jest nie do wytrzymania jak go zostawiam zeby chwile pobyl sam. Zjesc czasem jest ciezko. A i ze spacerów czesto wracamy z krzykiem.
U mnie dzis na zewnatrz bylo lepiej niz w domu. Mam 29 stopni a na dworze chociaz wiaterek w cieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 19:05
Sela lubi tę wiadomość
-
Mata przyszła. Cóż, jakość doopy nie urywa, za tą cenę mogłabym spodziewać się czegoś lepszego. Tej firmie dziękujemy. Wracam do skip hopa i Fishera. Ogólnie jest ok ale ja się wybredna zrobiłam, w końcu to dla prezesa. Na pewno jest zdecydowanie lepsza od tych mat za 100 zł, co też kiedyś przerabialiśmy.
A Baryła oszalał, mało sobie pięt nie połamał na tej macie. Ekscytacja trwała 5 minut. Kiedyś będzie lepiej.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamska, to tak jak u nas z temperaturą. Dlatego siedzimy z młodą po 2-3 godziny na dworze. Jak zasypia to jest super, mogę siedzieć w cieniu. Jak nie śpi to jest labirynt od cienia do cienia. Dobrze, że jedzenie dla niej mam zawsze, dla siebie też już noszę
Hoope, a co to za firma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 19:39
Kamska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie z tym okresem to był jednak fałszywy alarm. Pobolewal mnie brzuch, śluz był różowy, ale przy podcieraniu jakby wyleciał ze mnie kawałek czegoś
i od tamtej pory nic.
Mamy KP czy wy w te upały przepajacie maluchy wodą?