Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ledwo zdążyłam posta skończyć
było trochę płaczu, bo zamiast do cycka, najpierw trafiła na przewijak bo prawie 8 godzin to już mnie serce bolało. Jak się zorientowała że chce jeść to trochę syrenę włączyła ale moment. Oczywiście podczas jedzenia poszła seria kupy więc trzeba było poczekać na całość i znowu przewijanie. Zdążyła się rozbudzić. I mało zjadła. Dostała gwiazdki z projektora, za chwilę spróbuję dokarmić jeszcze. I niech śpi kolejne 3 godziny
-
Katttalinna tez byn pewnie poszła spac.
Cholera, która to pisała, że jest noc zakupów w 5 10 15? Miałam obejrzeć przy następnym karmieniu, oczywiście nie wytrzmałam i od razu weszłam i zamówiłam tyle ciuszków, bo wszystko mi się poodobało... i do garnka to chyba wsadze te ciuszki i zabaki, które przyjdą heh... mąż mnie udusiW końcu się udało...
-
Ciuchy ciuchami, leżą w szafce bo prezes tylko pieluchy ubiera, za to przestaje mi się mieścić w wózku! Zostało jakieś 10 cm miejsca w gondoli! Miał się gondolić do końca roku i co? Matka zamiast okulary będzie musiała wózek kupić. Bu.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Moje 200 zl z 5-10-15 w poniedziałek przyszło
Czekam na 250zl z h&m
Dla dzieci oczywiście z naciskiem na starszaka bo to jak dla dwojga
Nie wyspalam się. Tzn tylko ja . Reszta spi. Malenki i tak az 2x jadł jednak logicznie nadrabia dzień. Dziś w ogole go nie okrywalam i ladnie spał. Starszy gorzej, wiercil się ale spał. Jestem cała mokra i jak tu ciuchy założyć?w nocy 22stopnie więc ulgi nie ma na chacie -
Moje 200 zl z 5-10-15 w poniedziałek przyszło
Czekam na 250zl z h&m
Dla dzieci oczywiście z naciskiem na starszaka bo to jak dla dwojga
Nie wyspalam się. Tzn tylko ja . Reszta spi. Malenki i tak az 2x jadł jednak logicznie nadrabia dzień. Dziś w ogole go nie okrywalam i ladnie spał. Starszy gorzej, wiercil się ale spał. Jestem cała mokra i jak tu ciuchy założyć?w nocy 22stopnie więc ulgi nie ma na chacie -
nick nieaktualnyMata przetestowana, pierwszy raz Mała leżała w niej zafascynowana książeczka i rozmawiając z hipciem przez 50 min. Mata bright starts,ogólnie polecam,moglaby być nieco grubsza podłoga ale daje rade.
My chcemy 2 dziecko,najlepiej z małą różnicą, za 2 lata było by super, ale patrząc na to jak w tej ciąży się oszczędzałam i nie dzwigalam, sprzątałam itp. nie wiem jakby to miało wyglądać mając małe dziecko. Dźwigać nie wolno,a dziecko chce na ręce, nie wiem jak kobiety mające dzieci rok po roku sobie to organizują. Po macierzyńskim nie chce wracac do mojej pracy, wiec albo kolejna ciąża za rok,albo szukanie nowej pracy i tym samym przymus odłozenia planów aż sie sytuacja zawodowa nie ustabilizuje. Za miesiąc kończe 30 wiec długo tez nie chciałabym czekać.
Pałąk tiny love daje radę. Mała siedzi w wózku dłuższą chwile- narazie testujemy bo w domu upaly i nie ma jak wyjść.
Sernik na zimno moje ulubione ciacho z truskawkami albo z brzoskwiniami:)
Cellulit i ja mam- masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 06:28
Sela lubi tę wiadomość
-
Alez mialam beznadziejna noc..Zachcialo mi sie filmu do 00 ogladac, nie zdazylam zasnac, a maly juz sie cos tam wiercil , ale myslalam, ze jeszcze pospi..Pies za oknem szczekal jak powalony to chcialam zamknac okno i jakims cudem wlaczylam grajacego slonia z maty...No to Kamil juz zaczal wiercic twarza w materacu w poszukiwaniu cycka...Pies dalej sie darl, jak maly zasnal to szybko po niego polecialam, ale nie chcial przyjsc
Tak sie meczylam do 2 okolo, po 3 Kamil sie przebudzil i chlopak wstawal do pracy, o 6 Kamil sie obudzil...Teraz przysnal wiec musze skorzystac z okazji...
-
Alez mialam beznadziejna noc..Zachcialo mi sie filmu do 00 ogladac, nie zdazylam zasnac, a maly juz sie cos tam wiercil , ale myslalam, ze jeszcze pospi..Pies za oknem szczekal jak powalony to chcialam zamknac okno i jakims cudem wlaczylam grajacego slonia z maty...No to Kamil juz zaczal wiercic twarza w materacu w poszukiwaniu cycka...Pies dalej sie darl, jak maly zasnal to szybko po niego polecialam, ale nie chcial przyjsc
Tak sie meczylam do 2 okolo, po 3 Kamil sie przebudzil i chlopak wstawal do pracy, o 6 Kamil sie obudzil...Teraz przysnal wiec musze skorzystac z okazji...
-
Mam celulit, delikatny miałam już jako nastolatka przy wadze 45 kg, w ciąży się nasilił, po powoli się zmniejsza. Miałam wrócić do biegania zaraz po połogu, ale obecne temperatury nie sprzyjają, a ja wieczorami nie mam siły ruszyć ręką ani nogą.
Nasila mi się wypadanie włosów. Muszę umówić się do fryzjera i trochę je podciąć.
Dzisiaj ciężka i nietypowa noc, od 0:30 pobudki co godzinę, 4:20 Zofia wyspana, ja niestety nie
. Zasnęła ponownie po szóstej, zaraz wstanie.
Odbijacie dzieci po każdym nocnym karmieniu? Mam wrażenie, że Zosię właśnie odbijanie rozbudza, a choć słyszę jak łyka powietrze przy jedzeniu wydobycie z niej beknięcia to długotrwały proces, nierzadko też kończy się niepowodzeniem.
Kamcia, kciuki
J.S – wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń, szczególnie tych wymienionych w Twoim pościeJ.S, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Jestem na miejscu
Celulit mialam już w LO wazac 46 kg
Krótkich spodenek od lat nie noszę choć ostatnio mi się zdarzyło rano zakladajac mało znajomych na mieście
Wlosy nie wypadaja. Już trzecia ciążę. Wręcz są teraz piekne. Scielam ostatnio jakies 15-20 cm
Odbijamy. Ale u nas nocne karmienie samo w sobie kończy się niepowodzeniem w kwestii zaśnięcia i nie pociagniecia butli. Spi też przy odbijaniu. W upaly jest małe poruszenie po odlozeniu ale to przez upały. Ostatnio co raz rzadziej odbija
Dojechalam
Duzo ludzi. O co chodzi???i nie jestem pierwsza ciężarnahę???nie po to zarywalam noc by dojechac jako nie pierwsza ciezarna!!tym bardziej kciuki za męża bo na 9nie wrócę do domu...
Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
JS, wszystkiego najlepszego! Niech Ci się spełni
U nas dziś ładna noc, 3 karmienia, z czego to z kupą wyszło godzinę. Ale nie było gadania o 5teraz chyba śpi, jest szansa że wyjdziemy dziś wcześniej z domu.
Ja specjalnie nie wchodziłam ma 5 10 15ciuchów mam po kokardkę a nie wiedziałam, że mają zabawki. Za to odkryłam ostatnio smyka i już mam masę rzeczy w schowku.
Ciągle zapominam spytać. Dziewczyny z cukrzycą ciążową, które karmią piersią, jak to jest przy robieniu krzywej, można karmić w trakcie czy lepiej odciągniętym? Bo skoro trzeba dostarczyć i nic nie robić, a kp to jednak wysiłek... Wiem, mam za mało problemówJ.S lubi tę wiadomość
-
J.S życzę Ci nocy nie do
doopy i dużo włosów, morze włosów
Ja w nocy nie odbijam, je na leżąco i zasypia obok mnie przy cycu od ręki. Ostatnio też nie przewijam koopy 5-6 rano (dla mnie to środek nocy) to jeszcze dosypia spokojnie z godzinę.Mała Matylda, J.S lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka