Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Intro ciekawego filmu dziś widziałam, Kler.
I tyle w temacie.
Ja nie usypiam dziecka. Jak jest śpiące, dopiero wtedy. Trwa to wówczas chwilę. Albo na rękach albo przy cycu na leżąco.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
powoli kończymy dzień
godzina, dwie i będe samatzn dzieci pójda spać
ale to godzina, dwie
bo-o dziwo-dzień super
nawet ja juz wykąpana (weszłam do wanny z maleńkim, przeszczęsliwy!!!!)
maleńki pod karuzelą, czeka na sen i jedzonko
malutki zajada przy piosenkach -
Ania śliczna, jak zwykle
ciocia Wowka przesyła całuski
Skrzat też jest masochistą, lubi też sobie zrobić malinkę lub szarpać się za policzek. Czy mi się wydaje czy Ani odrastają nowe włosy?
Ja też usypiam sennego Skrzata. U nas pełny zakres: na rękach, przy butli, w naszym łóżku, w łóżeczku, w kuchni pod okapem. W zależności od humoru Jaś-nie-pana
kattalinna, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
My też będziemy chrzcic w innym kościele.
Ania śliczna :*
Siedzialysmy dziś u teściów. Na dworze w cieniu bylysmy dosłownie 30min, bo więcej nie dało się wytrzymać...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cc4c6c5fff5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33c8cfe16028.jpg
Dodatkowo Mała dziś marudna, cały dzień tylko Cyc, a mi pot po dupie się leje.
Nie mogę się doczekać soboty i tych pięknych 20stopni.kattalinna, Katy, kamciaelcia, Nynka, Sela, J.S, Wowka, Fatalita, D_basiula, Mała Matylda, Hoope, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój też podrapany, ja spedzam srednio godzine dziennie na szukaniu który to paznokieć może drapac....
Maliny jak nanrazie robi mi na cycach...jak w afekcie złapie nie tak jak trzeba....brrr
Jest 19:10 dziecię zasnelo na spacerze, witaj dlugi wieczorze...
Zapowiadaja na jutro burze w stolicy i 32 stopnie juz nie wiem co gorsze czy slonce czy taka sauna.
Feeva gdzie marudna? Nie kłam:P z takim usmiechem maruda??
Jak mi kolejny ksiądz poda cene to chyba powiem, żeby mi na piśmie dał za co bierze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 19:12
-
Feeva co ty za oszczerstwa wygłaszasz pod adresem tego dziecka przecież wyraźnie widać że to najbardziej roześmiane i zadowolone dziecko jakie może być. My dziś pół dnia na podwórku popołudniu mamy cień na całe podwórko a i wiaterek więc było znośnie choć gorąco ale ja się nabawiłam takiego niedoboru słońca przez te siedem lat we Walii że teraz chłonę ile się da i mi nie przeszkadza upał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 19:13
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Feeva narzeka od początku na słodką i grzeczną Manię bo chciała urodzić taką odchowaną naumianą a tu taki nieogar mały uzależniony od matki
a Manieczka jest przesłodka. I zazdroszczę złapania śmiechu na zdjęciu
Moja Bożenka śpi. Usypianie u nas nie stanowi problemu. Zazwyczaj zasypia po prostu sama w łóżeczku. Ewentualnie pomagam jej, bujając trochę na kolanach, jak już robi się cała bezwładna to do łóżeczka. Z karmieniem zajmuje nam to średnio ok 15 minut, zajrzy jak długo je. Mówiłam, że mam złote dziecko?Za to za 3 godziny albo i szybciej będzie jedzenie.
Jutro krzywa cukrowa. Nie chce mi się... No ale pójdę. Miałam oddać mocz przy okazji ale zapomniałam wyjąć pojemnik z szuflady, teraz odpada bo młoda śpi. Zresztą, nawet nie wiem go mam. Ale morfo sobie strzelę, ciekawa jestem hemoglobinyFeeva lubi tę wiadomość
-
Kattalina, u nas tez zwykle usypianie tyle trwa z butla, ale tez licze te pobudki, ze nastapi za 3h
Choc powiem szczerze dzis usypianie trwa ponad godzine juz, a wyje ze zmeczenia.
Dzis mial 3 drzemki, a ja po tej nocy na kazdej drzemce spalam z nim, takze w domu mam burdel na kolkach i dzisiaj brak obiadu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:05
-
j.s.
dziś 18.d,c.ale by było
tabletek nie biorę (jeszcze) bo ostatnio gin miał podły humor i kazał mi czeka 2/3 cykle
niech mu bedzie
a tak serio-nigdy tak późno owulacji nie miałam...ale dyskomfort podbrzusza dobrze pokazuje (po porodach pojawiło się bolesne jajeczkowanie)
męza na noc nie ma więc ten tego będzie dobrze
i kto gotuje w taki ukrop???
kto je w taki ukrop? (na pewno nie moje dzieci)
jeszcze 6-7 razy takie dni w sierpniu (kiedy maz ma służbe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:12