Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola, no pięknie, piękne morze, piękni Wy
cieszę się że z mężem już lepiej
odpocyzwaj, laduj akumulatory
Kattalinna, nie pomogę, nie mamy takiego sprzętu. Pewnie dziewczyny coś polecą. Ale to oznacza, że nie lepiej u Ani? Współczuję i zdrówkaCola87 lubi tę wiadomość
-
Wowka, prosze, zdjecie sprzed chwili z lozka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66073d036414.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed3d944b728d.jpg
Fatalita, jak noc? U nas dwie pobudki.
Katallina, jak Ania?
Cola, super ze z mezem lepiej, cudowne fotki!
A w ogole dzis mialam koszmary i snil mi sie zdechly kon, slyszalam ze to bardzo bardzo zleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 06:58
Cola87, Wowka, Fatalita, Sela, Patk, kamciaelcia, Mała Matylda, wariancja, D_basiula, Hoope, pawojoszka, Feeva, Fermina lubią tę wiadomość
-
Aa kwiatkowa zapomnialam Ci odpisac, przepraszam.
Lozeczko ok, troche ciezko sie sklada ale moze dlatego ze pierwszy raz.
I wada ale to chyba wszystkich lozeczek turystycznych jest to, ze sa glosne. Jak mala wali nogami, to wszyscy slysza a w nocy jak jest cicho to nie mnie to wybudza. Chyba ze sobie dokupisz dodatkowo materac -
J.s. na dobre zasnęła ok. 21.40 i spała do 7.50, w międzyczasie pięć pobudek (sześć jeżeli liczyć pobudkę po 10 minutach od skończenia karmienia).
Przebierałam ją o 4, teraz patrzę i mamy zasikane wyrko
Igorek świetnie bawi się grzybkiem
Na zdjęciach w sklepie ta zabawka nie wygląda aż tak fajnie
Edit: J.S. sprawdziłam, zdechły koń oznacza ciężką pracę. Czyli coś co teraz wykonujemy przy naszych pociechachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:29
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Wybieramy się jednak do lekarza. W porannej mega kupie zauważyłam niteczki krwi. Szkoda, że wcześniejszym się tak bacznie nie przyglądałam. Katar jest nadal. Już rano nie uciekała od katarka. Ale wciąż nie mogę do końca ściągnąć wszystkiego. Coś jej zalega bardzo głęboko chyba i doprowadza mnie do szału. Ogólnie humor dobry, gada sobie i popiskuje. Gorączki nie ma. Spała dobrze w nocy, płakała koło północy ale to przez brzuszek. Kupa dopiero 7 rano. Spanie z pyszczkiem przy dystrybutorze mleka chyba jej pasuje
ojciec dostał eksmisję bo też zakatarzony.
Edit: nie ma numerków. No to radzimy sobie sameWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:30
-
Patk wrote:No też mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
Patk bardzo dobre wieści, biedne maleństwo, tak kruche a już tak chore i tyle przejdzieCzy gdyby Bóg istniał, pozwoliłby na to?
Katy gratulacje dla siostry, cieszy się? Chyba Ci pozazdrościła
Wowka o noszeniu pięknie napisane, lepiej bym tego nie zrobiła. Choć mój kręgosłup chce się kłócić
Chusta jak chusta, mam tą samą od 7 lat, bez zbędnej filozofii, miotam bez zbędnych ceregieli i idziemy w świat. Dobrze zawiązania chusta to ta, w której nic nie boli ani mamę ani dziecko. Ot i cała wiedza. Widziałam ostatnio w parku mamę z maluszkiem w chuście i tak mi się ciepło na serduszku zrobiło.
U nas armagiedion, średnia chora, zaraziła tatę, tata zaraził Baryłkę, okazuje się, że chory facet bez względu na wiek jest jednakowo nieznośny, więc dni mam wycięte z życiorysu. Średnia poszła do szkoły dziś a Baryła zasypia tylko przy włączonym odkurzaczu. Wyobrażacie sobie? 5-cio miesięczny noworodek !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:59
Katy, Patk lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
My mamy nebulizator krowe. Ma smoczek i dwie maski roznej wielkosci. Uzywana przy synu i teraz przy Natalii tez. Bardzo polecam.na katar pod nosek masc majerankowa inhalqcje z soli fizjologicznej glowka wyzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:55
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:p
Hoope, właśnie tak to troche wyglada:p Jeszcze chyba to do niej w pelni nie dotarlo, ale raczej sie cieszy xd Oj nie wie jeszcze co ja czeka haha
Wowka, specjalnie dla Ciebie :p Nie zawsze go tak maltretuje haha
https://youtu.be/Y-bY6_WhwQc
Tesciowa pytala czy moze jej wyplata na moje konto przychodzic xd Jakbym byla wredna to bym sie nie zgodzila, ale moze jak bedzie miala pieniądze to sobie chociaz ta łazienkę na dole zrobi :p Bo jakby na jej konto przychodziło to zaraz by jej komornik pozabieral :pWowka lubi tę wiadomość
-
Bry.
Dzieci z grzybkami suuuper.
Katy, co za upór i zaangażowanie w gryzienie grzybka u Kamilkadzięki za filmik, uśmiałam się
Już wiem, że też chcę grzybka
Kattalinna, zdrowia dla Ani. Dobrze że przynajmniej jej humor dopisuje
Hoope, zdrowia dla rodzinysąsiedzi pewnie pomyślą że masz wzorowy porządek, przez ten odkurzacz cały czas włączany
U nas dzień się zaczął o 4:57. Pierwsza drzemka standardowo o 9. Już mam dwie kawy na swym koncie, a oczy się kleją. Kto to widział wstawać o tej godzinie?
Edit. Już pospaneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:54
Katy, Hoope lubią tę wiadomość
-
Katalina właśnie też chce kupić inhalator. Mam tak z Lidla kiedyś dla siebie kupiłam ale szczerze mówiąc wywaliłam kasę w błoto bo beznadziejny. Czytałam że dobre są takie firmy beurer model ih26 ale nadal nie wiem co kupić. Czytałam że smoczek nie jest potrzebny tylko maseczka dla niemowląt. Ale już zglupiałam i nie wiem. Zdrówka Wam życzymy.
Hoope widzę że zadajemy sobie to samo pytanie. -
Nadszedł dzień gdy mama na wolne
Córka została z tatą, ja zaliczyłam stomatologa (po ciąży był jeden ubytek, więc nieźle, już wyleczony), teraz jeszcze fryzjer i zakupy. Zamierzam wpaść m.in. do Smyka i kupić grzybka lub ślimaka . Namówiłyście mnie, nie planowałam kupować zabawek
Mam nebulizator, kosztował nieco ponad 100zl, ma maseczki dla dziecka i dorosłego oraz regulowaną wielkość cząsteczek. Mąż wybierał, wnikliwie analizował jakiś ranking. Nie pamiętam marki i modelu, w domu sprawdzę.
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy no w końcu udało mi się obejrzeć jakiś Twój filmik
mój Leo tak samo reaguje na ślimaka tylko czasami głośno krzyczy jak mu czółek wyleci z buzi hehe
Wiecie co u nas druga noc z rzedu okropna. Jak nie mieliśmy problemu z kupami tak od 4 dni podaje bio gaje i jest okropnie nad ranem. Płacz i w ogóle. Dzisiaj od 3 nie spaliśmy...
Odstawiam probiotyk i zobaczymy czy to on tak spowodował czy nie... sama już nie wiem.
Hoope zdrówka dla chłopaków.W końcu się udało...