Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też belly coś szwankuje od kilku dni Jak chcę dodać posta, to mi przeskakuje na górę strony i nie chce się dodać.
Gratuluję serduszek
Ja w tym tygodniu muszę wybrać się na badania krwi, mocz, przeciwciała, określenie grupy krwi i... glukoza Jej boję się najbardziej bo od wczoraj rzygam dalej niż widzę i czuję się jak zombie. A muszę to zrobić, bo w poniedziałek wizyta już u mojego gina. Muszę go poprosić o jakieś specyfiki na te bełty bo już nie wyrabiam.
Niby ciąża to nie choroba, a ja od 5 tygodni czuję się, jakbym przechodziła masakryczną grypę żołądkową
Mój gin sam mi wciskał zwolnienie, a że u mnie w biurze ciągle śmierdziało chemikaliami z produkcji to bez zastanowienia wzięłam, jak powiedział, że to może zaszkodzić fasolce. Teraz zdrowie mojej fasoleczki jest najważniejsze, a pracodawca zrozumiał, więc jest super
I tak nie dałabym rady chodzić do pracy z tym moim fatalnym samopoczuciem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 13:18
-
malwka08 wrote:Gratuluję wszystkim zadowolonym z wizyt! Wspaniałe wieści
Mam pytanie do dziewczyn, które są na l4? Czy miałyscie jakieś poważne powody do zadowolenia lekarskiego? Czy lekarze robili problemy z wystawieniem kolejnych zwolnień?
Może zależy czy lekarz NFZ czy prywatny?
Ja jestem już na l4 z powodu plamien, hemoroidy, lekkie nadciśnienie, teraz nieciekawy wynik moczu i ogólnie źle samopoczucie, a dzisiaj musiałam wręcz błagać lekarke o kolejne l4 mówiąc, że nie jestem na ten moment w stanie pracować.
Pracodawca nie ma z tym problemu i rozumie sytuację! -
Cześć Dziewczyny
Dołączam, termin: 16 maja 2018r. Jestem w 8 tygodniu.
Na usg byłam w 6tyg. Zarodek właśnie się pojawił i serce biło 104. Na początku myślałam, że za mało... ale skoro to sam początek.
Teraz idę w 10 tygodniu.
Czuję się super. Nie mam mdłości (może 1 raz), pobolewa tylko dół brzucha, ale znośnie. Włosy bujne, paznokcie rosną jak szalone. Brzuszek widzę chyba tylko jamalwka08, Hoope, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tanda, dzieki! Myslalam ze mam toxo teraz, tzn ze wlasnie przechodze infekcje i musze sie pilnie skontaktowac z lekarzem. Rozyczka igg wyszla mi dodatnia, to chyba ok?
Katka, super zdjecie. Lekarz sam zrobil ci 3d? Rewelacja, cudne maluszki ❤️
Lunatri, bardzo mi przykro... co sie stalo?