Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzieciaczki jak zawsze super
Bartuś słodziak, ma rozbrajający wzrok
Kwiatkowa śliczne oczęta! No a u Kamci chyba jakiś model rośnie, bo widać że przymierzanie ciuszków sprawia mu radoche
Katy gratuluję ząbka
my dziś byliśmy na warsztatach mamo to ja. Spoko wykłady ale fajniejsze było to że dzieci puszczało się na maty z zabawkami i się tam bawiły
Adaś był oczarowany innymi dziećmi
Wowka, Katy, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
My mielismy zlecony altacet do smarowania miejsca po szczepieniu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fb69c3a696c.jpg
Wlasnie Ola sama zasnela w lozeczku na pierwsza drzemke. Wstala o 4.20 na mleko troszke snu i zabawa od 5.30 do teraz.
Ide na sniadanie.
Milego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 07:49
Katy, kattalinna, Wowka, pawojoszka, Patk, Hoope, Cola87 lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Dzień dobry
Basiula jaka słodka Olcia :******
Kurcze i teraz się zastanawiam czy kupić tego ebooka czy książke "żywienie dziecka w pierwszym roku życia" i sama nie wiem. Dałaś mi Patk zagwozdke heh.
U nas dzisiaj od północy 6 karmień! No masakra jakaś... nie wiem co się temu mojemu dziecku przedstawialo ale trwa to już tydzień, a mnie piersi już tak bolą, że szok. W dzień je tak 2.5-3 h a a nocy jak szalony.W końcu się udało...
-
Ja bym zastosowała soda + woda. Ten zestaw nie zaszkodzi a może pomóc. Polecony przez naszą super położna środowiskową. Jak boli to też paracetamol. Swoją drogą - czy dla takich dzieci nie można zrobić syropku niebędącego słodkim ulepkiem?
Tanda lubi tę wiadomość
-
Dolaczam sie do slabej nocy. Poranek od 4:30, nie spi do teraz, ale wesoly jest.
Melduje ze u nas podnoszenie glowy za rece na calego. Przewroty na boczki tez ida juz, tylko nie ma obrotu z plecow na brzuch, brak prob raczkowania
Wowka, nam zalecono tak jak Kattalinie jak jest taki odczyn, tez mielismy przy poprzednim szczepieniu.kattalinna, Wowka, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Ola cudowności
zazdroszczę smoczka. Mnie by się teraz przydał bo młodzież przedłuża drzemkę cyckiem w zębie. Ssanie zupełnie nieodżywcze
JS, Ty o obrotach z pleców na brzuch - nas ciągle nie ma z brzucha na plecy. Chyba już tylko Bożenka została na tym brzuchu sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 08:39
-
No dobra, panicz usnął.
Napaciałam wodą z sodą. Szczepienie w udko, na brzuchu chętnie leży, więc chyba nie boli aż tak bardzo. Zobaczymy co będzie się działo później, syrop w pogotowiu.
Basiula, Ola słodko śpito już nowe włoski?
Oszaleję. Mąż umiera. Ma katarek, oj oj oj. Chyba na rączki go wezmę, włączę okap i polulam. Cienkim głosikiem prosi o rosołek. Skąd mam mu do cholery wziąć rosołek?!Patk, Katy, Sela, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nie jestem pewna, ale chyba była tylko jedna pobudka
O 1:15 Zosia trafiła do naszego łóżka na karmienie i tak już zostało. Następne co pamiętam to widok poruszających się małych rączek gdy otworzyłam oczy o 5:45
Kamcia, jak tam Twój dostęp do mediów? Wczoraj o 22 u mnie internet przestał działać i tak mu zostało
Patryczek jako mały model cudowny!
Majowa, nigdy wcześniej nie słyszałam o tym mleku, ale zainteresowało mnie. Nie znam się na składzie, zwróciłam uwagę tylko na brak cukru, zastanawia mnie zapis „tłuszcze roślinne” w składzie – czy to może być olej palmowy?
Jeśli kusi Cię wypróbowanie to na ceneo widziałam, że na stronie innej niż u producenta można zamówić to mleko za 24,5 zł już z wysyłką.
Sela, cieszę się że spacery w wózku zaczęły się Wam tak pięknie układać. Dajesz też nadzieję, że po noszeniu w chuście jest jeszcze możliwy powrót do gondoli. U nas ostatnio spacery trwają po 20 minut bo potem płacz, mam nadzieję, że to minie.
Ilości nocnych karmień współczuję.
Pochwal się koniecznie efektami szydełkowania
Patk, jak Wam minęła noc? Mam nadzieję, że trzymanie kciuków dało efekty
Powodzenia na bioderkach.
Wowka, współczuję problemów z usypianiem, pewnie szczepienie się do tego przyczyniło, wierzę że to jednorazowe. Biedny Skrzacik, oby woda z sodą pomogła.
Dla mężczyzn katar jest śmiertelny, rzadko zdarza się facet, który przechodząc go zasługuje na naklejkę „dzielny pacjent”, więc współczuję Ci obłożnie chorego męża i życzę morza cierpliwości.
Mama32, cieszę się że Malutka tak dobrze zniosła szczepienie oraz że Wam obu służy rozszerzanie diety
Oleńka śliczna
J.S, gratuluję nowych umiejętności, ostatnio idziecie jak burza, widać Igorek musiał poczekać na swój moment. Z obrotami plecy-brzuch i raczkowaniem też tak będzie
Kattaalinna, Bożenka nie jest sama – Zosia miesiąc temu się przekręcała, a potem tak jej się spodobało leżenie na brzuchu, że od 3 tygodni nic.
Zosia od ciągłego ciumkania paluszków na tych najbardziej eksploatowanych ma suchą, szorstką skórę – czym mogłabym to posmarować?
Kupowałyście śpiworki do wózka? Jeśli tak to gdzie?
kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda, ale Zosia przynajmniej robiła przewrotki, mój leniwiec tylko dupką czasem rusza, chociaż ostatnio główna pozycja to na spadochroniarza. Mój mąż zasługuje na naklejkę
nawet kiedyś ode mnie taką dostał (miałam drukarkę do kodów w pracy, obudzi też się dało
)
Do smarowania paluszka przychodzi mi tylko do głowy jakiś olej spożywczy, bo to i tak do brzuszka trafi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 08:58
Mała Matylda lubi tę wiadomość