Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c581a5bc253.png
Hoope, jaka czuprynka, a udko jakie dorodneKaty, Fatalita, Patk, Nynka, kattalinna, D_basiula, Wowka, Mała Matylda, Sela, Kabełka, pawojoszka, MonikaJ, Hoope, Cola87, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy, nie wiem czy gratulować czy współczuć
ale chyba na razie gratuluję, ciesz się póki co
mnie ząbkowanie nie cieszy, mnie męczy i doprowadza do szału. Mam dusz tych jęków i dobija mnie, że nie mogę tego przejść za nią. Mam tylko nadzieję, że po tej drugiej jedynce będzie trochę przerwy.
Pytanie za sto punktów: jaki jest sens żelu na ząbkowanie u takiej małej istoty? W sensie zgodnie z zaleceniami, żeby wmasować w dziąsło. U nas nie ma szans, od razu mi zlizuje z palca. Ale wodny gryzak z lodówki się sprawdza.
Kwiatkowa, podzielam opinię Hoope w temacie narzeczonego.
Mała Matylda, też uważam, że z tą rodziną jest coś nie tak. Dobrze, że małżonek myśli jak ja, nie oni.
Fajne chłopaki. Bożenka dopisuje się do udkateam
Ps. Sernik wyszedł ekstra. Nie jadłam ale widziałamteraz bezpiecznie się mrozi
Katy, Mała Matylda, Hoope lubią tę wiadomość
-
Kwiatkowa i ja podpisuje sie pod slowami Hoope!!! A Patryczek cudny
Ola tez zlizuje ten zel mi z palca. Najlepiej na spiaco. Jak na razie 2 jedynki jeszcze nie czuje.
Jutro ostatni dzien masazy w przyszlym tyg pojdziemy do ortopedy na kontrole.
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
J.S, u nas też zwykle marudzenie zaczyna się zaraz po przebudzeniu, ewentualnie po kilku minutach. Dzisiejsza sytuacja to wyjątek, nie liczę na szybką powtórkę
Udka prezesa zacne, widać że dziecko nie głoduje
Kwiatkowa, jaki słodki Patryczek
Żelu na ząbkowanie też próbowałam użyć i skutek był taki sam jak u Was.
Hoope lubi tę wiadomość
-
JS, wyrazy współczucia z powodu babci. I nieprzespanych nocy. Mam nadzieję, że niebawem się to odmieni. Jaką spacerowkę teraz kupujesz i co było nie tak w poprzedniej?
Hoope, prezes mięsisty, oj nabitychyba śmietaną go karmisz, a nie mlekiem
Po szczepieniu. Skrzat dzielny, jak zwykle, ruchliwy, jak zwykle.
Waga 6750g w pieluszce, wzrost 68cm. Zębów nie widać na horyzoncie.
Teraz wyduldał całe mleko i padł spać. Oby nic się nie działo.
A ja mam jabłka do przerobienia. Mateńko, czy to już skłonności masohistyczne?Mała Matylda, kattalinna, Kwiatkowa24, Hoope, Fatalita, Nynka lubią tę wiadomość
-
Katy gratulujemy ząbka!!!
Cholercia tak piszecie o tych zębach, że aż mi się dzisiaj śniło, że mój Leo miał na dole opuchnięte dziąsełka i coś się szykowało heh
Hoope no Prezes ma cuuudne udeńka
Kwiatkowa cóż za piękne oczka :***Katy, Hoope lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyMała Matylda a słyszałaś wcześniej o Mami lac? Ciekawa jestem co to za mleko.
Kamcia jakie kapsułki z omega masz? Ja biorę pregna plus z dha ale teraz mało kp to chyba przydałoby się dawać coś dziecku.
Chłopaki cudne
Kawiatowa synek ma piękne oczkapodobne do Patryka Kamci, on ma takie głębokie,dorosłe spojrzenie.
Otworzyłam paczkę pampersow, które dostaliśmy. Nieudane jak rzadko, po 2h cały wkład się jakby zsunął do środka pieluszki i jest tam napompowany, że mam wrażenie że już nic nie zmieści. Nie ma to jak dada,chula całą noc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 15:00
-
Sela, moja niemobilna zupełnie, to przynajmniej zębem nadrobiła
Basiula, też jeszcze nie czuję drugiej, ale jest białe tam no i znowu zaczęły sie bańki ze śliny, obie rączki do buzi itp. Także stawiam, że to to.
Hoope, szydełko dla mnie. Wydłubię sobie mózg przez uszy...Sela, Hoope lubią tę wiadomość
-
Zależało mi na wersji bez wit d bo daję vigantol a więc więcej jednostek
Kupuję online w doz(bo mam aptekę w bloku) i wtedy kosztuje 24zl
Jest wersja z wit d
Są też inne, w syropach, tranWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 08:14
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Jest nasz zimowy kombinezon
Cudny
Zaraz normalnie się pochwalę
Odbierala go koleżanka męża, dawała mi 50zl więcej za niego. Chciała dla osmiomiesiecznej siostrzenicy(podobno idealnie leżał)
Nawet model wstał
Idealny
Tzn kilka cm zapasu w nogawkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e9ef54e1aa6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e8f06ecbd8f.jpg
To i kurtkę pokaże (nosił ja roczniak zeszlej zimy hihi)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60823820762b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 15:28
kattalinna, Wowka, Katy, Mała Matylda, pawojoszka, Sela, MajowaMamusia, D_basiula, Hoope, Fatalita, Cola87, Nynka lubią tę wiadomość
-
Wowka, byla bardzo ciezka, ogolnie chcialam chowac spacerowke do bagaznika, ale nie bylo to mozliwe z moja bo byla zbytciezka i duza, musialam odpinac siedzisko i osobno stelaz. Trzymalam go na klatce, ale juz mi sasiad ubrudzil jak wychodzil z piwnicy. Ogolnie byla dosc ciasna, a moje dziecko jest spore i bylo mu niewygodnie zdecydowanie.
Zainwestowalam w quinny zapp flex plus i dzis zaliczylismy spacer. Moje dziecko ma mase miejsca, jest oczarowany i cudnie mu sie lezy, a matka zachwyconaFatalita lubi tę wiadomość