Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dopochwowe dokladniejsze, dlatego zawsze tez takie miałam, tylko wczoraj zrobiła usg chociaz nie musiala i zrobiła przez brzuch. W sumie fajne uczucie, ze juz przez brzuch cos widać.
-
Musiałam opuścić na chwilę forum chociaż i tak dużo się nie udzielała. Każda tragedia każdej z Was zabijała mnie totalnie.
Miałam wizytę po omdleniu było serduszko bilo miarowo. jutro mam wizyte i swojego gin ale powiem wam że wszystkie dolegliwości ustały. nic. zero. brzuch nie ciągnie. cycki nie bolą,
Boję się okropnie. wiem tyle razy pisalyacie żeby nie popadać w paranoję no kurde nie da się. jutro o 9 będę już po wizycie. nie macie pojęcia jak się boję chyba nie zasnę....
siostra się że mną śmieje że jak mam tak wyglądać przed każdą wizyta to ta ciąża będzie strasznie nerwowa.
mialyscie tak że ok 9 tyg dolegliwości przeszły? i nie dają tak bardzo w kość? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja znowu ciężka noc miałam przez te sny śpię po3-4 godziny wysusze się i nijak zasnąć nie mogę. dziś na 16:40 dobrze że mam trochę zajęć w domu bo bym osiwiala do tego czasu.
u mnie tez dolegliwości ustały od niedzieli wczoraj tylko podbrzuszu zakulo parę razy w ciągu 15 minut, bol piersi i mdłości przeszły. mam nadzieję że nie jest to zły znak przed wizyta.
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzień dobry
Mi od dwóch dni już tak nie dokuczają mdłości, dopiero po południu, ale cała reszta jeszcze trwa. I bardziej pobolewa brzuch. Zresztą zaczyna być widoczny także rano, nie tylko gdy jestem wzdęta jak balon wieczorem.
Za to zasypiam jak facet. W momencie gdy głowa poczuje poduszkę, film mi się urywa Pomimo głupich snów. Mam co noc. Wszystkie koszmary świata.malwka08 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
dzisiejszy był koszmarny. jakoś nie miałam ani razu dobrego snu same jakieś straszne. poza ciąża nigdy snów nie zapamietywalam a z ostatnich tygodni do tej pory pamiętam. masakra. a w internetach piszą o jakichś erotycznych hehehe może jeszcze przede mną. dzisiaj mi się babcia śniła która od 9 lat nie żyje. leżała w masce tlenowej w kostnicy, chciała coś powiedzieć ale nie mogła, trzymałam ją za rękę i mówiłam do niej, uspokajalam. obok na łóżkach jeszcze kilka osób tak leżało w podobnym stanie. nosz kurczę obudziłam się około 2 i tak już nie zasnelam do rana
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Cześć dziewczyny,
Do szału doprowadzalo mnie forum w ostatnich dniach, żadnego posta dodać nie mogłam wrrrrrrrrrr
Czytałam, że kolejne straty się pojawiły bardzo współczuję, ale wierzę, że w końcu każda z nas będzie cieszyła się zdrowym maluszkiem....
Gratuluję pozytywnych wiadomości - niby rodzimy w jednym mieisącu a część dziewczyn już na prenatalne idzie, część zaś dopeiro serduszko widzi. Ja sama już nie mogę się doczekać 24.10.na szczęście czas bardzo szybko mi leci, więc jest git
Brzuszek mam już widoczny - wiaodmo, nie jest to gigant ale po.prostu widać, że coś tam się dzieje w każdej ciąży pojawia się coraz szybciej - w drugiej miałam widoczny w 11tc a teraz po.skonczonyvh 9. Ciekawa jestem jak z ruchami będzie, z córką czułam w 18tc z synkiem.pocuzlam w 16 tc teraz liczę na jeszcxe szybciej już teraz czuje takie charakterystyczne smyranie w brzuchu, ale nietstey to na pewno nie maluszek, jescze za mały.
Heh to sobie popislaam
Miłego dnia dziewczynyJagna 15.04.2018 -
nick nieaktualnyCo do snow sie zgodze ja dzis w nocy wstalam i poszlam do kuchni po pudelko z chusteczkami bo maly kichnal tak ze az zielone gile mu wisialy wchodze do pokoju a syn spi? Nic mu nie wisi nikt nie kicha i stoje i mysle po co mi te chusteczki?
Ogolem dosyc realne te sny, glownie koszmary nie wiedziec czemu..
Mowilam wam ze wykrakalam sobie znowu mdlosci? Od wczoraj tragedia. Slabo mi w glowie sie kreci, smierdzi wszystko i wymiotuje jak kot. Przed chwila zjadlam miseczke zupy z cieciorki. I umieram co chwile nad wc. A smierdzi mi mydlem wszystko. Bleee
Ogolem mowiac mam zly tydzien co sie dzieje gdy maz nie zostawi ci samochodu? leje caly tydzien, naginasz na drugi koniec miasta- codziennie. Do tego dochodzi wichura 100kmh a w drodze z przedszkola mpknoesz tak ze majciochy nawet mokre a co gdy sMochod jest? Slonce! Cieplo! Sucho!MamaDi lubi tę wiadomość
-
Właśnie chciałam powiedzieć,że przechwaliłam i już więcej nie napiszę, że jest lepiej, dopóki nie będę czuła się dobrze przez tydzień. Weszłam do kuchni, poczułam zupie ogórkową i ogórki małosolne i przeżyłam armagedon.
Sny erotyczne też mam. Szkoda, że tylko sny, nie przekładają się na real, jestem seksualnym lodowcem.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dawno mnie tu nie było. Cieszyłam się że to w końcu pierwsza ciąża bez wymiotów a tu bach! Jadę do pracy autem, nie mam gdzie zjechAć a tu już sie zbliza, więc torbA pod brodę i wymiotuję prowadząc LEVEL EXPERT! Choc nikomu nie życzę. Codziennie od ranA do wieczora mnie mdli ale to i tak rarytas w porównaniu z poprzednimi ciążami! Czy my musimy tak się męczyć?
Witch15, Friend lubią tę wiadomość
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm