Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
oj mnie tez czeka rozmowa w pracy...narazie jeszcze mam urlop...nowa dyr prosiła abym ewentualnie dała wczesniej znać, że nie wróce, pewnie miała na myśli wychowawczy...planuje powiedzieć jakoś w połowie października by moja zastepczyni została...
-
Idę prywatnie, bo nie mam wskazań na nfz.
Nad pappa się zastanawiam, raczej samo usg a jak coś wyjdzie nie tak to wtedy zrobię też krew. Pappa to w zasadzie tylko statystyka, nie mówi jasno czy dziecko ma wadę czy nie. Porozmawiam z lekarzem w trakcie usg czy widzi sens, czy sobie darować.Matylda
-
Cześć dziewczyny,
Mnie jeszcze czeka rozmowa w pracy ale wpierw dowie się najbliższa rodzina .
Ja jak na razie na l4 nie wybieram się ale myślę że po nowym roku będzie mnie coraz mniej w pracy. -
J.S wrote:Dzieki dziewczyny!!
Musialam sie zapytac, bo do wizyty bym oszalala Dzieki bardzo. We mnie szatan wstapil, jestem taka nerwowa ze masakra, do tego nic mi sie nie chce robic. Nawet obiadu dzis nie gotuje, tylko zamowieCukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
Hej słoneczka !
Ja chyba zrobię zwykłe usg prenatalne, bo czytałam, ze badania na które byloby mnie stać to tylko statystyki, będzie co będzie dzidzie i tak chcę urodzić i mam nadzieję, ze będzie słodka i zdrowa -
Ucielo post!
Chciałam się zapytać jakie macie usg, dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?
Ja wczoraj na wizycie miałam usg przez brzuch i byłam zdziwiona czy to nie za szybko -
Bobo ma 1 cm, serduszko bije i wychodzi z usg 7t0d ☺ najbliższe dwa tygodnie bedzie rozstrzygajace czy bobo sie utrzyma dlatego duzo leżenia, odpoczywania i pelno tabletek jem... ehhh mam nadzieję że wszystko ok będzie bo widok tej malej fasolki byl cudowny.. juz je kocham nad życie
Katka., Fatalita, malwka08, Feeva, Hoope, Friend lubią tę wiadomość
-
Malwka, a bylo wszystko widac?
Caly dom posprzatalam, zostala mi tylko do umycia lodowka ale to jutro, bo od schylania i mycia podlogi rozbolal mnie troche kregoslup i nie chce sie forsowac. Wieczorem bede gotowac na jutro barszcz ukrainski, strasznie za mna chodzi -
J.S. ponoc bylo widac i mierzyla tętno płodu. Ogólnie nie miałam mieć na tej wizycie udg, ale jednak szybciutko zrobiła i było w porządku. Teraz czekam do 31.10 na prenatalne.
-
J.S wrote:Doti, gratulacje ❤️ A dlaczego dwa tygodnie rozstrzygajace? Plamisz czy jaki powod?
Wszystko bedzie dobrze, chociaz ten lek jest straszny.
Juz teraz przestałam plamic, ale półtora tygodnia temu tak i krwiaka mam nadal.. ogolnie 9t jest ciężki bo łożysko juz samo wszystko ogarnia, macica odpowiednio przygotowana jest i to przy zagrożonej u mnie ciąży to byc albo nie byc..
Dobrze że lekarz jest szczery ze mna i nie.robi zludnej nadzieji... ale strach jjest duzy.. bardzo duzy. Kontrola kolejna za 2 tygodnie ☺