Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny byłam dziś na usg i jest dzidzia i serduszko! Maluszek ma ponad 8 mm, a serduszko bije 120 ud/min i nawet go posłuchałam. Niesamowite doświadczenie! Wszystko jest ok, troszke mi ułożyło gratuluje również udanych wizyt
malwka08, Sela, Feeva, Hoope, Katka., Friend lubią tę wiadomość
-
malwka08 wrote:Ucielo post!
Chciałam się zapytać jakie macie usg, dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?
Ja wczoraj na wizycie miałam usg przez brzuch i byłam zdziwiona czy to nie za szybko
Ja mam od początku przez brzuch Pierwszy raz w 6tc.Matylda
-
ja miałam dowcipnie wczoraj pierwsza wizyta nie słyszałam serca tylko widziałam i wykres mi pokazała pani doktor mówiła że są nowe badania że ta głowica może źle wpływać na rozwój płodu i do chyba 8 tyg nie powinno słuchać bicia serca
czytałam już kiedyś o tym u mama ginekolog na blogu pisała o interpretacji usgkasiia_p lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
Feevaa nawet nie wiem, ile Okruszek powinien mieć teraz cm bo w poprzednich ciążach na tym etapie nie miałam usg. Koleżanka powiedziała ok 3cm. Może i to dużo, będzie mały paker albo pakerka w tatusia Mialam usg dopochwowo.
Co do kawy, to 1 dziennie z mleczkiem muszę wypić choć, jak wymiotowałam to nie piłam, bo mnie odrzucało.
Co do amorow to mi i T często siedzą w głowie, ale przy 3 dzieci nie zawsze jest czas i miejsce i czasem w głowie zostają a czasem, jak nastolatki urwane ze smyczy. Aż wstyd -
Doti podoba mi się ten entuzjazm i wiara, mimo wszystko, tak trzymać
Coś ta środa 18 będzie ważna dla wielu, planuję wtedy usg genetyczne...
Ja też mam dopochwowe usg u obu lekarzy. Jest dokładniejsze ale najważniejsze, tylko tak da się ocenić szyjkę macicy i całą resztę w obrębie budowy kobiety.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hej dziewczyny
Ja już dzisiaj po lekarzu, nawet na USG się załapałam...
TSH mam za wysokie bo az 4,93 i od razu do endokrynologa, wizyte mam na jutro.
Z dzidziusiem wszystko ok, ma już 1,8 cm i serducho pięknie bije Ale lekarz nie dał mi jeszcze posłuchać, bo twierdzi, że za wcześnie na słuchanie - to szkodliwe dla bąbelka.
USG genetyczne mam 30 października i jak na razie to moja najbliższa wizyta, nie licząc endokrynologa.
Trzymam kciuki za wszystkie najbliższe wizytyHoope, malwka08, Katka. lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
nick nieaktualny