Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A bierzecie stale duphaston? Ja mam brać 2x1 ale sama biore 3x1.
Do tego magnez, kwas foliowy 15mg, witamina D 2000j. , omega 3-6-9 1000j. i co 2 dni lactovaginal na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny no dzisiaj bbf już działa lepiej
My już po poglądzie i u Okruszka wszystko dobrze. Ma 3 cm no i nadal ciąża pojedyńcza ufffff Plamienie pewnie po seksie, bo nic złego się nie dzieje. Usmialyśmy się z koleżanką, że stara matka 3 dzieci i 4 w drodze, a głupoty w głowie
Teraz siedzę z T w pracy i pijemy kawkę na rozruch.
Hoope, Katka., KateKum lubią tę wiadomość
-
JustaFin kawał dzieciaka jak na 9 tydzień U mnie w 8+6 miało 2,11cm i myślałam, że jest duże Gratuluję
Ja po seksie nie plamię, ale chciałabym częściej mieć na niego ochotę A przez te mdłości wcale mi się na amory nie zbiera
Zazdroszczę kawy, mnie odrzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 11:06
-
Noo 3 cm w 9 tygodniu to duuuży człowiek Feeva Twoje też niemałe Aczkolwiek realne pomiary będą dopiero na usg genetycznym, bo teraz to jest tak pi razy oko.
Co ja robię. A co ja mogę robić. Jem drugie śniadanie...❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Te wyniki mnie wykoncza, ciagle jakis stres, bo to nie w normie, to zle. Osiwieje do wizyty. Dzisiaj zalatwilam papiery do pracy bo pracuje w niemczech i musialam postarac sie o zakaz. Bylam dzis w galerii fajne spodnie dresowe kupilam, zobaczylabym wiecej ale mnie mdlilo i musialam wyjsc
-
J.S wrote:Tanda, dzieki! Myslalam ze mam toxo teraz, tzn ze wlasnie przechodze infekcje i musze sie pilnie skontaktowac z lekarzem. Rozyczka igg wyszla mi dodatnia, to chyba ok?
Katka, super zdjecie. Lekarz sam zrobil ci 3d? Rewelacja, cudne maluszki ❤️
Lunatri, bardzo mi przykro... co sie stalo?
Wynik dodatni jest powyżej 0,6 a ty masz nie 0,7 tylko 0,07 czyli mniej niż 0,1 Czyli wynik ujemny
Przeciwciala w kl. IgM 0,070
Wynik ujemny <0,50
Wynik watpliwy 0,50-0,59
Wynik dodatni 0,60 i powyzej
Matylda
-
J.S wrote:Czesc dziewczyny
Ja odebralam wyniki tsh kurde norna jeat od 0,359-4,92 a ja mam 0,576 za malo chyba nie?Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
J.S wrote:Czesc dziewczyny
Ja odebralam wyniki tsh kurde norna jeat od 0,359-4,92 a ja mam 0,576 za malo chyba nie?
Ja mam teraz 0,5 a mimo to endo nadal kazał mi łykać euthyrox na zbicie.
Powiedział, że za niskie tsh jest dużo bezpieczniejsze dla dziecka niż za wysokie i lepiej je utrzymywać na takim poziomie.
Matylda