Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A bierzecie stale duphaston? Ja mam brać 2x1 ale sama biore 3x1.
Do tego magnez, kwas foliowy 15mg, witamina D 2000j. , omega 3-6-9 1000j. i co 2 dni lactovaginal na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
no dzisiaj bbf już działa lepiej
My już po poglądzie i u Okruszka wszystko dobrze. Ma 3 cmno i nadal ciąża pojedyńcza ufffff
Plamienie pewnie po seksie, bo nic złego się nie dzieje. Usmialyśmy się z koleżanką, że stara matka 3 dzieci i 4 w drodze, a głupoty w głowie
Teraz siedzę z T w pracy i pijemy kawkę na rozruch.
Hoope, Katka., KateKum lubią tę wiadomość
-
JustaFin kawał dzieciaka jak na 9 tydzień
U mnie w 8+6 miało 2,11cm i myślałam, że jest duże
Gratuluję
Ja po seksie nie plamię, ale chciałabym częściej mieć na niego ochotęA przez te mdłości wcale mi się na amory nie zbiera
Zazdroszczę kawy, mnie odrzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 11:06
-
Noo 3 cm w 9 tygodniu to duuuży człowiek
Feeva Twoje też niemałe
Aczkolwiek realne pomiary będą dopiero na usg genetycznym, bo teraz to jest tak pi razy oko.
Co ja robię. A co ja mogę robić. Jem drugie śniadanie...❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Te wyniki mnie wykoncza, ciagle jakis stres, bo to nie w normie, to zle. Osiwieje do wizyty. Dzisiaj zalatwilam papiery do pracy bo pracuje w niemczech i musialam postarac sie o zakaz. Bylam dzis w galerii fajne spodnie dresowe kupilam, zobaczylabym wiecej ale mnie mdlilo i musialam wyjsc
-
J.S wrote:Tanda, dzieki! Myslalam ze mam toxo teraz, tzn ze wlasnie przechodze infekcje i musze sie pilnie skontaktowac z lekarzem. Rozyczka igg wyszla mi dodatnia, to chyba ok?
Katka, super zdjecie. Lekarz sam zrobil ci 3d? Rewelacja, cudne maluszki ❤️
Lunatri, bardzo mi przykro... co sie stalo?
Wynik dodatni jest powyżej 0,6 a ty masz nie 0,7 tylko 0,07 czyli mniej niż 0,1Czyli wynik ujemny
Przeciwciala w kl. IgM 0,070
Wynik ujemny <0,50
Wynik watpliwy 0,50-0,59
Wynik dodatni 0,60 i powyzej
Matylda
-
J.S wrote:Czesc dziewczyny
Ja odebralam wyniki tsh kurde norna jeat od 0,359-4,92 a ja mam 0,576 za malo chyba nie?ja miałam podobny wynik i mówiła ze może być
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
J.S wrote:Czesc dziewczyny
Ja odebralam wyniki tsh kurde norna jeat od 0,359-4,92 a ja mam 0,576 za malo chyba nie?
Ja mam teraz 0,5 a mimo to endo nadal kazał mi łykać euthyrox na zbicie.
Powiedział, że za niskie tsh jest dużo bezpieczniejsze dla dziecka niż za wysokie i lepiej je utrzymywać na takim poziomie.
Matylda