Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Kaskada, Barbary ulubione miejsce na kupę. Ewidentnie sprzyja jej perystaltyce jelit
do tego stopnia że zabrakło nam odzieży na zmianę więc należało zakupić coś.
moja córka to moja krew-doskonale znajduje pretekst do zakupów
oczywiście jakby co chętnie spiję kawunie
Wowka, Katy, kattalinna, Mała Matylda, Kwiatkowa24, Hoope lubią tę wiadomość
-
Śpi ciągiem od 19:40...
Nie wytrzymalismy, zajrzalam bo na kamerce nie widziałam czy oddycha...
Pewnie przypadek-radar na kladaca się matkę z oczywistych powodów nie zadzialalale jeszcze radar na głód oraz nasze magiczne godziny:5 i 6
Ogólnie-dziec śpi, matka nie
Oczywiście godzina nieaktualna na zdjęciu
Podejrzewam że mam tyle samo km do patk co do j.s. ale wiem że nie o kilometry tu chodzibez szczegółów ale też pozegnalam pewne babole
Haha
Zdążyłam odłożyć telefonmąż już karmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 20:20
Hoope lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Godzina 4:20. Młody osobnik Rekina Dwuzębnego obserwuje swoją matkę przez szczeble, wydając odgłosy. Matka kamufluje się w pościeli przed młodym drapieżnikiem. Jej działania są skuteczne, Rekinu oddala się i zapomina o ofierze.
Godzina 6. Młody Rekin ponawia swój atak. Zmienia taktykę, budzi się w ciszy, namierza matkę i atakuje ciężarem spojrzenia. Stara, zmęczona matka nie zdążyła się skamuflować, więc atak jest na szerszą skalę. Rekin przekracza swoje terytorium wyciągając płetewki w stronę ofiary.
Młode Rekina Dwuzębnego jest krzyżowką genetyczną z rannym ptaszkiem, dlatego wbrew naturze atakuje swą matkę.
Czytała Krystyna Czubówna.
Gdzie kawa, dużo kawy, ja chcę kawy. Z Wami kawy, sama kawy, dzban kawy.
Patk, nie wiem dlaczego, ale kompilacja słów kupa i kaskada, bardzo mnie bawiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 07:00
J.S, Nynka, Cola87, Sela, Katy, Feeva, kattalinna, Patk, Mała Matylda, pawojoszka, MajowaMamusia, D_basiula, jangwa_maua, Hoope lubią tę wiadomość
-
noc ogólnie dobra
tylko mój dzieć (ten akurat) nie przestawił sie wraz ze zmianą czasu i pobudka o 7
jak zasnął 19:40 tak spał do 7 z pobudkami o 1:30 na mleczko, o 4:45 na mleczko oraz o 6 (ta nasza magiczna godzina), tata ululał ugłaskał w kilka minut
noc w swoim pokoiku zaliczona
wstał jednak o 7 wyspany więc nawet nie było mowy o braniu do łózka
ide po drugą kawunięCola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cola 87 jakies 40 min mam do Bielska.Ostatni raz tam bylam w poradni cukrzycowej z synem jak bylam w ciazy czyli ponad 6 lat temu.
CHWALIMY SIE MAMY I MY ZABKA.
Przebila sie dzisiaj pierwsza jedyneczka dolna prawa bardziej ja slychac pod lyzeczka niz czuc palcem ale jest.kamciaelcia, Katy, Fatalita, Sela, Mała Matylda, Kwiatkowa24, pawojoszka, kattalinna, D_basiula, Cola87, Nynka, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Nie bylam nigdy w Katowicach wiec byłaby okazja do zwiedzenia :p
Kamcia to dobrze, ze nocka udana, oby tak dalej
U nas tez noc ok, Kamcio jeszcze spi :o Odpukac przestal juz tak jeczec i plakac przez sen...
Wowka, Twoja historia z Rekinu bardzo mnie rozbawila :p Ciebie pewnie mniej xdSela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Cola87 wrote:Dziewczyny to może jakiaś kawka na południu?
Ja jestem z Bielska-Białej
Cola87 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Katowice to dla mnie drugi koniec świata
U nas z tą mamą właśnie bardziej chodziło mi jak u Katy i Majowej, "ta mama" w kontekście negatywnym. Mi jest przykro wciąż to słyszeć.
Z mężem to co innego
D basiula, my byłyśmy u fizjo i uspakajam ja Cie - nasze dzieci mają jeszcze czas.
Wiki dopiero zaczyna trzymać stópki i przewraca się na boki powoli - dopiero teraz.
Wowkapełzający Rekinu adorujący skarpetki mamy
"W stopę Cię ucałuje droga Matko, bo w dłoń jeszcze nie sięgam" :*
Berbecia gratuluje zęba!
Myślę, że u nas też już tuż tuż, bo inaczej trudno mi będzie usprawiedliwić okropny humor Wiki trwający całe popołudnie i noc. Straszny płacz
Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Barbara będzie bezzębna
żadnych oznak zębów. Może i dobrze... Nie będzie co miało się psuć.
Wowka - faktycznie kupa w kaskadzie brzmi interesującoi ja jestem wielką fanką Krystyny Czubówny!!! Także w Twoim wydaniu.
U mnie dalszy ciąg irytacji z powodu tej Huli Kuli...Wowka lubi tę wiadomość