Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chciałam powiedzieć że u nas nie ma problemu z usypianiem ale z za krótkim snem. Chociaż żre i zasypia. A wieczorne zasypianie to cycuś, kładę do łóżeczka, włączam utulanki i karuzelkę, po 15 min zasypia sama.
Tylko dlaczego te pobudki co 2h. Chociaż dzisiaj była np super noc, bo 4h bez przerwy. Aż się obudziłam sama.
A przyznam się co wtedy kupiłam...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0f495d6f807.jpg
Na zimę w sam raz.
A Sela jak krzesełko? Zadowolona? My też sadzamy chociaż bardzo krótko bo u nas rozszerzanie jeszcze takie delikatne i skromne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 11:31
Cola87, Sela, Mała Matylda, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nie pociesze Was bo u mnie wszystkie okresy po porodzie sa mega obfite
Wszystko ciagle brudze...
U nas przy ubieraniu tez placz, usypianie w ciagu dnia chyba gorsze niz wieczorem..Ale i tak bywało gorzej jak mial np te 3 miesiace xd
Ja karmie w lezaczku, krzesełko chyba jednak jeszcze nie dla nas bo zjezdza pomimo pasowNynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie straszcie tym okresem. Kurde, a ja w domu ani jednej podpaski. Chyba muszę kupić na zaś, bo jak w końcu dostanę to pewnie i mnie zaleje...
Patk jestem zadowolona z krzesełka. Nie takie duże jak myślałam. Dzisiaj był pierwszy w nim posiłek i ładnie siedział nic nie zjeżdżał. Chyba w tym krzesełku to nawet nie ma jak zjechać jak się podopina i ta tacka też trzyma. Naprawdę fajne
Mój dzieć właśnie spał 2.30h ! Szok, a w noch do 2 ciężko dobić. Ale obudził się mega głodny, bo zaraz ryk i cyc.
Idziemy zaraz na spacer, bo ładna pogoda.Patk, kattalinna lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, Patk z tym, że krzesełko nie jest duże chodziło mi, że nie wygląda jak te wielkie kloce co są czasami w sklepach rozstawione.
Jeny ale czy zmieści się dwulatek, nie mam pojecia, bo nie mam dwulatka żadnego pod ręką. Ale wydaje mi się, że tak. Dzisiaj będę w odwiedzinach u dwulatka, to aż go zobacze dokładnie i dam znać. Serio dawno nie widziałam dwulatka.
Kamcia piszesz, że nie powinno się dawać wywaru na mięsie, a to samo mięso też dopiero po roczku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 16:03
kamciaelcia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...