Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Feeva super że nic poważnego się nie stało.
My właśnie wyszliśmy z dyżuru bo Ula bardzo kaszle ,nic poza tym ale ten kaszel okropny a znając moje szczęście wolałam dmuchać na zimne no i się okazało zapalenie oskrzeli ,chcieli nas nawet na oddziale zostawić ale póki co naradzie wracamy do domu na rosołek -
Aż mi serce stanęło! Dobrze, że wszystko w porządku :* tulki dla Mani :*
Dla Ulki też, zdrówka :*
My wracamy. Wikusia przekochana, chłonęła wszystko z zainteresowaniem, komunikatywna, uśmiechnięta, cudowana. W dosadny sposób komunikuje swoje niezadowolenie i obdarza uroczym uśmiechem gdy jej jęki zostają rozszyfrowane, a prośby spełnione.
Obecnie rozpływam się w miłości do mojej córci
D_basiula, Katy, Wowka, kattalinna, Kwiatkowa24, Mała Matylda, amygdala, Sela lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Feeva całe szczęście że wszystko ok. Uściski
Pawojoszka zdrówka dla Ulibidulka
U babci dziś burak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 17:00
kamciaelcia, Wowka, Katy, kattalinna, Kwiatkowa24, Cola87, pawojoszka, Mała Matylda, Feeva, Hoope, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj burak z jablkiem i tez nawet smakował:p
Feeva, dobrze, ze wszystko ok
Pawojoszka, szybkiego powrotu do zdrowia :*
My bylismy przed chwila na 15minutowym spacerze, w sumie to nie jestem zla z takiego obrotu sprawy bo zdazylam zmarznac trocheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 16:37
pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
U nas dynia dodatkowo i trochę kaszy jaglanej. Co prawda bardziej ją interesowało to co my mieliśmy na talerzu, a właściwie mięsko
Dynia już dawno zaakceptowana ale burak dziś to hit. A i baaaaardzo lubi pasternaka. Aż było darcie że za wolno podajemy.
W ogóle jak Wy robicie te zupki? Ja jestem na etapie dan jednoskładnikowychWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 16:19