Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak idealnych wyników to ja nie miałam nigdy
Morfologia super
Crp super
Ba!!profil lipidowy super
To czemu mózgu mi brak?
Poszłam z Patrykiem na bioderka(po ponad godzinnym siedzeniu w laboratorium)a bioderka jutro...
Dostałam tel że kończy się przegląd mazdy...no jak?przecież 24.11..
Przeglad do dziś, oc do 24, 14.przegląd a nie bioderka...
Muszę sobie zapisywać a i tak do apteki nie weszłam od kilku dni...
No i żeby tego było mało...wasze trzymanie kciuków a więc moje męki, zostały przedłużone o jakieś 2 tygodnie... -
nick nieaktualny
-
Cola za rzucanie młodej matce w twarz takich podejrzeń powinna być kara bezwarunkowego pozbawienia wolności . Kładzenie komuś do głowy podejrzeń ciężkiej choroby dziecka to kradzież najpiękniejszych wspomnień z początków macierzyństwa . Potem po setkach nieprzespanych nocy i tysiącach wizyt po niewiadomo jakich specjalistach okarze się że to tylko wyobraźnia a czasu już nikt nie cofnie zamiast cieszyć się dzieckiem i wypełniać album zdjęciami ,matka siedzi na necie i czyta jakie to straszne choroby może mieć dziecko i tylko dlatego że komuś kto nie posiada żadnej wiedzy medycznej coś się wydaje. Cola nie przejmuj się aż tak nie czytaj internetu pokarze filmik pediatrze i nie zakładaj najgorszego
MonikaJ, kattalinna, Hoope, Katy, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nynka to gratulujemy małej mendy
Cola na spokojnie, wiem łatwo mówić ale gdyby było coś nie tak to pewnie wcześniej by pediatra coś zauważyła. Ciesz się tymi pięknymi postępami! i nie czytaj tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:28
Nynka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
https://youtu.be/BWklqQyZiYc takie ruchy rączkami robi mój Adaś. Macie rację naczytałam się strasznie, nie mogę przez to spać, płacze. Dopatruje się nieprawidłowości tzn testuje moje dziecko. Mam już obsesję. Wiem że nie powinnam, ale jak ktoś zasieje niepewność, a człowiek się naczytałam to potem człowiek do głowy dostaje.
-
Cola mój Michaś też kręci nadgarstkami. Jak już np nie chce siedzieć w bujaczku to widzę ze na tyle się emocjonuje i kręci rączkami i nóżkami. Moja Julka też tak kręciła. Z czasem to zanikło. Pewnie, jeśli Cię to niepokoi lepiej skonsultować z lekarzem. Ale lepiej się za wczasu nie nakręcać, zapewne nie jest to nic co wykracza poza normy.
Dzień dobry -
Cola filmik widziałam. Wygląda to troszeczke inaczej ale podobnie. Ciężko to opisać ale wygląda to jakby wkręcał żarówki
Kręci rączką o 180 stopni.W chwili gdy się denerwuje cały się spina i kręci rączkami i stópkami. Julka robiła to tak samo jak Michaś. Kurcze no nie wiem lekarzem nie jestem i nigdy nie miałam kontaktu z autystycznymi dziećmi ale mam nadzieje że na podejrzeniach się zakończy.
Trzymam kciuki. A oprócz "kręcenia" coś Cie jeszcze niepokoi w zachowaniu syna? -
Cola zostaw te ręce w spokoju. Powiedz, czy patrzy ci w oczy jak do niego mówisz. Czy w ogóle Wasze spojrzenia się spotykają na dłużej.
Wowka witaj w moim świecie. I Fatalita. I Kattalinna. I reszta. Odkąd Prezes skończył 2 miesiące noce są tak samo nieprzespane. Moja mama twierdzi, że to nienormalne i jest na coś chory. Zatem, wszystkie mamy chore dzieci
Kamcia kciuki nadal zaciśnięte. O przeszczepie mózgu nie słyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 14:40
Fatalita lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Zerknij tu Cola.
https://youtu.be/GST5f7xEJ4g
Tu lepiej widać o jakie zaciskanie rąk chodzi. W jakich sytuacjach.
https://youtu.be/SJAOlo81bngWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 15:03
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
Cola87 wrote:Cześć, nie odzywałam się bo jestem totalnie rozbita, nie odniosę się nawet do niczego. Kontynuując historie z kręcenie i w nadgarstkach, machaniem to nagrałam filmik i wysłałam go dalszej ciotce która jest pediatra na noworodkach. Zadzwoniła i stwierdziła żebym pokazała filmik jutro na tym szczepieniu bo może być to niepokojące. Oczywiście poszperałem w necie i oprócz komentarzy że to normalne i dzieci tak robią z emocjito jest to też jeden z objawów autyzmu. Czuje okropny strach, zamiast cieszyć się jakie Adaś robi postępy, daje cześć, ćwiczy na czworakach akrobacje i próbuje raczkować, śmieję się pięknie itp. to ja teraz doszukuje się czy przypadkiem jakieś inne zachowania mogą na autyzm wskazywać. Nikomu nie życzę...mam nadzieję że jutro się coś więcej dowiem.
Napisz do mnie na PRV.
-
Dziewczyny oprócz tego u Adasia nic niepokojącego nie występuje, a przynajmniej nic co mi się wydawałoby podejrzane. Utrzymuje kontakt wzrokowy, odpowiada uśmiechem na uśmiech, daje cześć jak się wyciągnie do niego rękę itd. Tylko ponoć większość rzeczy przychodzi z wiekiem dziecka. Nie wiem, strasznie rozbita jestem, nawet nic dziś nie jadłam bo mam tak żołądek ściśnięty.
-
Zobacz te dwa filmiki. Chłopcy zaciskają jedną rączkę na przedmiocie który ich bardzo interesuje. Bardzo. Tak jak jak nic innego. Na Twoim filmie jest inaczej. Przynajmniej ja widzę różnice. Jest też normalna interakcja z Tobą.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤