WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten puch mnie rozczula :) taki element noworodkowy jeszcze.
    Moja zarzuca nogi i tak leży np.pod karuzelą. Ogólnie jak tylko czuje cos pod nogami to będzie kopać, nawet "stacje" uruchamiającą karuzele wali nogą od boku.
    Wczoraj jak ją wkładaliśmy do wanienki to nogami zahaczyla o wanienke i skojarzyło mi sie z pieskiem co wisi nad miską i nie chce kąpieli:)

Sela lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, wiem, że wszystkie macie rację ale już mi na mózg siada. Pewnie przez te dźwięki od świtu. Psychika mi już siada, naprawdę można oszaleć pod czegoś takiego, więc myśli różnego rodzaju uzasadnione poniekąd...

Próbka Bożenki w akcji: https://youtu.be/Gxq2bwfCSzU

Sela, Wowka, Hoope, kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość

age.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ogladnac te filmiki co wrzucacie nie cholercia nie umiem zalaczyc

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak zly dzien, tak bardzo zly, ze az mi slow brakuje.
    Kryzys mam. Moje dziecko jest nie do wytrzymania, od siedzenia samej wszystko mi sie juz we lbie miesza.

Kattalino, Matko Mendoliny, ogladalam bez dzwieku, mam czego zalowac? XD W wyciszeniu slodka Bozenka :D

Edit
    Wlaczylam dzwiek i wylaczylam, mam to samo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 15:30

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, bez dźwięku życie z Mendoliną byłoby prostsze... ;-)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Kattalina pociesze Cie moj klocunio ogarnal temat obrotu na brzuch tylko. No i do tyłu pelza...także ten :P

Moje dziecię wczoraj darlo sie do 24, jak znikalam z oczu wrzask i omomomo. Dzisiaj zostal usprawiedliwiony i wybaczone mu bo wyszła druga jedynka....i chyba widze dwójkę....zwariuje...

Js rozumiem Cie. Ja powiedzialam, że jak nie zaczne rozmawiac z doroslymi to psychiatryku witaj...

Sto lat dla Barbary!

Wiecej nie pamiętam

Patk, kattalinna lubią tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna potem usunac ten filmik z youtube? Bo bym wrzucila, a potem usunela :)

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna oglądałam z dźwiękiem i jak tylko Bożenka zaczęła piszczeć, tak mój Leo się rozpłakał, ale to wpadł w taką histerie, że nie mogłam go ogarnąć hehe ach ten kobiech śpiew, nawet faceta do łez doprowadzi :-P

kattalinna lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, można usunąć.

Sela, też tak czasem reaguję jak Leo ;-)

Nynka, mamafizjolog mówi, że z pleców na brzuch 6-7 miesiąc, w drugą stronę koło 9 nawet. Ta teoria mi pasuje bardzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 16:08

Nynka, Sela lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożena elegancko sobie radzi na brzuszku :) głos ma operowy proponuje już ją wysłać na koncert, żal żeby taki talent tylko garstka osób miała okazję posłuchać.

• Mama32 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy na spacerze w spacerowce. Myślałam że zaśnie ale gdzie tam, po 20 min ryk, co sie uspokoiła znowu do wozka i ryk. Wkoncu za trzecim razem w nosidelko. Tam tez źle. Oczywisciw była już dawno jej pora spania. Więc miała podwójny problem z zasnieciem. Masakra darla się jakieś 15 min póki nie weszliśmy do domu. Tam 3 min na rekach i spi.
    Z tym dzieckiem nigdzie sie nie da wyjść bo jest zawsze darcie.
    Dlaczego tym dzieciom tak sie wszystko odmienia.
    Jak juz nie raz uda się jej usnac w spacerowce tak potrafi nawet 2h spać ale od jakiegoś czasu znowu na problem ze snem w wozku, dlatego od 3 dni spaceruje w nosidelku.

A specjalnie wyszłam z nią na spacer wcześniej zeby właśnie spokojnie zasnęła po 2h aktywnosci. W ciche miejsce poszlismy zeby nic nie zaklocalo jej spokoju, to i tak źle. Nie wiem jak już jej dogodzić.
    Też mi już siada na łeb bo nie potrafię jej zrozumieć

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina ja oglądałam bez dźwięku ale widzę że Bożenka robi pięknie foczkę, spadochroniarza i widać że próbowała brzuszek od podłoża oderwać w pewnym momencie. Zobaczysz za niedługo stanie na kolanka itd. :) J.S. filmik można skasować z YouTube. Ja już ten z rączkami skasowałam.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina znam te dźwięki... czasami mam ochotę skoczyć przez okno, potem sobie uświadamiam że mieszkam na parterze...
    W ogóle przyznam się że czasami zakładam słuchawki na uszy XD mi pomaga XD

Dzisiaj z okazji półrocznicy było awokado, ktore spotkało się raczej z dezaprobatą.

A tu ona i my. W ogóle dzisiaj byłam z nią u dentysty. Chyba będzie dentystą XD
    Tzn ja byłam a ona patrzyła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 22:41

Nynka, Wowka, kattalinna, Cola87, Katy, Magda33, jangwa_maua, Hoope, D_basiula, pawojoszka, kamciaelcia, Sela, Feeva, Mycha666 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo kattalina mi też pasuje.
    A tak serio, to po pierwsze młody długo nie lapal tej trakcji, w końcu chwycił. Pediatra mówi, że rozwija sie prawidłowo. Więc ja wyluzowalam. Ma czas na wszystko ;)

Wasze dźwięki to nic ja mam cały dzień yyyyyyyyyyyyyyyyyy. I jak jest cisza to i tak mam w głowie ten dźwięk...

• Patk Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka polecam zagłuszanie słuchawkami :) potrafi działać cuda

Nynka lubi tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://youtu.be/zNs89hX5W5Q

Chyba sie udalo :D

Wowka, kattalinna, Patk, Katy, D_basiula, Hoope, kamciaelcia, kamciaelcia, Sela, Magda33 lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoję w korku i jak rozjadę tego mercedesa przede mną to Wasza wina, bo oglądam filmiki :D

Później się odezwę.

kattalinna, Patk, Hoope, Sela, Fatalita lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, yyyyyyyyy też mamy.

Patk, mieszkam na 4. ale mam siatkę na balkonie. Podobno dla kota ;-) muszę spróbować słuchawek.

Mam 34 minuty ciszy. Od 15 minut bujam bo już chciała wstawać. Może fo 17 spać, mama pozwala ;-)

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakt Baśka to będzie modelka! Chociaż modelka powinna polubić się z awokado :D słodka jest :) J.S. jaki śmieszek kochany, uwielbiam ten niemowlęcy śmiech ❤️

Patk, J.S lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo pieter. 3 pietro plus pietro z piwnicy, brak windy, 10 kilo dziecka, kurtki zimowe....niee
    Cbyba całą zime moje dziecko spedzi w domu.

‹‹ 1794 1795 1796 1797 1798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ