Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope muszę spróbować z tymi gołymi nogami na podłodze. Chciałam mu kupić rajstopy do raczkowania ale na miejscu były same damskie, różowe z pięknym jednorożcem albo księżniczka jakąś tam na tyłku. Już miałam brać, no bo to przecież po domu, ale jednak odłożył bo mąż by mnie zabił, a babcia posądziła o gender ;p
Magda33 chyba do pediatrycznego, tam ponoć jest jakaś pani dr Barbara coś na Cz chyba nazwisko ale nie pamiętam. A Ty u kogo byłaś i jakie odczucia po wizycie jak mogę spytać?
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za wsparcie i kciuki, jesteście kochane :* -
Cola87 wrote:Magda33 chyba do pediatrycznego, tam ponoć jest jakaś pani dr Barbara coś na Cz chyba nazwisko ale nie pamiętam. A Ty u kogo byłaś i jakie odczucia po wizycie jak mogę spytać?
Nasza wizyta była z dużym opóźnieniem (byłam ostatnia tego dnia), ale to dlatego że kobieta wszystkich dokładnie badała i poświęcała czas każdemu dziecku. Przykłada się do każdego, dało się zauważyć że obserwuje nawet kiedy notuje coś w dokumentach. Byłam bardzo zadowolona z jej podejścia. Dała nam skierowanie na rehabilitację i nr telefonu do swojej zaufanej fizjoterapeutki, która była u mnie w domu kilka razy.Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
To poczekam jeszcze chwilę i też zacznę wprowadzać. Może zrobię taką zwykła na wodzie i dodam chociaż jabłko, bo ostatnio jadł z bobovity tą ryżową i zawsze mu smakowała, a w poniedziałek jak ją zwymiotował, tak teraz jej nie tknie. Chyba, że tą "porcje zbóż" zje.W końcu się udało...
-
Hoope sto lat ,nawet nie mrugne a mnie teraz dopadnie ten magiczny wiek .
U nas inhalacje bardzo ładnie działają już po tych trzech dniach widać poprawę.
Cola wiedziałam że będzie dobrze tylko kto ci teraz odda te nieprzespane noce i te siwe włosy ,których ci niepotrzebnie przysporzyli?
Dzieciaki mamy na tym forum najfajniejsze na całym świecie śliczne ,mądre i zdolne .Leosia też gwiazda niezła. Co do Ulki fryzury to ja nie wiem gdzie wy tam włosy widzicie toż ona łysa prawie może światło się tak odbija ,Uli zdjęcia może są zadko ale ja mam nie po drodze z tym zapodaj wiecznie coś mi nie chce działać niby zasadę znam ale wykonanie ciągle z problemami jakby nie mogli zrobić jakiejś drogi na skróty jak na fejsa wchodzę publikuje i już .Hoope lubi tę wiadomość
-
Magda33 dzięki za opinie, mam nadzieję że nie dopatrzy się niczego nieprawidłowego i będę mogła zapomnieć o sprawie. Choć po tej akcji to pewnie już normalna do końca nie bede...;p
Pawajoszka i dwa kilo mniej...tego akurat nie muszą mi oddawać ;p ale ile ja łez wylałam, a Adaś biedny na to patrzył i nie kumał o co tej matce chodzi. Strach o dziecko jest straszny...Magda33 lubi tę wiadomość
-
Czesc.
Wszystkie dzieci cudne.
Kamcia, Patryczek fit wyglada, nie powiedzialabym ze tyle wazy
Patk, super dziewczyny
Hoope, Prezes rzeczywiscie wyglada na starszego, chcialabym zeby moj juz tak smigal
Feeva, sliczna mama z corcia
I reszty nie pamietam.
Mialam tak ciezka noc, ktora utwierdzila mnie w przekonaniu ze bede miala tylko jedno dziecko. Jestem wykonczona. Pobudka o 23, godzina altywnosci - padl, o 1 pobudka i zasnal o 3:30, wlasciwa pobudka o 5.
Nieporozumienie...Hoope lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
U nas noc dobra. Nie pamiętam karmień więc czuje się jakbym spała ciągiem do 7
Cola świetne wiadomości. To tak właśnie jest że jak rodzimy dziecko martwimy się o nie na każdym kroku. Mimo wszystko, dobrze być czujnym i nie bagatelizować czegoś co nas niepokoi. Nie ma sztywnych ram zachowań dziecka, każdy jest wyjątkowy. Na szczęście już jesteś spokojniejsza.
JS tak to bywa z maluchami, raz śpi raz nie śpi. Normuje się to jak dziecko jest starsze, niestety może trwać kilka lat. Moja Julka kończy zaraz 4 lata i często zdaża jej się przebudzić w nocy. Nie jest już niemowlakiem więc nie ma paniki jak kiedyś. -
Hoope, stóweczka za wczoraj!
Patk, buziak dla Baśki. W kosę wierzę,u nas jest wiecznie pod ręką
Wielomatki kp, błagam, pocieszcie! Powiedzcie, że cycki przyzwyczaja się do zębów jak na początku w ogóle do ssania. Nawet jak nie zagryza to i tak te ostre ząbki czuję przy ssaniu. Ratunku, dajcie nadzieję!
Obejrzałam filmiki, zachwyciłam się i popadłam w otchłań rozpaczy. Bożenka zostaje daleko w tyle za wszystkimi. Niby rozwija się książkowo, ale na pewno nie wg tych książek co Wasze. Oczywiście robię sobie wyrzuty, że to moja wina...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 09:51
Hoope, Patk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHoope najlepszego.
Basia 100 lat.
My dzisiaj mamy ostatni dzień półrocza, od jutra Zuza ma założoną kłódkę na nocną flaszkę, wg poradnika tylko woda
Cola super wieści. Podpisuję się pod tym co Pawojoszka napisała, ktoś Ci napędził niezłego stracha, tyle stresu przeżyłaś. Adaś super chłopczyk
Jestem w szoku jaki miałam 1 okres po porodzie, spodziewałam się potopu, a tu normalna miesiączka trwająca tylko 4 dni. Całe szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 10:33
Hoope, Cola87, Patk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatalina nam też daleko do Skrzata o Prezesie nie wspomniał.
Gwiazda uczy się raczkować do tyłu i obraca sie z pleców na brzuch i odwrotnie, ale nie jeździ mi po domu, w sumie dobrze mogę ją na chwilę zostawić na macie bez obawy że przypełznie mi do kuchni
Jak zaczną raczkować, chodzić to zatęsknimy za tym lezeniem.