Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
Nie było mnie tu chyba od porodu, choć pamiętam że to jeszcze opowiadałam
Akurat trafiłam na temat gołębi
Są jadalne tylko nie każdy może sobie pozwolić, ważne żeby mieć z dobrego źródła
Wszystkie dzieci w naszej rodzinie na gołębiu się wychowały moja mała jeszcze mięsa nie jadła planujemy w niedzielę dac trochę i to właśnie gołębia.
mój tata jest hodowca, specjalnie dla wnuczki hodował takie które nie dostały żadnych lekarstw nie były puszczane co by żadnej choroby nie przyniosły.
-
Trudno będzie nadrobić zaległości
Mam nadzieję że u was wszystko ok
U nas początki ciężkie przez kolki teraz już dużo lepiej, od 3 miesiąca nocki przesypia teraz zdarza się że się budzi zkrzykiem nie wiem czy to zęby jeszcze nie mamy czy skok ale wystarczy moja ręka i smoczek i śpi.kattalinna, D_basiula, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Majowa to jak jest taka rozdrażniona to może nie ma co jej dokładać.
Eh głupia ja, mąż poszedł do pracy to wsadziłam nos w google (Kattalinna ciiiii) i poczytałam o tej główce i to jest normalne (nawet znalazłam na jakimś forum odp Pawła Zawitkowskiego) także Majowa nie ma się czym martwić i nie czytaj już. Ew.dla świętego spokoju zapytaj pediatre.kattalinna lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/052a12f41508.jpg
Tu jak ćwiczy nowe zdolności
Cola i jak tam?
Najlepsze życzenia dla reszty świętujących miesięcznicęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 16:07
Kwiatkowa24, Nynka, Berbecia, MonikaJ, Katy, Wowka, Patk, kattalinna, Feeva, Sela, Mycha666, kamciaelcia, D_basiula, Hoope, Magda33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka, podobno najlepsze mięso dla dziecka.... tak słyszałam.
Mój brat podobno na gołębiach i krolikach tylko odchowany.
Piękne dzieciaki. Ula jaka fryzura bujna.
Sto lat w zdrowiu dla solenizantow :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 16:12
-
Śliczne dzieci
Uleńka cudna, jakie włosy I charakterny wyraz buzi
Patryk przystojniak, jaki on dluuuugiKamcia, jaki rozmiar body z Lidla mu zakładasz? Nogi do nieba
Majowa, skoro zła i ciut podwyższona temperatura to ja bym nie szczepiła dla swojego świętego spokoju.
Katy, gratki przewrotki dla Kamcia
Saperek, kopę lat! Ostatnio, przeczesujac starsze wpisy, myślałam, gdzie zniknęłaś
Cola?
Dzięki za info w sprawie mięska z gołąbka. W swoim życiu jadłam gołąbki tylko w kapuście (przynajmniej świadomie). A dostałam już oprawionego i oskubanego, wygląda jak mini kurka, ze wskazaniem właśnie, że to dla dziecka.
Czy tylko Rekinu jeszcze łysy?Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
My dziś wreszcie samotne, tzn odpoczywamy sobie. Humor dopisywał także spoko.
Sto lat dla wszystkich niuńków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 16:21
Berbecia, Wowka, Katy, kattalinna, Feeva, Sela, MajowaMamusia, MonikaJ, Mycha666, kamciaelcia, D_basiula, Hoope, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Saperek, kopę lat! Nie uciekaj już, w kupie raźniej
piękna Twoja gwiazdka
Dziś w ogóle widzę, że dzień pięknych kobietBaśka jak zawsze, Ula rzadko pojawia, a jak już to och i ach!
Patryk w tym towarzystwie jak macho
Najlepszego dla wszystkich jubilatów
Wowka, pytanie co na tym świecie nie jest jadalne?Smacznego gołębia dla Rekina
Bożenka dziś mnie zaskoczyła. Spałyśmy do 8, potem drzemka bez cyrków - oczywiście 40 minut. Na spacerze byłyśmy 2 godziny bo zmarzłam już, a ona spała. Prawie 1,5 godziny - obudziła się w windzie. Teraz trzecia dziś drzemka elegancko w łóżeczku. Hoope, chyba się wypisuję z Twojego teamukamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySela to mnie uspokoiłas.
Wowka zobaczę jak będzie się Kierowniczka zachowywać jutro bo od g 15 zapisują u nas na kolejny tydzień na wizyty. W sumie znając mnie chyba i tak odpuszczę i pójdziemy za 2 tyg.
Ula jakie ma włoski.
Patryk taki spokojniutki
Basia śmieszka.
I Leonia ( dobrze pamiętam?) słodka.
Oh same piękne dzieci. -
Później się ustosunkuję bo nie mam kiedy poczytać a na teraz do oglądania Prezes i jego grzeczne zajęcie. Anioł mi rośnie!
https://youtu.be/efFuD5Rba2kPatk, Katy, D_basiula, Sela, kamciaelcia, Wowka, MonikaJ, Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka