Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez bym chciala juz takiego siedzacego i raczkujacego Kamilka :p Brawa dla Prezesa
Poki co jaram sie jak Kamcio probuje pelzac, nie wiem czemu na moim brzuchu pelza pieknie do przodu, a na macie podnosi tylko tyłek xdkattalinna, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Wszystkie dzieci śliczne
Prezes jak zawsze uroczy :*
Saperek nie znikaj jużfajnie, że znów jesteś.
Katy, faceci...
U nas dzień fajny, mam nadzieję że taka sama będzie noc.
Też się pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f81889a989.jpg
https://youtu.be/1grmFvVmwcE
https://youtu.be/HFe0C9O5asAWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 20:41
J.S, Nynka, Katy, Wowka, D_basiula, Hoope, MonikaJ, Berbecia, Sela, pawojoszka, Mycha666, kattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Pawojoszka. Jutro idzie z tatą do lekarza, inhalacje czas wdrożyć. A może nawet antybiotyk.
Patk mgła na szczęście zniknęła wraz ze świtem a tą kupę schowałabym im do walizkichociaż co ma mgła do pociągu?
Bardzo dziękuję w imieniu Prezesa za życzenia, spodziewał się kobiet, alkoholu i dobrego towaruDostał cyc, ziemniaka i syrop przeciwbólowy bo się wściekł gębowo (obstawiam zęby). Całą imprezę zgarnęłam ja, bo dziś moja 40-tka.
Wszystkiego Najlepszego dla dzieciaczków Pawojoszka i Kamcia! 15 rodzą się same gagatki jak widać
Sela Prezes zezuje na oba oczka. Jeszcze nie byliśmy u okulisty ale liczę, że to fizjologiczne i minie. Tak czy siak, będziemy sprawdzać.
Jak mi dzieć wariuje od zębów to nie czekam tylko daję ibuprom. Niech się nie męczy skoro nie musi, mamy XXI wiek.
Mama tak kaszleć pewnie jeszcze jakiś czas będzie. Ważne, żeby nie było gorzej. To się strachu najadłaś.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Jestem jestem i jestem zdecydowanie bardziej spokojna niż wczoraj. Adaś zaprezentował pani dr swoje umiejętności machania łapkami, widziała filmiki, zbadała i stwierdziła że Adaś się super rozwija, że nic nie wskazuje na żadne nieprawidłowości i że dzieci każde jest inne i każde sobie na swój sposób macha. Wg niej to emocjonalne. Nie wygląda jej to na absolutnie na jakieś schorzenia. Ale dla mojego spokoju ( a w sumie to mojej mamy) to da nam skierowanie do neurologa i na badania z krwi. Mówi że normalnie nic by nie dawała, ale że zna się z moją mamą to żeby nas uspokoić daje. Ja to chyba wolałabym już nic z tym nie robić żeby się już niczego nie dopatrywali więcej, no ale jak się już zaczęło to trzeba skończyć. Mam nadzieję że będzie dobrze wszystko u tej neurolog i będę mogła już całkiem odetchnąć. Ale i tak po tej wizycie mi dużo lepiej.
Hoope, Magda33, Berbecia, MonikaJ, Wowka, Katy, MajowaMamusia, Nynka, Sela, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ale widać, jak różne są strategie rozwoju.
Prezes wypina dupencje i odpycha się stopami żeby iść, a Rekinu kiwa się w pozycji czworaczej, robi trzy kroczki, opada na brzuch i czołga się jak żołnierz Z prędkością światła
Fascynujące, jak wszyscy jesteśmy inni i wyjatkowi i od najmłodszych dni mamy swój pomysł na siebie
Jeśli Baśka chce łysego, to spokoładnie wygladacie razem
I każda z osobna w sumie też
Leonka cudna
Mania słodka, widać, że mama zadowolona z dniaHoope, Katy lubią tę wiadomość
-
Hoope wszystkiego co najlepsze.
Moje urodziny byly 9 tez listopad
Dzieci urocze, wszystkie!!!
Dla jubilatow wszelkich radosci!
Cola to dobre wiesci.
Saperek witamy.
U nas choroby ciag dalszy wiec nie zanudzam bo padam. Szczepienie mialo byc dzis, odwolane.Hoope, pawojoszka lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Dobra, nadrobiłam.
Mam marzenie, 1 dzień na bezludnej, ciepłej wyspie! Która ze mną leci na anielską plażę?
Teraz foty.
Pawojoszka blondyna o niebieskich oczach Ci rośnie, śliczna że hej!
Kamcia no fałdek może i tam nie widzę ale fit to on też nie jest. Spory facet! Po kim?
Patk ❤❤❤ Ta buzia ❤❤❤ (nie, nie Twoja)
Feeva gang łysych rzondzi na dzielni
Jesteś obrzydliwie chuda, nie lubię Cię.
Tam pal licho, że Prezes siada i raczkuje, on grzmoci wszystko, wszystkim, wszystkich i wszędzie. Z całej siły. Zaraz mi sąsiedzi policję zaczną wzywać. W ogóle to dziś sobie poszedł. Normalnie wziął się i polazł z pokoju w pizdu gdzieś w stronę kuchni. Nawet się za mną nie obejrzał. Na czworaka oczywiście.
Teraz filmy.
No Feeva, obijaj meble gąbką, żeby te piękne oczyska gdzieś w róg nie trafiły, zanim się obejrzysz, będzie penetrować mieszkanie
Katy doczekać się nie możesz a jak się doczekasz, to będziesz tęsknić za dzieckiem-kłodą
Cola zdejmij śpioszki. Zostaw gołe nogi, tylko koszulka i pielucha. Zdejmij z pianki, połóż na podłodze, asekuruj buzię i patrz co się będzie działo.
I ja bym już dalej nie doszukiwała się problemów. My też ich nie widziałyśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 21:37
Feeva, Katy, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Cola cieszę się że już jesteś spokojna, przeżyłaś swoje ale będzie już tylko lepiej. Adaś jest cudowny. A gdzie się wybierzesz do neurologa (czy już wiesz)? Ja byłam w szpitalu pediatrycznym.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Hoope, najlepszego! Stóweczka! :*
Ja lecę, chociaż jak polecony we dwie to nie będzie ta wyspa już bezludna
Haha, Skrzat też ucieka. Ostatnio pod prysznic, wcześniej o mało co nie zamknęłam w spiżarniA jak go wołam to robi minę łobuz i idzie dalej
D_basiula, spóźnione życzenia urodzinoweprzede wszystkim teraz to zdrowia
Cola, cieszę się że jesteś spokojniejszaAdaś konkretny gość, super jest
Kamcia, no u nas też ten sam rozmiar bodów i w brzuchu podobnie leżą, tylko u Patryka wypełnienie dłuższe, u Skrzata zapasspodenki też ten sam rozmiar nadal, uwielbiam spodenki z Lidla po domu
A i jeszcze. Nadal uważam, że to sciema że Prezes ma 7 miesięcy. On tak staro wygląda, że alko w sklepie by kupiłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 21:40
Katy, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hoope no wiesz... pfff
po kimś ta buźka taka jest, co nie?!
Ale na wyspę chętnie się z Tobą wybiorę, narazie może na wyspę Pucką w Szczecinietam se można Lecha Free żłopnąć z okazji Twych urodzin. Sto lat !
Ale macie ruchliwe te dzieciaczki. Baśka leń, nic jej się nie chce.
Cola widzisz wątpliwości rozwiane
Hoope lubi tę wiadomość