Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dojechałam.
"-Bożenka!
-A pffffff...(z językiem)"
no nie mogęcóż za komunikacja
Patk, awokado może bleee, ale słychać "mniammniammniam"Dlaczego ja nie wpadłam na pomysł awokado? Gdzie to tak ładnie macie?
Igorek jaki zacieszuwielbiam to grzechotanie
A Wy jaki rozmiar bodów? Mamy takie same ale pewnie będą dobre za jakieś 3 lata
Majowa, Skrzat ma ten sam puszek noworodkowy
To ja dzisiaj też klnęłam na wyjście z domu, kurtka, wózek itp. Ale zwizualizowałam sobie trzecie piętro i półtora Skrzata i już wiem, że to był grzechkattalinna, Patk, J.S, Nynka lubią tę wiadomość
-
Obejrzałam filmiki
Baśka nawet pluje z klasąa jaki fryz fajny. Chociaż w tej kategorii to Igorek wymiata. Padłam
a ten zaciesz cudny
Żeby nie było, Bożence czasem się udaje być fajnym dzieciem https://youtu.be/lgVS792XQisWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 19:03
Wowka, Katy, Patk, J.S, kamciaelcia, Sela, Fatalita, Nynka lubią tę wiadomość
-
Katalina dosłownie naprawdę dosłownie jakbyś puściła mi sam głos i zamiast huhu hau hau to dzisiaj Barbara miała identyczny rechot
serio, pewnie wszystkie nasze forumowe dziewczynki tak samo rechoczą
Nudzę się. Skończyłam książkę, stary w robocie, dziecko śpi (spoko spoko za 2h się obudzi na cycusia pewnie...), wykąpałam się, ogarnęłam moje metraże... seriali dziś brak...
A może tak z innej beczki... pytanie z cyklu poradnika pani domu -taki mam poważny problem ... ostatnio coś mi się wydarzyło z recznikami, użyje a następnego dnia capią taki fu wilgocią. Prałam już w occie. I guzik... Może wychodzę spod prysznica śmierdząca i ręczniki przychodząco robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 19:30
-
nick nieaktualnyDzieciaczki słodkości
Patk, suszysz ręczniki po kąpieli? Ja daje na kaloryfery albo wywieszam rano na balkon bo inaczej tak jak piszesz dają wilgocią. Jeszcze jest opcja że coś w pralce śmierdzi,wyczyść filtr i wstaw pustą pralkę z sodą i octem na 90 stopni. -
Majowa no kładę na ten grzejnik w łazience. Tyle że one się wyłączają w nocy jak jest ciepło.
A na normalnych ciuchach pewnie też by było czuć coś no a nic nie śmierdzi.
Może jakieś ciulowe ręczniki, ale z Lidla fajne te ręczniki, tzn zawsze były. Już sama nie wiem.
Zrobię jutro czyszczenie pralki. Co prawda ja ją tak raz na 2 miesiące wstawiam pustą na 90 st ale bez sody i octu -
Patk, tylko ręczniki capią? Używasz tych samych detergentów co do innych rzeczy? U mnie kiedyś był etap, że po wyschnięciu całe pranie waliło starą skarpetą tudzież mokrą ścierą. Czyszczenie pralki nie pomogło. Winny był płyn do prania. Wróciłam do proszku i wszytko ok. Na kapsułkach też miodzio. Poza tym octem możesz zafundować ręcznikom spa: namocz na noc w wodzie z kwaskiem cytrynowym. Najlepiej zalać wrzątkiem. Jeśli coś się nie wypłukało i porobiły się złogi to kwasek je rozpuści.
-
Prezes przyszedł pozamiatać
https://youtu.be/SxpU6hlxObU
Obejrzałam wszystkie filmy, od razu lepiej niż zdjęcia, jakbym tam była ❤
Co to ja miałam.
Dwa filmy ze śmiechem. Cudowny rechot, oba rodzajeAle Wam łatwo przychodzi go wywołać, Prezes co prawda też tak się śmieje ale ogólnie jest mega gburem i trzeba się baaardzo napracować na ten śmiech. Jedynie suszy japona ciągle. Bezgłośnie.
Patk podobnie na avocado reaguje mój TZ
Kattalinna gwiazdeczka bardzo ładnie ćwiczy, zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Zdejmij jej te szmaty i połóż na gołą podłogę. Włącz głośną muzę. Czilałt
Ach jęczenie. Też słucham cały dzień. Z przerwami. Ja nie zakładam słuchawek, ja włączam muze na powerI to najlepiej taką dynamiczną. Prezes zasypia słuchając bum bum bum i skacząc na piłce. Dziś 4 x tak zasnął.
I też patrzyłam ostatnio z okna ale mieszkam na 1 piętrzeZa nisko
Ręczniki z Lidla są ok, też mam. Śmierdzą gdy powietrze jest wilgotne, zimno i za długo schną.
Kattalinna Włóczkowo, drops merino (z merynosa, patrz ceny, im droższa tym lepsza), 10-12 motków.Katy, Wowka, kamciaelcia, kattalinna, Sela, Magda33, Nynka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, ale szaleje ten Twoj syn :o
A takie mam pytanie, on lezal duzo na brzuchu od malutkiego? :p
W ogole smieszne jest to, ze jedno dziecko juz staje, a inne jojczy na lozku i poddusza sie poduszka xdWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:52
Hoope, Nynka lubią tę wiadomość
-
Patk najlepszego dla Basi.
Kattalina nie będę orginalna to nie z dzieckiem jest problem tylko z tobą ogarnij się puki czas bo cię kiedyś twoje własne dziecię znielubi ,teraz ona jeszcze nie rozumie ale za parę lat będzie się czuła wiecznie niewystarczająco dobra, a ty przedwcześnie osiwiejesz doszukując się dziury w całym. Doceniają ja za to co już umie a nie win nikogo za to czego nie potrafi ,nawet jak zacznie mówić w wieku 3 lat to co z tego ,Patryk zaczął chodzić jak mial18 miesięcy a Prezes pewnie będzie chodził jeszcze przed rokiem . Ula wogole nie jest zainteresowana swoimi stopami wogole ich nie podnosi chyba że po to żeby matkę w kąpieli ochlapać albo się w bujaki pobujać.
Awokado bleh, fuj i wogole wy to kiedyś jadlyscie ,przecież to paskudztwo ,tym można dzieci za kare karmić chociaż aż takie niegrzeczne to chyba nie saWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:54
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Prezes bije rekordy
Pokazałam mężowi filmik Hoope, a on do mnie że ten dzieciak to dużo starszy od naszego, bo jego ręka jest taka jak Skrzacie udko
Kattalinna, myśl i kmiń
Witaj drugi okresie. Tak bardzo mi źleeeeeee, bo masohistycznie nie mam w domu czekolady....Hoope lubi tę wiadomość
-
Dziś byliśmy w galerii
Ponad 6h
Z dziećmi żeby nie było
Patryk dal radę i Piotr bez drzemki
Matka ma kurtkę zimową ba!!!dwie!!bo byl plaszczyk (długa kurtka) który wpadł w oko i po ktory wróciłammam sweterki, koszule, bluzę
Nie wierze
Rozmiar 38jedno nawet w rozmiarze S...
(Rok temu w ciąży nosiłam kurtkę 44/46 która oddaję teraz teściowejale nikt nawet nie widział że ja w ciąży. Teraz zamieszczę Piotra pod kurtka)
Dzieci też mają swoje prezenciki
Kochaja gościi ja kocham takich gości
Noszą,bawią...Patryka na rękach nie miałam od wczoraj????
Chcą jutro jechać a ja mam w planach zatrzymac
Druga szwagierka(siostra tej)obiecała po kolejnym nocowaniu dziś zjechać i zostać do niedzieli bo od nas rusza do Holandii...i co?i jest jak przewidziałam nie zjechała. Będzie w niedzielę na nocleg...Wowka, kattalinna, Cola87, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Dzieciaczki cudne
Wszystkie obejrzalam, popodziwialam. Nasze forumowe cudaczki!! Wszystkie w normie, ponad normę, w dolnej normie, ale w normie
Matki wariatki
Wszystkie
A hoope to troll
Siedzi w forografii więc prezes(twarzy nigdy ni ma) to efekt celujacego fotomontazuHoope, kattalinna, Sela, Katy, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za kopniaki. Przyznaję, zasłużone choć trochę na wyrost. Bo normalnie to ja nie bawię się w porównywanie i szukanie dziur w całym. Ostatnio mi siadło na głowę. No i pomogła mi w tym rodzona matka oraz osobista przyjaciółka. Zasiały mi wątpliwości a wiemy po Coli jak to działa... Przed chwilą obejrzałam na jakimś parentingowym kanale filmik z przeglądem półrocznika i Bożenka robi tak samo. Zamykam więc temat.
Hoope, zanim popełniłaś posta to powiedziałam mężowi, że jutro grzeję w mieszkaniu na maksa i dziecko z gołym tyłkiem pół dnia trzymam. Bez pieluchy najlepiej jej idzie fikanie. Póki co wiele razy słyszałam, żeby założyć skarpety bo ma zimne stópki. I tak codziennie zakładam i zdejmujemy
Czym się różni merino od baby merino? Drop to marka? Jak duże Ci wyszły te kocyki?
Wowka, na bank masz składniki na czekoladę