Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Matylda Zosie super otrzepało, Adaś też na początku często tak robił
a nasza nocka wczoraj skończyła się szybko na wspólnym spaniu. Bardzo często się przebudzał i już przed północą go wzięłam. Dzięki temu pobudka była dopiero przed 4 na jedzenie i ostatecznie wstał po 7.
Ja często się poddaje jak są częste pobudki bo nie mam siły go tak usypiać co chwilę, a zazwyczaj jak go wezmę do nas to śpi dużo lepiej.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Bry
Śniło mi się, że jestem w ciąży. Ale wczoraj. Śniło mi dużo nowych zębów - to dziś. To tylko sny...
Nie lubię spać z młodą. Od zawsze. Teraz razy pińcset. Co z tego, że nie muszę wstawać milion razy. Ona i tak je jak opętana. A im bardziej je, tym bardziej sika i tym bardziej chce kupę. Dziś pierwsza zmiana już o 2, trzy godziny później kupa gigant a pielucha też napompowana. Patk, Sela - jak znajdziemy sposób na to nocne żarcie to się wyśpimy
A tak w ogóle to już nie pamiętam nic z wczorajszego nadrabiania. Chyba nową gwiazdkę jutuba widziałam i chudą mamę, co twierdzi, że ma nadwagę. Ale w sumie już sama nie wiem...
Hoope, pokaż mufki
A, i jeszcze muffinki z żurawiną. A ja na detoxie.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
A mojemu dziecku coś się porobiło zasnęła przed 22 dwa razy w nocy się budziła na jedzenie i już nie śpi ,a przecież ona to zawsze spala od 18 z kompaniem i karmieniem prawie przez sen o22 i spala do rana . No cóż dobre czasy się skończyły , chociaż ja ciągle się ludze ze to przez ten katar -
Kattalinna oj tak wtedy się wyśpimy
ale coś mi się wydaje, że to może być dopiero po kp (czyli u mnie po roku, bo kp planuje do roczku)
A te Twoje sny to chyba Ci tak delikatnie sugerują
U nas w nocy katar rozkręcił się na całego. Możliwość oddychania tylko w pionie. Kręgosłup mi zaraz odpadnie. Jeszcze teraz mi zasnął podczas karmienia i nawet w miarę oddycha i nie mam zamiaru go budzić, chociaż pęcherz mi zaraz pęknie...
A tak w ogole to dzień dobry
Chciałam dzisiaj jechać po ekspres do kawy ale przez ten katar chyba zostaniemy w domu... a mam ochotę na pyszną kawkę i ciacho.
Pawojoszka mimo wszystko i tak zazdroszczę takich nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 08:42
W końcu się udało...
-
Dzien dobry
Oby bo noc kiepska...
Chłopak obudzil Kamila wychodzac do pracy bo sie wracal po cos...Wiec jakos od 2.30 do 3 nie spal bo szybko szum na telefonie wlaczylam i zasnal..Ja ze złości nie mogłam zasnacJeszcze cos sie z piecem porobilo i caly dom zadymiony...Potem znowu po 5 mnie obudzili tesciowie bo tak glosno gadali...W koncu zasnelam przed 7, a 8.15 Kamil sie obudzil...
-
Dobry.
Powiedzmy, że dobry bo za oknami nie za ciekawie. Nie mogę ogarnąć, czy mży, czy nie...
Zosieńka zajadająca dynię cudnaMina też mistrzowska.
Mania też się krzywi po pierwszej łyżeczce, a potem jest "mniammniammniam".
Mam problem, bo obiadków nie chce jeść, za to słodkie owocki jak najbardziej. Co mam począć? Jak ją zachęcić do jedzenia tych obiadków?
Wczoraj dałam jej bułkę. No tak zajadała, że aż w szoku byłam
Zamawiam na dniach krzesełko do karmienia.
kamcia, że niby gdzie ta nadwaga bo chyba ślepa jestemNogi jak patyki
Mi się śniło, że Mani wyszedł ząbek. Niestety w paszczy nadal pusto... A tu zaraz 7mcy.
W ogóle to stwierdziłam, że raz odżałuję i biorę ukrainkę poleconą od kumpeli 22.12 do wysprzątania mi mieszkania
Nie mam kiedy tego ogarnąć, tym bardziej, że paznokcie robię do 21.12 i tych pyłków od cholery i bez sensu byłoby sprzątać wcześniej. A od 22 to już trzeba będzie ogarniać już bardziej świąteczne rzeczy, więc sprzątanie będę miała z głowy.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Sela, zamów ekspres online
jaki kupujesz? A inhalacje robisz i nic?
Pawojaszka, nie to, że Ci źle życzę ale sprawiedliwość musi być, Ula też się w końcu trochę musi pobudzić
Są wśród nas herbaciary? Jakiś sklep online z herbatami? Szukam pomysłu na prezent dla szwagierki. -
U nas dziś dwa karmienia w nocy...nie było tak już od mega dawna...w ogóle jakoś się nam popsuło ostatnio, budzi się już o 23
ale chwalimy się, mamy 4 ząbki! już ostatnia jedynka się przebiła
jeszcze tak dobrze nie widać ale czuć pod palcem
jak mi się kiedyś uda to zrobię fote.
Katy, Nynka, kattalinna, Mała Matylda, Magda33, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Cola gratulacje u nas nadal zębów brak ale jeśli Ula nie będzie odstawać pod tym względem od rodzeństwa to jeszcze ze dwa miesiące poczekamy i dobrze bo u nas nadal kp.
Kattalina ja wiem że w moim przypadku to grzech narzekać bo u niektórych dwie pobudki w nocy to sukces ale wiesz do dobrego szybko się człowiek przyzwyczaja .
Feeva Ukrainkę to bym mogła mieć na etacie bo teraz to ja się czuję jak taka Ukrainka wiecznie na szczociekattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Pawajoszka ja też trochę za tak Ukrainkę na szczocie teraz robię, a szybko się to chyba nie zmieni, bo jeszcze rodzina męża na święta do nas zjeżdża i będzie trzeba wysprzątać ten wszechogarniający burdel...nie lubię mieć takiego syfu ale wieczorem padam na pysk i nie mam siły wszystkiego pucować